עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל פעם שאתה מתחיל לראות האטה בעלייה - תוסיף 100 קלוריות
זה שאלה של מטרות, אם יש לך איזה שהוא צורך ליהיות חטוב כל הזמן אז אולי זה טוב.זה יותר מדי לטעמי. אתה צריך לצפות לעליה שבין חצי לקילו בחודש - אם התפריט שלך בנוי היטב ונקי.
זה שאלה של מטרות, אם יש לך איזה שהוא צורך ליהיות חטוב כל הזמן אז אולי זה טוב.
לדעתי הטווח של 2 קילו בחודש הוא מצויין אבל כגבול עליון
2 קילו בחודש זה חצי קילו בשבוע, זה לא הכי נקי שיש אבל יותר מדי נקי לדעתי זה איטי מדיבאמת?? כל כך קצת בחודש?? אני מהאלה שיש להם נטיה לא לעלות במשקל לא משנה מה אז הוספתי עוד ארוחה ביום והתחלתי אימונים ובגלל זה העליה, מפה זה כבר לא הולך לעלות כל כך מהר וחשבתי שזה לא בסדר אז תודה.
זה לא כל כך איטי חצי קילו בשבוע.אם העליה אמורה להיות כל כך איטית מתי אני יכול לעשות עצירה ולהתחיל את החיטוב?
למה אתה לא רשום לחדר כושר?ועוד דבר - אני עוד לא רשום למכון אז האימון שלי מורכב רק משכיבות שמיכה, תרגילי גב וכפיפות בטן רגילות + באלכסון לשני הצדדים, על מה זה משליך זה שאני עושה רק את זה ולא אימון לכל הגוף?
מה זה האטה בעליה? אחרי חודש ראשון עליתי סה"כ כמעט 2 קילו....זה נקרא בסדר?
2 קילו בחודש זה חצי קילו בשבוע, זה לא הכי נקי שיש אבל יותר מדי נקי לדעתי זה איטי מדי
זה לא כל כך איטי חצי קילו בשבוע.
חיטוב עושים כשמסיימים מסה - מגיעים לאחוז שומן גבוה (בדרך כלל 20 ומעלה)
למה אתה לא רשום לחדר כושר?
בלי חדר כושר זה כמעט בלתי אפשרי לעלות מסת שריר
אתה תפתח שריר אם תתן גירוי עולה (עלייה במשקלי עבודה) מה שלא יקרה למשך הרבה זמן בלי חדכהמסה אמורה לעלות בשרירים שאני כן עובד עליהם לא? שלדעתי הם יד אחורי ובטן (מרגישים את זה ורואים)
זה תלוי בבן אדם יש כאלה שחעדיפו לסיים על 16-17 ויש כאלה שעל כזה מספר יתחילו מסהאתה בטוח לגבי ה20 אחוז שומן?
לא, בסוף הכל תלוי במאזן הקלורי, ריצה = אירובי = כלי להגדלת גרעון קלורי.אם אני עושה ריצות זה לא ישאיר מסה וישרוף את השומן או משהו כזה?
איך הגעת למספר המדויק הזה?כשהתחלתי הייתי 13.8 אחוז שומן
איך הגעת למספר המדויק הזה?
לא הכי מדויק זאת המחמאה הכי גדולה שאפשר לתת לחישוב הזה. תתעלם ממנו.בטוח שזה לא הכי מדויק אבל השתמשתי במחשבון של גולינגו שאומר לך למדוד היקפים בגוף ולפי זה ועוד נתונים אומר לך