הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג של אתלט וספורטאי אמיתי

400 מטר ספרינט?
ד''א זה לדעתך קונדישנינג אידיאלי לפוטבול?
זה לא ספרינט, אי אפשר להחזיק ספרינט לאורך 400 מ'. זאת ריצה בקצב יותר מהיר ממה שאני רץ 3000 רגיל.
זה לא טוב לפוטבול. לפוטבול צריך הרבה ספרינטים למרחקים קצרים, למשל 15 ספרינטים של 10 שניות במעלה גבעה, 20 ספרינטים של 40 יארד וכד'

זה לא ספרינט, אי אפשר להחזיק ספרינט לאורך 400 מ'. זאת ריצה בקצב יותר מהיר ממה שאני רץ 3000 רגיל.
זה לא טוב לפוטבול. לפוטבול צריך הרבה ספרינטים למרחקים קצרים, למשל 15 ספרינטים של 10 שניות במעלה גבעה, 20 ספרינטים של 40 יארד וכד'
תודה. אני רץ מגרש כדורסל ל20 ספרינטים. מה אם זה נהיה לי קל ?

מה נסגר עם הקרסול שלך באמת?
רצועה קרועה לחלוטין ועוד 3 שברים.
צריך לנתח אבל זה לא אפשרי עד שאני אסיים קורס קצינים (עוד כחצי שנה), וגם אז זה בלאגן להתעסק עם הרפואה הצבאית..

רצועה קרועה לחלוטין ועוד 3 שברים.
צריך לנתח אבל זה לא אפשרי עד שאני אסיים קורס קצינים (עוד כחצי שנה), וגם אז זה בלאגן להתעסק עם הרפואה הצבאית..
האם "החייל שכל שירותו היה בגימלים"?

סיים עם זה כבר..אולי אבוא לעמרס

חשבת על מה אתה הולך לעשות בבהד ובהשלמה? מתח מקבילים ושכיבות סמיכה או שיש לך רעיון יצירתי יותר? יש לך מושג אם יש שם חדכ נגיש לצוערים? (אני יוצא באותו מחזור איתך)

חשבת על מה אתה הולך לעשות בבהד ובהשלמה? מתח מקבילים ושכיבות סמיכה או שיש לך רעיון יצירתי יותר? יש לך מושג אם יש שם חדכ נגיש לצוערים? (אני יוצא באותו מחזור איתך)
אני יודע שיש חדכ נגיש לצוערים אבל אני לא יודע מה טיבו (אם אפשר/מותר סקוואט דד וכו) או אם בכלל יהיה זמן אליו.

אני אווסת את עצמי לפי הסיטואציה. אולי הגיע הזמן שפעם אחת בחיים אני כן אכנס לאירובי ומשקל גוף ברצינות, רק לתקופה הזאת..

Balbazor עדכן/ה את הלוג ״לוג של אתלט וספורטאי אמיתי״:

עדכון לוג: 18/11/15

באימון של שלשום היו גם חתירות משקל גוף 3x15 שכחתי לציין.

היום:
בבוקר- בראור 22 שמיכה + ריצה 3 ק"מ ב14 ומשהו דקות, לא קיבלתי עדיין תוצאה מדויקת.
בערב-
מקבילים 3x10
מתח 3x10
שכיבות שמיכה 3x20
חתירות משקל גוף 3x15

קרא את שאר עדכון הלוג...

Balbazor עדכן/ה את הלוג ״לוג של אתלט וספורטאי אמיתי״:

עדכון לוג: 20/11/15

אתמול:
עיקמתי את הקרסול אז לא יצאתי לריצה..

העברתי את המטקון של bring sally down עם סקוואט משקל גוף ל30 עתודאים, מצחיק לראות את כולם כמעט מתפגרים 😆

אח"כ סקוואט בולגרי, דדליפט רומני על רגל אחת, עליות מדרגה הכל משקל גוף 2x20. לא מאתגר אבל המינימום של לשמור על משהו ברגליים כשאין חדר כושר...

לסיום T2b , leg raises שניהם ל2x10 ובסוף hollow position ל 2x30sec

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם זו אותה קרסול שאתה נוקע כל הזמן, אתה חייב לשפר את המייצבים באיזור שם אחרת התדירות של הנקעים רק תגדל.
אני הגעתי למצב של נקע כל שבוע וחצי- שבועיים ( שיחקתי כדורסל). אחרי עבודה רצינית על המייצבים לא היה לי נקע אחד עד עכשיו ( שזה משהו כמו 3 שנים)

אם זו אותה קרסול שאתה נוקע כל הזמן, אתה חייב לשפר את המייצבים באיזור שם אחרת התדירות של הנקעים רק תגדל.
אני הגעתי למצב של נקע כל שבוע וחצי- שבועיים ( שיחקתי כדורסל). אחרי עבודה רצינית על המייצבים לא היה לי נקע אחד עד עכשיו ( שזה משהו כמו 3 שנים)
הרצועה שלי שם קרועה לחלוטין, אין ממש מה לשפר את המייצבים כי אין מה שיחזיק אותו. צריך לנתח את המקום אבל כרגע אני לא יכול בגלל הצבא.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית