הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל חיטוב - להעיף מעצמי לפחות 5%

matan_g

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
היי
אני על בערך 15-16 אחוז שומן, תקוע כבר הרבה זמן ועושה אירובי.
בזמנו קניתי אפדרין והשתמשתי בזה בצורה לא ממש מושכלת, אבל זה עבד יופי והצלחתי לרדת בערך 4-5 קילו בתקופה של חודשיים מבלי לשנות את אורך החיים שלי.

אשמח לקבל מידע- מה ומי נגד מי.. את האפדרין זרקתי מכיוון שמה שנשאר לי פג תוקף :/
בנוסף לעזרה מהאפדרין, אני אשמח גם לקבל המלצה לתזונאי/יועץ לא יקרן שיוכל לעזור לי בתהליך - כולל מדידות אחת לחודש
(ואולי גם יעזור לי להשיג את מה שאני מחפש).
תודה!

פורום ייעוץ אישי יתן לך בדיוק את מה שאתה צריך, ובנתיים תתרחק מחומרים למיניהם, זה ממש לא בשבילך

• פותח/ת השרשור
אפדרין היה לי טוב, ללא תופעות לוואי מיוחדות
והייתי רוצה לנסות שוב זה לא שאני מחפש את הדרך הקלה, אבל כמו שאומרים...
"אתה יכול לנסות לתפוס את הרכבת, או לטפוס טרמפים..." -אני מעדיף לתפוס את הרכבת, הוכחה כיעילה בשילוב עם השאר 😃

היי
אני על בערך 15-16 אחוז שומן, תקוע כבר הרבה זמן ועושה אירובי.
בזמנו קניתי אפדרין והשתמשתי בזה בצורה לא ממש מושכלת, אבל זה עבד יופי והצלחתי לרדת בערך 4-5 קילו בתקופה של חודשיים מבלי לשנות את אורך החיים שלי.

אשמח לקבל מידע- מה ומי נגד מי.. את האפדרין זרקתי מכיוון שמה שנשאר לי פג תוקף :/
בנוסף לעזרה מהאפדרין, אני אשמח גם לקבל המלצה לתזונאי/יועץ לא יקרן שיוכל לעזור לי בתהליך - כולל מדידות אחת לחודש
(ואולי גם יעזור לי להשיג את מה שאני מחפש).
תודה!
ישנו ייעוץ מאוד איכותי, במחיר שווה לכל נפש:

https://www.lbs.co.il/pages/consultation/

הייעוץ משלב תזונה ואימונים, זה בעצם מה שחשוב לצורך חיטוב. הייעוץ ניתן ע"י מומחים בכ"א מהתחומים.
בנוגע לאפדרין, הוא ממש לא רלוונטי. רוצה להוסיף, עניינך הפרטי, זה לא ישנה כהוא זה מאופן התזונה והאימונים והתאמתם לחיטוב.

אתה מבין שלכל כדור שאתה לוקח יש תופעות לוואי גם אם הן לא מורגשות?
אתה מבין את ההגדרה של מאזן קלורי שלילי? ואיך תפריט צריך להיות מורכב?
אם לא אז תתחיל מזה.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף להיפגש עם בעל מקצוע, לעשות מדידות ולא בהתכתבות... הרבה יותר נוח
ומבחינתי גם נותן יותר מוטיבציה.

אני מבין את המשמעות של לקיחת כדורים, אני לא ילד.
הוא נותן לי מרץ ועל הדרך סותם תאבון בימים קשים, אז כן, בשביל זה עובד ואני אחפש ואמצא אפדרין HCL
קלן לדוגמא לא אקח.

מה שגרם לך לרדת 4-5 קילו זה בעיקר העבודה והתזונה שלך ולא האפדרין. יכול להיות שהוא בהחלט סייע בעניין אבל אל תסתמך רק על זה. בטח לא "חומר" כמו אפדרין שהוא יותר ממריץ ומדכא תאבון (חזק במיוחד חייב לציין) משורף שומן.
לדעתי אם זו המטרה שלך אין לך מה להשתמש בחומרים. ולא, לא מקטע מתנשא או חינוכי, אני בעצמי נכנסתי לסייקל הרבה לפני שמיציתי את הפוטנציאל הגנטי שלי, העניין הוא שאתה יכול להשיג את אותה התוצאה עם תזונה טובה ואימונים. אל תחפש קיצורי דרך זה לא תמיד טוב. אם אתה תקוע זה אומר שמשהו שם לא טוב, ופה אני גם יתייחס לייעוץ אישי פה באתר - אני ממליץ בחום. הגעתי אליו גם במצב דומה לשלך, נתקעתי. היעוץ שינה לי את כל החשיבה והידע שהשגתי שם היה שווה לי את זה.
זה אמנם לא נשמע מבטיח כמו מקום שמודד היקיפים וכ' (שבנינו זה סתם חרטא כן?) אבל התפריטים והתוכניות של משה עובדות נהדר, ואתה תשיג את המטרה שלך.

בהצלחה!

שמע לא שינית אורח חיים
מכאן שלא עבדת בשכל
יכולת יותר

תתרחק מחומרים.אתה חושב כמו אנס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית