הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של אתלט וספורטאי אמיתי

Balbazor עדכן/ה את הלוג ״לוג של אתלט וספורטאי אמיתי״:

עדכון לוג: 16/08/15

שבוע ליטוש והגשת פרויקט גמר, ועכשיו שבועיים בצבא בלי גישה למכון ובלי זמן פנוי.

היום מצאתי חצי שעה לעשות קצת סטריטוורקאאוט מאולתר על מתקן בגן משחקים.

צינאפס 3x10
מתח רחב 3x10
מקבילים 4x10
T2B 3x10

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא קשור ללוג בשיט:
צריך עצה בשביל חבר ואשמח לשמוע את דעתך

הוא התקבל למסלול בגאמא (נראלי אפ משהו כזה) וגם לארזים (אמרו לו שהוא מיועד למחשבים ולא מתמטיקה) דרך מודיעין.
הוא אוהב מתמטיקה, כשרוני בטירוף ( גם בתכנות), אבל הוא חושב שהאופציות שייפתחו לו בארזים הן אותן אופציות שיפתחו לו בגאמא, ובגלל שארזים יותר ארוך הוא נוטה לכיוון גאמא.

לדעתך זה באמת פותח אותן אופציות ? הוא חושב שהתפקיד שהוא יעסוק בו אם הוא ילך לגאמא יהיה מאוד דומה לזה שבארזים.

לא קשור ללוג בשיט:
צריך עצה בשביל חבר ואשמח לשמוע את דעתך

הוא התקבל למסלול בגאמא (נראלי אפ משהו כזה) וגם לארזים (אמרו לו שהוא מיועד למחשבים ולא מתמטיקה) דרך מודיעין.
הוא אוהב מתמטיקה, כשרוני בטירוף ( גם בתכנות), אבל הוא חושב שהאופציות שייפתחו לו בארזים הן אותן אופציות שיפתחו לו בגאמא, ובגלל שארזים יותר ארוך הוא נוטה לכיוון גאמא.

לדעתך זה באמת פותח אותן אופציות ? הוא חושב שהתפקיד שהוא יעסוק בו אם הוא ילך לגאמא יהיה מאוד דומה לזה שבארזים.
קודם כל, זה תלוי לאיזה מסלול בגאמא. ספציפית אני לא מכיר את המסלול שציינת. לא כל המסלולים הם אותו הדבר, והתפקידים שהבוגרים עושים שונים מאוד.
חלק מבוגרי מסלולי גאמא (וגם של שחקים) יגיעו לאותם מקומות כמו בוגרי ארזים, אבל צריך להבדיל: כבוגר ארזים אתה אקדמאי, כבוגר גאמא אתה לא, וזה מתבטא גם בתפקידים.
יש מדורים בהם תמצא גם בוגרי גאמא וגם בוגרי ארזים, יש מדורים בהם תמצא רק גאמא בלי ארזים ויש מדורים בהם תמצא ארזים בלי גאמא.

אני באמת פחות מכיר את המסלולים הנ"ל. רובם מגיעים ליחידה ספציפית שאני לא מאוד בקיא בה.

בכל אופן, 2 האופציות טובות. נשמע שחבר שלך מוכשר, ובסופו של דבר הבחירה בידיו. שיזכור שארזים הוא מסלול אקדמי לטוב ולרע, כלומר הוא יצא עם יופי של תואר אחרי שנתיים, אבל מצד שני זאת קריעת תחת רצינית. התואר שלהם פסיכי. גם לא חסרים בוגרי גאמא שמתחילים תואר בפתוחה תוך כדי שירות... זאת כבר שאלה של העדפה אישית. בכל מקרה הוא יסתדר בעתיד ויהיה לו מעניין מאוד בצבא ב2 המסלולים.

עדכון לוג: 20/10/15

אז אחרי חודש וחצי במרכז אמריקה צריך לחזור לכושר ולהוציא את כל הרעלים מהסיסטם..
מחרתיים אני חוזר לשירות ועוד שבוע צריך לעבור בר אור לקורס קצינים. כרגע המצב הוא שאני מתנשף מלצאת מהאוטו...😆

היום אימון קל כי אני עדיין בג'ט לג ויש לי בערך 6 שעות שינה במצטבר ב4 הימים האחרונים. ממחר מתחיל להוסיף אירובי, צריך להגיע לכושר מספיק כדי להוציא עובר בבר אור.

Squat 80 3x5
Bench 60 5x5
Deadlift 100 3x5
Pull ups 10-9-6
Pushups - 24 (רק לראות אם אני עומד ברף של הבראור).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/10/15

חימום של פוטבול:
500 מ' ריצה
מתיחות דינמיות וסטטוס
משהו כמו 10 מקצים של ספרינטים מכל מיני סוגים

ואז: קצת יותר מ3000 מטר (10 הקפות מסביב למגרש כדורגל) בבערך 17:40.

יש לי עד יום שני להוריד משהו כמו חצי דקה, נראה אם אצליח. אולי שווה להתחיל מלהפסיק לעשן...

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה לא בערך... זמן לא טוב?
ותפסיק לעשן, חבל על הכסף שלך.
חרא של זמן, כאמור אני בטטה. לא רצתי כבר חצי שנה (מאז ששברתי את הקרסול) ובמשך חודש וחצי עכשיו לא עשיתי שום פעילות גופנית וכל היום טחנתי שתיתי ועישנתי

וכסף לא בעיה יש לי מספיק, חבל על הכושר.

נערך לאחרונה:
חרא של זמן, כאמור אני בטטה. לא רצתי כבר חצי שנה (מאז ששברתי את הקרסול) ובמשך חודש וחצי עכשיו לא עשיתי שום פעילות גופנית וכל היום טחנתי שתיתי ועישנתי
אז עלית לעד 125? קקק

עדכון לוג: 23/10/15

Squat 85 3x5
Press 40 5x5
Power clean 60 5x3
Chinups 10-9-10
Back extensions 2x20
Abs roller 2x10
Rubberband rear delts 3x20
Pushups 1x25

ריצה 3 ק"מ (מדוד מדויק) ב15:45

קשה לי להאמין שהצלחתי לשפר ב2 דקות כל כך מהר, כנראה שפשוט הריצה הקודמת הייתה יותר מ3 קמ. בכל מקרה, עברתי את הרף שאני צריך לבראור בהרבה אז הוריד לי קצת סטרס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית