עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה אכילת יתר?מאכילת יתר של שומנים
החליט על בסיס של מה? על דעת עצמו? לי יותר נראה על דעת חברת התרופות שמעוניינות למכור עוד תרופות נגד כולסטרול. אם הקרדיולוגים טוענים ששומן רווי גורם לעלייה ברמות הכולסטרול שגורם למחלות לב, אז יש להם מחקרים שהם התבססו עליהם.אז איגוד הקרדיולוגים בישראל משקר?
http://www.israel-heart.org.il/הלב-שלי/בריאותך/item/2606-מהו-כולסטרול
ציטוט מתוך העמוד שלהם:
• לאנשים שיש יותר מדי כולסטרול "רע" או פחות מדי כולסטרול "טוב" – יש סיכון גדול למחלת לב.
התחלתי לקרוא אבל הם נכנסו שם ליותר מידי דברים טכניים שלא מעניינים את האדם הממוצע. למאמרים כאלה לרוב יש 2 סיבות: הכותב מייעד את המאמר לאנשים עם הבנה עמוקה בתחום או שהכותב מנסה לבלבל את הקורא ולהשמע חכם.
בכל מקרה, אם איגוד הקרדיולוגים בישראל, שמונה את כל הקרדיולוגים בארץ החליט להמליץ המלצה מסוימת אני רוצה להאמין שיש בה מן האמת.. ואילו היה קול התנגדות אפילו חלש כנראה שזה היה מגיע לתקשורת. התקשורת אוהבת לחגוג על דברים כאלה. סה"כ זה גם לא משהו ברומו של עולם ונראה לי שכולם מנסים להגיד את אותו הדבר פשוט עם רמות דיוק שונות.
מה זה אכילת יתר?
3 גרם ביום זה הרבה?
או שאןלי 4 * משקל גוף זה הרבה?
ואם אני לא צורך פחמימות בכלל, אז כמה זה הרבה?
החליט על בסיס של מה? על דעת עצמו? לי יותר נראה על דעת חברת התרופות שמעוניינות למכור עוד תרופות נגד כולסטרול. אם הקרדיולוגים טוענים ששומן רווי גורם לעלייה ברמות הכולסטרול שגורם למחלות לב, אז יש להם מחקרים שהם התבססו עליהם.
אני רוצה מחקר אחד שקובע: כולסטרול ושומן רווי גורם חד משמעי לבעיות לב, שבץ וסתימת עורקים. לא "סיכון" ולא "עלול".
חוץ מזה שקיים המון קרדיולוגים שמנפצים את המיתוסים על הכולסטרול והשומן הרווי.
"שמונה את כל הקרדיולוגים בארץ החליט להמליץ המלצה מסוימת אני רוצה להאמין שיש בה מן האמת" - משפט מצחיק. אם מחר יהיה ועידה של 8 גדולי המתמטיקאים וכולם מחליטים שאחד ועוד אחד שווה שלוש בהחלטה דמוקרטית. אז תאמין להם או שתבקש טענות להסברים שלהם?
אני לא צריך הבהרות. אני מנסה שתראה את האבסורד במה שהם כותבים.כמו שאמרתי, המאמר מיועד לידע כללי.
אתה יותר ממוזמן לפנות לאיגוד הקרדיולוגים בישראל ולבקש מהם הבהרות.
תתייחס לתוכן, לי לא המליצו לקחת כולסטרול, כי הוא לא גבוה "מהנורמה" אבל לאנשים שהיה להם מעל 200 ניסו לדחוף להם תרופות ממשפחת הסטטינים.כמו שאמרתי, המאמר מיועד לידע כללי.
אתה יותר ממוזמן לפנות לאיגוד הקרדיולוגים בישראל ולבקש מהם הבהרות.
איזה תרופות? המליצו לך על תרופה?
אמרו לך לעשות ספורט, לשים לב למה אתה אוכל ולא לצרוך הרבה אוכל רווי בשומן.
אלה דברים שכולנו יודעים עליהם.
נראה לי אתה צריך לשים לב קצת לעברית, המילה "שמונה" בהקשר של המשפט אינה המספר 8 אלא מהשורש מניה, לספור. ארגון שחברים בו כל הקרדיולוגים בישראל = ארגון שמונה את כל הקרדיולוגים בישראל.
אם תציג לי למשל חוות דעת אחרת מקבילה מארגון קרדיולוגים אחר, זו תהייה סיבה לבירור מעמיק.
אני לא מצאתי אף מסגרת מוכרת של קרדיולוגים שטוענת אחרת.
ואגב, במתמטיקה יש הרבה השערות... קרא למשל על השערת רימן. המחקר המדעי יודע להבדיל בין השערה לבין הוכחה.
אתה מדבר פה על יחס בין הhdl ל-ldl , זה לא אומר שצריכה של כולסטרול מעלה את היחס הזהאז איגוד הקרדיולוגים בישראל משקר?
http://www.israel-heart.org.il/הלב-שלי/בריאותך/item/2606-מהו-כולסטרול
ציטוט מתוך העמוד שלהם:
• לאנשים שיש יותר מדי כולסטרול "רע" או פחות מדי כולסטרול "טוב" – יש סיכון גדול למחלת לב.
אני לא צריך הבהרות. אני מנסה שתראה את האבסורד במה שהם כותבים.
זה כמו שאני אגיד לך, שמע כדאי להמנע ממים כי מצריכת יתר של מים אתה תמות.
זה משפט שהוא נכון, אם תשתה 20 ליטל ביום אתה בהחלט תמות.
השאלה היא מה הכמות שהם מדברים עליה. ומה קורה אם בן אדם מתאמן, ומה קורה אם צריכת הפחמימות שלו מוגבלת, על זה אף אחד לא מדבר
כשהצטרפתי לדיון הייתה טענה שלא נמצא שום מחקר הקושר בין צריכה מוגברת של כולסטרול למחלות עורקים. זו הטענה אותה רציתי להפריך... והפרכתי אותה. הטענה לא דיברה על כמות מסוימת של כולסטרול - ככה שלא היה טעם גם לרדת לרזולוציה הזאת.
אתה מדבר פה על יחס בין הhdl ל-ldl , זה לא אומר שצריכה של כולסטרול מעלה את היחס הזה
איפה הפכרת משהו? אתה מדבר שטויותכשהצטרפתי לדיון הייתה טענה שלא נמצא שום מחקר הקושר בין צריכה מוגברת של כולסטרול למחלות עורקים. זו הטענה אותה רציתי להפריך... והפרכתי אותה. הטענה לא דיברה על כמות מסוימת של כולסטרול - ככה שלא היה טעם גם לרדת לרזולוציה הזאת.
לא הפרכת כלום.
אני אשאל שוב, האם אתה טוען שאיגוד הקרדיולוגים משקר \ לא מציג את האמת \ טועה?
נסח את הטענה שלך, אני אפילו אעשה בשבילך את העבודה ואשלח להם את המכתב בשמך.
ההפרכה היא בטקסט שנמצא באתר איגוד הקרדיולוגים. ולאחר שהפרכתי את הטענה אתה ניסיתם לשנות אותה ולדבר על מה זה בעצם צריכה מוגברת (למשל בדוגמא עם המים), שזה לשנות את הטענה המקורית שלך.איפה הפכרת משהו? אתה מדבר שטויות
כמו שאמרתי, אתה מוזמן לנסח את הטענות שלך ולפנות אליהם או אם תרצה לנסח בצורה ברורה ואני אפנה אליהם.לא מעניין אותי מה איגוד הקרדיולוגים אומר. איפה הנתונים?
אני קצת ארחיב על מה שנאמר, לא הרחבת כלום כי דף אינטרנט שרושם שזה לא טוב זה לא מחקר ולא מאמר.כשהצטרפתי לדיון הייתה טענה שלא נמצא שום מחקר הקושר בין צריכה מוגברת של כולסטרול למחלות עורקים. זו הטענה אותה רציתי להפריך... והפרכתי אותה. הטענה לא דיברה על כמות מסוימת של כולסטרול - ככה שלא היה טעם גם לרדת לרזולוציה הזאת.
איך זה קשור לטענה המקורית שלך?תתייחס לתוכן, לי לא המליצו לקחת כולסטרול, כי הוא לא גבוה "מהנורמה" אבל לאנשים שהיה להם מעל 200 ניסו לדחוף להם תרופות ממשפחת הסטטינים.
אני כותב מהר מאוד, אני לא באמת עובר ובודק אחרי.
אני קצת ארחיב על מה שנאמר, לא הרחבת כלום כי דף אינטרנט שרושם שזה לא טוב זה לא מחקר ולא מאמר.
לגבי השקרים וכו' זה פשוט נטול הוכחות.
ברגע שתביא מחקר ולא טענה אז נתייחס לזה ברצינות ונשקול את הדעות שלנו מחדש.
כרגע אין מחקר כזה אלא רק טענה בדף אינטרנט. על טענות כאלה אני לא סומך
ההפרכה היא בטקסט שנמצא באתר איגוד הקרדיולוגים. ולאחר שהפרכתי את הטענה אתה ניסיתם לשנות אותה ולדבר על מה זה בעצם צריכה מוגברת (למשל בדוגמא עם המים), שזה לשנות את הטענה המקורית שלך.
כמו שאמרתי, אתה מוזמן לנסח את הטענות שלך ולפנות אליהם או אם תרצה לנסח בצורה ברורה ואני אפנה אליהם.
אתה הרי טוען פה שההמלצה שלהם אינה נכונה - זו טענה מאוד חמורה.
ההמלצה שלהם נכונה.אתה הרי טוען פה שההמלצה שלהם אינה נכונה - זו טענה מאוד חמורה.
איפה ראית אותי כאן טוען משהו? אתה זה שטוען כאן להפרכה של טענות. כדי להפריך משהו צריך להביא נתונים, לא ציטוטים של אנשים בעלי סמכות כלשהי.
ושוב. הטענה של אריק הייתה שאין מחקר שקושר בין צריכה מוגברת של כולסטרול למחלת עורקים.
הטענה של איגוד הקרדיולוגים הפוכה לגמרי.
רק אחד מהם יכול להיות צודק.
ההפרכה היא בטקסט שנמצא באתר איגוד הקרדיולוגים. ולאחר שהפרכתי את הטענה אתה ניסיתם לשנות אותה ולדבר על מה זה בעצם צריכה מוגברת (למשל בדוגמא עם המים), שזה לשנות את הטענה המקורית שלך.
כמו שאמרתי, אתה מוזמן לנסח את הטענות שלך ולפנות אליהם או אם תרצה לנסח בצורה ברורה ואני אפנה אליהם.
אתה הרי טוען פה שההמלצה שלהם אינה נכונה - זו טענה מאוד חמורה.
http://mobile.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-4969d3b73b9e141006.htmאיך זה קשור לטענה המקורית שלך?
אני מעולם לא טענתי שרופאים לא דוחפים תרופות כשלא צריך.
אבל לא דיברנו בכלל על תרופות פה.
אז אתה טוען שהם המציאו את הדברים?
כמו שאמרתי הדף מידע באתר שלהם מיועד לציבור הרחב, סוג הציבור שלא נכנס לפרטים הקטנים. אם תרצה סוג הציבור שאומר אמן על מה שהרופאים אומרים.
אתה רוצה מידע יותר מפורט? תפנה אליהם ותדרוש את המקורות.
תאמין לי - אם תצליח לחשוף תרמית שקר של איגוד הקרדיולוגים אתה תהייה אדם מאוד מפורסם.