הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הזמנתי את הספר של ריפטו

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
שלום,
הזמנתי את הספר על הSS של ריפטו ה3RD EDITION
הבנתי שיש גם 2RD EDITION, מה ההבדל ביניהם? והאם עשיתי בשכל שקניתי את המהדורה השלישית ולא השנייה...?
תודה..

כן זה ספר מעולה.
רק שקנית בזמן טיפה בעייתי ויש סיכוי שתקבל את החבילה באיחור ענק בגלל מה שהולך עכשיו בדואר

מסביר למה כמה ואיך בתרגילים: סקוואט, בנץ', דדליפט, פרס, פאוורקלין, בנט אובר ובסוף יש גם הסבר בקטנה על מתח ועוד כמה שטויות.
תודה.
יש לי עוד שאלה קטנטנה,BENT OVER ROW,מחזיקים אותו כשהידיים הפוכות נכון?בשביל שהוא יעבוד על הגב?

דואר ישראל מאז ומתמיד היה נורא, לאחרונה הוא נהיה יותר ויותר נורא.

חפירה שלי:
לא רק העובדים הזוטרים אשמים, גם הראשים(ואולי בעיקר הם) רקובים.
משלוח מכל מדינה/חברה שאינה תחת הסכם סחר בילטרלי עם ישראל הוא בסוף נטל כלכלי על משלם המיסים(הזוי, כי דואר זה לא גוף סחר, זה אמצעי סחר, הוא אמור לקבל תשלום עבור שרות כדי לתת שרות טוב יותר)

טיפה בים לדוג':
כל ילד שני היום נכנס ומזמין שטויות מסין במשלוח חינם מאיביי או דיל אקסטרים או מה שלא יהיה.
כל שינוע של משלוח כזה הדואר משלם מקופת המדינה כי סין אינה בהסכם סחר בילטרלי(כרגע לפחות), הסינים אגב גובים עבור כל משלוח שמיוצא(ראשים לא רקובים כנראה).
אז יש 200 אלף חבילות בשבוע שמשולמות מכיסי המדינה כי אף אחד לא הרים את הכפפה לחייב משלוחים בחינם מסין בסכום כלשהו(אפילו 5 שקלים, משהו).

ההמשך ברור: גוף לא יעיל ->גרעון תקציבי -> משכורות מינימום ועובדי קבלן(רמת השירות, בהתאם)-> עיצומים ושביתות = גוף חרא
אגב, הכסף בסוף יוצא לנו מהכיס, אבל תוך כניסה לגרעונות ומקופות מדינה(לא תהליך יעיל כמו תשלום רגיל)
אז כן, הייתי מעדיף לשלם 8-10 שקל על כל פיפס שאני מזמין ושיהיה לי שירות נורמלי

תקווה שהספר יגיע תוך חודש

מה?
ודואר ישראל לא גובה עבור משלוח שמיוצא?
ובסין (או בארה"ב) אתה משלם עבור חבילה שקיבלת?

כמובן שגובים עבור דואר שיוצא בארץ, ספציפית התכוונתי לדואר הנכנס(ובעיקר ממדינות ששולחות "חינם" כמו סין- אין דבר כזה חינם)
בסין אתה משלם עבור החבילות שאתה מקבל(אם כחברה אז בסעיף "מס מקומי" שהם 3% מתוך ה33% למס חברות מקומי, אם כפרטי המחיר גלום בתשלום של השולח כי אין כזה דבר משלוח חינם לסין מאף לוקיישן)

בייצוא מסין בגלל הכלכלה שם והעידוד של הממשלה לייצוא המשלוחים זולים מאוד כמו שידוע.
לארה"ב לדוג'(מניח שלכל מדינה מערבית נורמלית?) יש מערכת משלוחים על קו ארה"ב-סין שנקראת trilateral ePacket agreement.
http://www.ecommercebytes.com/C/blog/blog.pl?/pl/2012/3/1332209445.html
המתווכים הם USPS ומשרד הדואר הסיני, משמע הם (הסינים) שולחים בסיטונאות וממשלת סין משלמת לארה"ב את העלויות הפצה וכל הנגזרות בהסדר קבוע מראש PER כמות.
ובזמן הזה בארץ אוכלים חצץ.

עריכה: היה אמור להיות שמיובא בחלק שציטטת, היסח דעת שלי

הגרסה הראשונה - מותאם למאמנים.
הגרסה השנייה - מותאם למתאמנים.
הגרסה השלישית - תיקן טעויות בגירסה השנייה, שינה תמונות ואיורים לברורים יותר והוסיף פרק (או שניים, כבר לא זוכר). הכניס גם את הפרס גירסה 2 שצריך לקחת את הגב אחורה, מה שהיה צריך להוציא בכלל בגירסה השנייה. אחרי שחפרו לו מספיק הוא שינה את הגישה שלו והכניס את זה בספר השלישי. אני עדיין שונא את הוריאציה הזו של הפרס, אבל שיהיה.

בקשר לנושא וגרסה 3- הועמקו הדיונים על ההיבטים המכאניים בכל תרגיל.
יש מעט תוספות בחלקים האחרונים של הספר(אוכלוסיות מיוחדות, תכנון אימונים).
בכל פרק יש תוספות קטנות לשיטת הלימוד כשההבדל הכי גדול- בפרס כמו שאמר משה.
הספר עבר שדרוג פיזי מבחינת תמונות, גודל עמודים

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לכולם על התגובות
הגרסה הראשונה - מותאם למאמנים.
הגרסה השנייה - מותאם למתאמנים.
הגרסה השלישית - תיקן טעויות בגירסה השנייה, שינה תמונות ואיורים לברורים יותר והוסיף פרק (או שניים, כבר לא זוכר). הכניס גם את הפרס גירסה 2 שצריך לקחת את הגב אחורה, מה שהיה צריך להוציא בכלל בגירסה השנייה. אחרי שחפרו לו מספיק הוא שינה את הגישה שלו והכניס את זה בספר השלישי. אני עדיין שונא את הוריאציה הזו של הפרס, אבל שיהיה.
עדיף לעשות את הפרס בגירסה שהגב ישר מאשר לקחת את הגב אחורה, לא?

שלום,
הזמנתי את הספר על הSS של ריפטו ה3RD EDITION
הבנתי שיש גם 2RD EDITION, מה ההבדל ביניהם? והאם עשיתי בשכל שקניתי את המהדורה השלישית ולא השנייה...?
תודה..

השאלה שלך קצת לא במקום, לדעתי. אתה עושה סוג של "נעשה ונשמע".

נניח שהיו אומרים לך שעשית טעות והיית צריך להזמין את הספר השני. מה אז?

• פותח/ת השרשור
השאלה שלך קצת לא במקום, לדעתי. אתה עושה סוג של "נעשה ונשמע".

נניח שהיו אומרים לך שעשית טעות והיית צריך להזמין את הספר השני. מה אז?
אז אפשר לבטל את הקנייה.
אני לא ביקשתי שייחנכו אותי פה, אלא רק אם הזמנתי את הגירסה הנכונה, וכבר קיבלתי תשובה מאחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית