הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איך הסקוואט?

הסקוואט טוב. אבל מאחר ואתה מתחיל הייתי עושה LB מתחת למקביל ולא HB ATG כי המהירות שתתחזק שם גדולה יותר. אבל בתור סקוואט HB זה אחלה סקוואט ועומק מצוין.

איפה אתה מתכנן לעשות סקוואט? יש לך ראק או כלוב?

• פותח/ת השרשור
הסקוואט טוב. אבל מאחר ואתה מתחיל הייתי עושה LB מתחת למקביל ולא HB ATG כי המהירות שתתחזק שם גדולה יותר. אבל בתור סקוואט HB זה אחלה סקוואט ועומק מצוין.

איפה אתה מתכנן לעשות סקוואט? יש לך ראק או כלוב?
אני קונה ראק עוד שבועיים ותודה:D

• פותח/ת השרשור
אין צורך לרדת עמוק כל כך, אתה מאבד כיווץ בגב התחתון בתחתית וגם ממילא אתה תקצר את הטווח תנועה ברגע שהמשקל יתחיל להיות קצת יותר גבוה
אוקיי אני אשתדל לרדת פחות עמוק וכשאני אעלה במשקל אני מקווה שאני לא ארד ממש עמוק.

לדעתי עם משקל על המוט זה יראה אחרת לגמרי, בצורה הנוכחית זה נראה מעולה, אתה יורד עמוק מאוד אבל זה לאו דווקא משהו רע. עד שלא תשים משקל על הגב יהיה קשה לתת פידבק מדוייק על הסקוואט.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי עם משקל על המוט זה יראה אחרת לגמרי, בצורה הנוכחית זה נראה מעולה, אתה יורד עמוק מאוד אבל זה לאו דווקא משהו רע. עד שלא תשים משקל על הגב יהיה קשה לתת פידבק מדוייק על הסקוואט.

בהצלחה.
רגע בחיטוב למשל אני יכול להוסיף למוט משקל של 2.5 בכל צד לסקוואט בתור התחלה או שבחיטוב אי אפשר לעלות משקלי עבודה?

רגע בחיטוב למשל אני יכול להוסיף למוט משקל של 2.5 בכל צד לסקוואט בתור התחלה או שבחיטוב אי אפשר לעלות משקלי עבודה?

אם אתה מתאמן מתחיל אז כנראה שתוכל לעלות משקלים בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
עומק ממש יפה. תשמור עליו ותוסיף משקל כדי שיהיה אפשר לראות מה קורה כשנהיה כבד
תודה וכן אני עוד שבוע אזמין את הראק ואיתו אני אתחיל להזמין לאט לאט פלטות ואתחיל לעלות משקלים.

אתה יורד מאוד עמוק, וזה מה שגורם לבאט ווינק ולאיבוד הכיווץ בגב התחתון בתחתית.
תוסיף משקל ונראה איך יראה.
אגב, הצוואר שלך. למה אתה מחזיק אותו חזק למעלה? תסתכל מטר וחצי-שניים קדימה ולמטה, כדי ליישר את חוליות הצוואר עם חוליות עמוד השדרה.

• פותח/ת השרשור
אתה יורד מאוד עמוק, וזה מה שגורם לבאט ווינק ולאיבוד הכיווץ בגב התחתון בתחתית.
תוסיף משקל ונראה איך יראה.
אגב, הצוואר שלך. למה אתה מחזיק אותו חזק למעלה? תסתכל מטר וחצי-שניים קדימה ולמטה, כדי ליישר את חוליות הצוואר עם חוליות עמוד השדרה.
סבבה אני אשתדל להסתכל קצת יותר למטה ואוסיף משקל עוד שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית