הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טלפון דביל- איחרתי לעבודה

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
קרה גם לאבא שלי ולאחי, תוריד את הכיוון שעה אוטומטי ותחסוך מעצמך מקרים כאלה בעתיד

גם לי זה קרה. בחלק מהטלפונים היה מעבר שעה אוטומטי לשעון חורף. תכוון ידנית, או שתעבור לשעון אתונה.

הייתי בטוח ש-5:55... עעשיו אמי מכוון לכווית... 🤮

קרה לאישתי
אז צחקתי עליה שיש לה טלפון מיושן
אני והגלקסי 4 שלי קמנו בזמן 😛

כמעט קרה לי, טוב שהלכתי לישון אחרי 3:00 וראיתי שהשעה שונתה אז שיניתי חזרה

קמתי בזמן עם אייפון 5S

עובד אחד שלי איחר, לא צעקתי עליו.

בגלל זה שמים 2 שעונים, אחד שעון מעורר דיגיטלי והשני פלאפון. עושה את זה כבר שנים 😃
השעון הדיגיטלי אצלי רחוק יותר ומצריך ממני לקום מהמיטה כדי לכבות אותו. יש לו את הצליל הכי מעצבן בעולם ולכן אני כל בוקר קם מבלי לומר ״עוד כמה דקות...״.

השעון הדיגיטלי אצלי רחוק יותר ומצריך ממני לקום מהמיטה כדי לכבות אותו
אצלי זה לא עובד השיטה הזאת. אני יכול מצדי לשים גם אצל השכנים את השעון, ובבוקר להיכנס אליהם על אוטומט לכבות אותו ולחזור למיטה

בגלל זה שמים 2 שעונים, אחד שעון מעורר דיגיטלי והשני פלאפון. עושה את זה כבר שנים 😃
השעון הדיגיטלי אצלי רחוק יותר ומצריך ממני לקום מהמיטה כדי לכבות אותו. יש לו את הצליל הכי מעצבן בעולם ולכן אני כל בוקר קם מבלי לומר ״עוד כמה דקות...״.
דרך מעולה להתחיל על רגל שמאל

אני גם התחלתי לשים שני שעונים, כשהאייפון שלי החליט פעמים בחודשיים לא לצלצל (ככה, סתם) וקיבלתי על זה ימבה צעקות (לא באמת מפתיע שאף אחד לא שם עליך זין כשאתה מפשל)

• פותח/ת השרשור
תביעה יצוגית, מישהו? 🤦‍♂️ 🙁 🤦‍♂️

אני אוהב לשים שעון מעורר ל-6 בבוקר בימים שאין לי סיבה לקום ולהרגיש שאני דופק את המערכת, חוזר לישון עם חיוך בלי דאגות כל הראש.

אני היחיד שלא משנה מה קם תוך שניה משעון מעורר?
אומנם קם גמור אבל קם
פעם אחת בטעות שמתי את השעון מעורר שעה והפלא על רטט, התעוררתי מהרטט של הפלא שהתקשרו אלי (רטט חלש).

הצבא לא עשה לי טוב.. כמעט כל השירות הייתי בכוננות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית