עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמורה להיות בעיה מיוחדת להתאמן. אין בעיה להמשיך עם התוספים.היי יש לי הליקובטקטר פילורי ואני מתחיל עכשיו טיפול אנטיביוטי
שכולל 2 תרופות אנטיביוטיקה
מוקוסיויט פורטה
קארין 500
אפשר להתאמן בתקופה הזאת?
ומה לגבי תוספי תזונה?(bcaa מולטיוויטמין קריאטין)
תודה
דווקא קארין ומוקסיפן (ללא צרוף חומצה קלוונית) אינן ידועות כאנטיביוטיקות ש"גומרות" אותך.לא ממליץ לך להתאמן... בלי להתאמן אנטיביוטיקה גומרת אותך.
תוספים תיקח כרגיל
אני לא מבדיל ביניהם.. אני רק זוכר שכל פעם שלקחתי אנטיביוטיקה הייתי ישן עוד שעתיים בכיף והייתי עייף כל היוםלא אמורה להיות בעיה מיוחדת להתאמן. אין בעיה להמשיך עם התוספים.
דווקא קארין ומוקסיפן (ללא צרוף חומצה קלוונית) אינן ידועות כאנטיביוטיקות ש"גומרות" אותך.
אל תשכח שיש סיבה שלוקחים אנטיביוטיקה... אם מדובר בזיהום, אז בוודאי שהגוף מוחלש. ישנם מיני אנטיביוטיקות כמו אוגמנטין למשל, שבמינונים גבוהים מביאות בין השאר לסטרס גבוה לכבד ומשם לעייפות ותשישות.אני לא מבדיל ביניהם.. אני רק זוכר שכל פעם שלקחתי אנטיביוטיקה הייתי ישן עוד שעתיים בכיף והייתי עייף כל היום
קארין מעיק על מערכת העיכול, כך שגם כאן תיאלץ להישמע לגופך. אם תרגיש שמשהו עושה לך רע פשוט המתן עד סיום הטיפול. לא תמות ללא מולטיויטמין או קריאטין ובוודאי שלא מהפסקת שימוש ב-bcaa... 😃אוקי תודה ומה לגבי תוספי תזונה כמו bcaa ,amino קריאטין ,אבקת חלבון שמכילה בין היתר bcaa ,מולטיויטמין
קארין מעיק על מערכת העיכול, כך שגם כאן תיאלץ להישמע לגופך. אם תרגיש שמשהו עושה לך רע פשוט המתן עד סיום הטיפול. לא תמות ללא מולטיויטמין או קריאטין ובוודאי שלא מהפסקת שימוש ב-bcaa... 😃
היי יש לי הליקובטקטר פילורי ואני מתחיל עכשיו טיפול אנטיביוטי
שכולל 2 תרופות אנטיביוטיקה
מוקוסיויט פורטה
קארין 500
אפשר להתאמן בתקופה הזאת?
ומה לגבי תוספי תזונה?(bcaa מולטיוויטמין קריאטין)
תודה