הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב קלוריות - משהו משתנה?

SportDude

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני בתכנית עלית מסה וחישבתי כמה קלוריות צריך ביום וכל זה אבל אחרי שבוע שתיים המשקל עולה (כמו שאמור לקרות בתכנית). השאלה היא אם אני צריך כל פעם שאני עולה במשקל לחשב מחדש את הקלוריות שאני צריך לאכול? כי המשקל הוא חלק מהחישוב של זה

בכל פעם שאתה מתחיל לראות האטה בעלייה - תוסיף 100 קלוריות

נכון. בעליה זה פחות קריטי מאשר בתקופת חיטוב. ותיאורטית אתה צודק, צריך לעדכן כל הזמן את התפריט. מעשית - זה שטויות.

זה יותר מדי לטעמי. אתה צריך לצפות לעליה שבין חצי לקילו בחודש - אם התפריט שלך בנוי היטב ונקי.

זה יותר מדי לטעמי. אתה צריך לצפות לעליה שבין חצי לקילו בחודש - אם התפריט שלך בנוי היטב ונקי.
זה שאלה של מטרות, אם יש לך איזה שהוא צורך ליהיות חטוב כל הזמן אז אולי זה טוב.
לדעתי הטווח של 2 קילו בחודש הוא מצויין אבל כגבול עליון

• פותח/ת השרשור
זה שאלה של מטרות, אם יש לך איזה שהוא צורך ליהיות חטוב כל הזמן אז אולי זה טוב.
לדעתי הטווח של 2 קילו בחודש הוא מצויין אבל כגבול עליון

1.באמת?? כל כך קצת בחודש?? אני מהאלה שיש להם נטיה לא לעלות במשקל לא משנה מה אז הוספתי עוד ארוחה ביום והתחלתי אימונים ובגלל זה העליה, מפה זה כבר לא הולך לעלות כל כך מהר וחשבתי שזה לא בסדר אז תודה.

2.ואם העליה אמורה להיות כל כך איטית מתי אני יכול לעשות עצירה ולהתחיל את החיטוב?

3. ועוד דבר - אני עוד לא רשום למכון אז האימון שלי מורכב רק משכיבות שמיכה, תרגילי גב וכפיפות בטן רגילות + באלכסון לשני הצדדים, על מה זה משליך זה שאני עושה רק את זה ולא אימון לכל הגוף?

מדבריך משתמע שאתה בעיקר משמין

באמת?? כל כך קצת בחודש?? אני מהאלה שיש להם נטיה לא לעלות במשקל לא משנה מה אז הוספתי עוד ארוחה ביום והתחלתי אימונים ובגלל זה העליה, מפה זה כבר לא הולך לעלות כל כך מהר וחשבתי שזה לא בסדר אז תודה.
2 קילו בחודש זה חצי קילו בשבוע, זה לא הכי נקי שיש אבל יותר מדי נקי לדעתי זה איטי מדי

אם העליה אמורה להיות כל כך איטית מתי אני יכול לעשות עצירה ולהתחיל את החיטוב?
זה לא כל כך איטי חצי קילו בשבוע.
חיטוב עושים כשמסיימים מסה - מגיעים לאחוז שומן גבוה (בדרך כלל 20 ומעלה)

ועוד דבר - אני עוד לא רשום למכון אז האימון שלי מורכב רק משכיבות שמיכה, תרגילי גב וכפיפות בטן רגילות + באלכסון לשני הצדדים, על מה זה משליך זה שאני עושה רק את זה ולא אימון לכל הגוף?
למה אתה לא רשום לחדר כושר?
בלי חדר כושר זה כמעט בלתי אפשרי לעלות מסת שריר

מה זה האטה בעליה? אחרי חודש ראשון עליתי סה"כ כמעט 2 קילו....זה נקרא בסדר?

סבבה, תשאר על הטווח הזה, תנסה לשאוף יותר לקילו וחצי
תשאף לבנות כמה שיותר מסת שריר, שומן תוריד אח"כ
רק תנסה לא לעבור את ה17-16 אחוז שומן

עזוב אותך שטויות להישאר חטוב כל הדרך, מה שמשנה זה שבסופו של דבר תיהיה לך מסת שריר גדולה ואחרי שתחטב שזה כלום זמן, אתה תהיה בעל מסת שריר גדולה ואחוז שומן נמוך, בקיצור, תראה בן זונה

• פותח/ת השרשור
2 קילו בחודש זה חצי קילו בשבוע, זה לא הכי נקי שיש אבל יותר מדי נקי לדעתי זה איטי מדי

זה לא כל כך איטי חצי קילו בשבוע.
חיטוב עושים כשמסיימים מסה - מגיעים לאחוז שומן גבוה (בדרך כלל 20 ומעלה)

למה אתה לא רשום לחדר כושר?
בלי חדר כושר זה כמעט בלתי אפשרי לעלות מסת שריר

עיגלתי למעלה שאמרתי שעליתי 2 קילו כי חשבתי שאמורים יותר...עליתי ת'כלס1.6
לגבי מכון אני כנראה ירשם חודש הבא ובינתיים המסה אמורה לעלות בשרירים שאני כן עובד עליהם לא? שלדעתי הם יד אחורי ובטן (מרגישים את זה ורואים)

ואתה בטוח לגבי ה20 אחוז שומן? כשהתחלתי הייתי 13.8 אחוז שומן, 20 אחוז זה לא כבר להיות שמן?
אם אני עושה ריצות זה לא ישאיר מסה וישרוף את השומן או משהו כזה?

המסה אמורה לעלות בשרירים שאני כן עובד עליהם לא? שלדעתי הם יד אחורי ובטן (מרגישים את זה ורואים)
אתה תפתח שריר אם תתן גירוי עולה (עלייה במשקלי עבודה) מה שלא יקרה למשך הרבה זמן בלי חדכ

אתה בטוח לגבי ה20 אחוז שומן?
זה תלוי בבן אדם יש כאלה שחעדיפו לסיים על 16-17 ויש כאלה שעל כזה מספר יתחילו מסה

אם אני עושה ריצות זה לא ישאיר מסה וישרוף את השומן או משהו כזה?
לא, בסוף הכל תלוי במאזן הקלורי, ריצה = אירובי = כלי להגדלת גרעון קלורי.

בטוח שזה לא הכי מדויק אבל השתמשתי במחשבון של גולינגו שאומר לך למדוד היקפים בגוף ולפי זה ועוד נתונים אומר לך
לא הכי מדויק זאת המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לחישוב הזה. תתעלם ממנו.

Back
למעלה תחתית