אחר נושא שלדעתי צריך לפתוח - הקיבוע המחשבתי בפורום

• פותח/ת השרשור James23
  • פורסם בתאריך

James23

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
1
57
1
אז ככה, אני קורא די הרבה זמן בכל מיני קהילות. בכל תקופה של זמן יש איזשהו זרם שכולם הולכים אחריו- עכשיו זה התוכניות בסגנון של ריפוטו עם המעט סטים, אך עצימות כבדה ותרגילים מורכבים, בעבר הלא-רחוק (כשנה וקצת) שלטו תוכניות ה-AB עם עצימות נמוכה, אבל הרבה סטים.

אבל באמת שאני לא מבין את הקבעון המחשבתי הזה שיש פה בפורום ובכלל. אני התאמנתי בשתי השיטות, ויכול להיות שבאמת לרוב האנשים השיטה של מעט סטים ועצימות גבוה טובה יותר, אך לא לכולם. כל אדם שנכנס לפורום ישר מעמיסים עליו עשרות קילוגרמים בסקוואט ואומרים לו לא לעשות כפיפות מרפקים (סתם דוגמאות, אל תתפסו אליהם עכישו כי זה סתם יחרוג מהנושא).

ואני לא מבין- למה ? הרי כולנו יודעים שבסופו של דבר כל אדם הוא אינדבידואל בפני עצמו, ולכל אחד עדיף משהו אחר. לדעתי, צריך להפסיק את המנטרה הזו שכל אחד צריך להתאמן בשיטה אחת, אנחנו חברה מתקדמת עם ראש פתוח- ואין סיבה שזה לא יגיע גם לנושא הזה של בודיבילדינג/פאוורליפטינג.

- שלא תבינו לא נכון, אני לא מנסה להתווכח עם אף אחד מה עדיף לו, אלא מדבר על הנושא באופן כללי-

לא היית יכול לענות תגובה נורמאלית אה?
אולי תתקדם 3 פעמים בשבוע אבל תתקע יותר מהר, אם תתקדם פעמיים בשבוע תוכל להתקדם לתקופה יותר ארוכה ובסופו של דבר להגיע למשקלים יותר גבוהים אם היית עושה 3 פעמים בשבוע.

אני יודע שמה אמרתי היה קיצוני, זה היה הרעיון. לפי דעתי התוכנית של seth able יכולה להיות מאד טובה. אני חושב שהבעיה בתוכנית של עלייה פרוגרסבית של RM1 כול אימון היא שהנפח לא מספיק. אבל אם עושים לדוגמא 2X1 זה יכול להיות טוב מאד. המתאמן המתחיל יעבוד בRM1 שהוא עובד בטכניקה טובה גם אם זה לא הRM1 האמיתי שלו. ודווקא בגלל זה הוא יכול להעלות 3 פעמים בשבוע עד שהוא נתקע ועובר ל2 עם אימון התאוששות. (אולי אני אנסה את זה כשיהיה לי ממש משעמם בחיים)
אם תתקדם פעמיים בשבוע זה באמת ייקח יותר זמן. יכולות הניבוי אומרות בדיוק שליש יותר זמן. שליש שבו אתה יכול לעבור למדקאו או תכנית מתקדמת ולעבוד בהתאם לרמה שלך ולא סתם למרוח את הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית