הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה מכול דבר אני צריך לאכול (פחממות, שומנים,חלבונים)

omerbar97

משתמש מתחיל
18
3
נק' מוניטין:
50
18
3
אני שוקל 82 גובל 1.82 מטר בן 18 הRMR שלי הוא כ2700
אני התחלתי לא מזמן דיאטה ורציתי לדעת כמה אני צריך לצרוך ביום מבחינה של פחממות חלבון ושומנים ?

וגם יש לי עוד שאלה אני בקושי אוכל ביום בגלל הדיאטה הגירעון שלי הוא מאוד גדול אני אוכל ביום גג 1700~1600 זה ביום שנחשב יחסית הרבה בדרכ זה 1400~1300 ואני בכול זאת לא יורד במשקל בהרבה. בשבוע הזה ירדתי כולה ב 300 גרם משבוע שעבר למרות שבקושי אכלתי וגם הגיונית עם הגירעון שלי עומד על בערך 1000 ביום סימן שאני שורף בשבוע 7000 שזה בערך שווה לקילו מישהו מוכן להסביר לי את זה?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה בגירעון הזה?
נשמע שקצב חילוף החומרים שלך הואט ולכן אתה לא רואה ירידה.
איך אני מעלה את קצב חילוף החומרים ואני בערך שבועיים ככה לפני שבועיים ירדתי קילו משבוע לשבוע ואז השבוע זה הפסיק אבל פני השבועיים האלה הייתי גם תקוע על המשקל 83 עד שירדתי ל 82 ועכשיו זה נשאר ככה שבועיים כבר

לשבועיים זה עדיין לא רציני כלכך.
בכל מקרה אין צורך בגירעון גדול כלכך, מספיק גיערון של כ500-600 קלוריות ותראה תוצאות טובות.
כמובן, אני מתאר לעצמי שהמטרה שלך היא חיטוב.
אירובי יעזור להעלות את קצב חילוף החומרים. כמובן לקחת את זה הקלוריות הנשרפות בחשבון...

• פותח/ת השרשור
תרשום מה הערכים הסופיים בתפריט שלך,
כמה חלבון כמה שומן וכמה פחמימה ביום.
אין לי תפריט מסודר אבל אני משתדל שלא לעבור את ה 110 פחממות גג 120 ביום חלבון אני אף פעם לא מגיע לכמות שאני צריך ביום טוב אני מגיע ל 120 בדרכ כ100 ושומנים זה בערך כ 70~60

אין לי תפריט מסודר אבל אני משתדל שלא לעבור את ה 110 פחממות גג 120 ביום חלבון אני אף פעם לא מגיע לכמות שאני צריך ביום טוב אני מגיע ל 120 בדרכ כ100 ושומנים זה בערך כ 70~60
אתה צריך לפחות 164 גרם חלבון (חיטוב מושלם לא עובד אם אין תפריט מסודר)

תרכיב תפריט בסיסי לפי המאמרים באתר, תעלה לכאן ונוכל לעזור לך, אין בערך יש מדוייק.
או שאתה רוצה להיות בערך מחוטב.

• פותח/ת השרשור
תרכיב תפריט בסיסי לפי המאמרים באתר, תעלה לכאן ונוכל לעזור לך, אין בערך יש מדוייק.
או שאתה רוצה להיות בערך מחוטב.
סבבה אני ינסה להרכיב תפריט אבל כמה ארוחות אני צריך ביום?

סבבה אני ינסה להרכיב תפריט אבל כמה ארוחות אני צריך ביום?
אין דבר כזה "כמה ארוחות ביום"
יש ערכים שאתה צריך להגיע אליהם בסוף היום, תעשה את זה בכמה ארוחות שבא לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית