הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין

• פותח/ת השרשור TomB
  • פורסם בתאריך

TomB

משתמש פעיל
346
17
נק' מוניטין:
26
346
17
הבנתי שלוקחים כל יום
אז כל.יום אני צריך להיות בצום של 8 שעות (4 שעות.לפני הצריכה ו4שעות אחרי)?
וכל יום אני אמור לקחת שש כדורים?
כדור זה 2.5 מ"ג
0.2x80=16 משקל שלי כפול 0.2
2.5x6=15 כדורים אף אחד לא יודע?

נערך לאחרונה:
כן תקח 6-7 כדורים
אני אישית חושב שזה לא מתאים לגיל שלך למרות שאני השתמשתי בו וזה צ'יפס

אבל אתה רק בן 15 ולקפוץ לחומרים זה לא חכם

וכן אירובי בוקר על בטן ריקה וצום של 3-4שעות אחרי למקסימום תוצאות מהחומר

דרך אגב הוא מתאים לאחוז נמוך מתחת ל12 כי הוא מנייד שומן עיקש אבל אם אתה 16 אחוז הגוף ינצל שומן כרגיל אולי קצת דופק מואץ אבל לא קריטי

• פותח/ת השרשור
כן תקח 6-7 כדורים
אני אישית חושב שזה לא מתאים לגיל שלך למרות שאני השתמשתי בו וזה צ'יפס

אבל אתה רק בן 15 ולקפוץ לחומרים זה לא חכם

וכן אירובי בוקר על בטן ריקה וצום של 3-4שעות אחרי למקסימום תוצאות מהחומר

דרך אגב הוא מתאים לאחוז נמוך מתחת ל12 כי הוא מנייד שומן עיקש אבל אם אתה 16 אחוז הגוף ינצל שומן כרגיל אולי קצת דופק מואץ אבל לא קריטי
אני מדבר על החומר הזה והוא חוקי בחלק מהמדינות בעולם זה כבר אומר משהו
לא דיברתי על קלן שאני יודע שהוא חזק יותר
ואני באזור ה13 בנתיים
אני מעדיף לבדוק את שה מאשר להוציא 300 שקל על ליפו שש שלא יעשה כלום
הרגשת משהו בשימוש בחומר?
הוא עזר לך?

נערך לאחרונה:
אני מדבר על החומר הזה והוא חוקי בחלק מהמדינות בעולם זה כבר אומר משהו
לא דיברתי על קלן שאני יודע שהוא חזק יותר
ואני באזור ה13 בנתיים
אני מעדיף לבדוק את שה מאשר להוציא 300 שקל על ליפו שש שלא יעשה כלום
הרגשת משהו בשימוש בחומר?
הוא עזר לך?
מנסיון שלי ברגע שמתחילים איתו הדרך לקלן קצרה ומקלן גם לאנבולים למרות שלזה עדין לא הגעתי חח..

בזמן השימוש לא הרגשתי יותר מדי בפעמים הראשונות אולי קצת אופוריה כזאת אבל אולי זה בראש שלי, הדופק מעט עולה וזהו, מצד שני גם הקלן בקושי השפיע עלי ועל אחרים הוא כן משפיע אז תקח הכל בערבון מוגבל

לגבי תוצאות, הכמות אירובי והצום שהיוהמבין דרש ממני היו מעצבנות קצת גם קשה לדעת ממה הגיעו התוצאות כי חצי שעה אירובי על בטן ריקה ביום ודיאטת ud2 יגרמו לכל אחד לרדת אבל סופו של דבר כן היו אחלה תוצאות הגעתי לאיזור ה10 אולי קצת יותר אולי קצת פחות..

• פותח/ת השרשור
מנסיון שלי ברגע שמתחילים איתו הדרך לקלן קצרה ומקלן גם לאנבולים למרות שלזה עדין לא הגעתי חח..

בזמן השימוש לא הרגשתי יותר מדי בפעמים הראשונות אולי קצת אופוריה כזאת אבל אולי זה בראש שלי, הדופק מעט עולה וזהו, מצד שני גם הקלן בקושי השפיע עלי ועל אחרים הוא כן משפיע אז תקח הכל בערבון מוגבל

לגבי תוצאות, הכמות אירובי והצום שהיוהמבין דרש ממני היו מעצבנות קצת גם קשה לדעת ממה הגיעו התוצאות כי חצי שעה אירובי על בטן ריקה ביום ודיאטת ud2 יגרמו לכל אחד לרדת אבל סופו של דבר כן היו אחלה תוצאות הגעתי לאיזור ה10 אולי קצת יותר אולי קצת פחות..
הכי רחוק שאני יגיע זה לקלן וגם זה בכלל. לא בטוח
לאנבולים לא בעשר שנים הקרובות
אני רק מחפש שורף שומן שבאמת עובד

הבנת הכל נכון, זהו החומר הכי לא נוח לשימוש, לא חסר לו תופעות לוואי כמו: הזעה, פריחה, חרדה, לחץ דם, סחרחורת, גלי חום ועד..
לא מבין מה הבעיה לעשות חיטוב רגיל ? זה לא שיהומבין יניב תוצאות שהיו שוות בסופו של דבר, עלות תועלת כאן היא פשוט מגוחכת.

• פותח/ת השרשור
הבנת הכל נכון, זהו החומר הכי לא נוח לשימוש, לא חסר לו תופעות לוואי כמו: הזעה, פריחה, חרדה, לחץ דם, סחרחורת, גלי חום ועד..
לא מבין מה הבעיה לעשות חיטוב רגיל ? זה לא שיהומבין יניב תוצאות שהיו שוות בסופו של דבר, עלות תועלת כאן היא פשוט מגוחכת.
כן.. הבנתי כמה הוא לא נוח לשימוש וויתרתי על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית