עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק. זו הייתה הנקודה מלכתחילה. מי שמתאמן לספורט מסוים צריך להתמקד במה שהוא מבצע באותו ספורט. מי שמתאמן בשביל להיות הכי חזק שהוא יכול להיות צריך לכסות את כל השרירים בגוף (לאו דווקא בצורה מבודדת, אבל כן צריך לאמן אותם).
כל מי שעושה מתח או חתירה מאמן את הבייספס, אין דרך להתחמק מזה.
אין לי בעיה עם זה, יש לי בעיה עם לקרוא לקרלז מדד לכוח.
מדד לכוח הוא תרגיל שאפשר למדוד בו את ההתקדמות עם כל מיני קריטריונים שהופכים אותו למדיד (עצירה בבנץ', קביעת טווח תנועה וכו'). קרלז כנשענים על קיר מספקים את הסחורה הזאת.
לא, זה מדד לכוח בבייספס. אתה לא מסתכל על בן אדם שעושה קרלז עם 60 קילו ואומר ״זה בן אדם חזק״.
או אנשים אפילו עם מספרים מכובדים בכל הרביעייה, אבל מתקשים לפמפם בייספס עם 40?
אני לא חושב שיש כאלה.
כמה אנשים אתה מכיר שיכולים לתת סינגל עם פלטה בכפיפות מרפקים? (אפילו בלי להישען על קיר, אבל גם בלי פשיטת ירך מוגזמת).
לשכוח לגמרי ממשיכות של הרחב גבי זה דבר דפוק לחלוטין. אמוטיקון מקסים, אגב.בסדר גמור. יש הרבה שגם לא עושים מתח או חתירה. יש גם כאלה ש-👉👌 את השכל שפאוורקלין תרגיל יותר טוב מחתירה ולא עושים שום תרגיל שמאמן את הלטיסימוס והבייספס בצורה מספקת.
איפה ראית אחד כזה? אתה מדבר על לשים 10 קילו בשני צדי המוט ולהרים, יש כאלה עם הרמות נורמליות שמתקשים בזה?או אנשים אפילו עם מספרים מכובדים בכל הרביעייה, אבל מתקשים לפמפם בייספס עם 40?
לשכוח לגמרי ממשיכות של הרחב גבי זה דבר דפוק לחלוטין. אמוטיקון מקסים, אגב.
איפה ראית אחד כזה? אתה מדבר על לשים 10 קילו בשני צדי המוט ולהרים, יש כאלה עם הרמות נורמליות שמתקשים בזה?
פלטה=20kg (בכל צד)לשכוח לגמרי ממשיכות של הרחב גבי זה דבר דפוק לחלוטין. אמוטיקון מקסים, אגב.
איפה ראית אחד כזה? אתה מדבר על לשים 10 קילו בשני צדי המוט ולהרים, יש כאלה עם הרמות נורמליות שמתקשים בזה?
לא נכון. מכיר כמה שסוגרים את האימון במתח עם עם משקל כתרגיל עזר תקופה ארוכה ועדיין כשהתחילו לבצע כפיפות מרפקים בקושי הרימו משקל סביר.אני.
בדרך כלל מתח עם משקל מספיק בשביל להגיע לזה
אין מה לחשוב. אני מכיר ולכן יש.אני לא חושב שיש כאלה.
תראה מה @StarDust רשם:פלטה=20kg (בכל צד)
מתקשים לפמפם בייספס עם 40
לא מבין איך.ראיתי הרבה כאלה. 😃
עוד יותר לא מבין איך. לא למדו לרמות כמו שצריך בקרלז??לא נכון. מכיר כמה שסוגרים את האימון במתח עם עם משקל כתרגיל עזר תקופה ארוכה ועדיין כשהתחילו לבצע כפיפות מרפקים בקושי הרימו משקל סביר.
פלטה=20kg (בכל צד)
לא נכון. מכיר כמה שסוגרים את האימון במתח עם עם משקל כתרגיל עזר תקופה ארוכה ועדיין כשהתחילו לבצע כפיפות מרפקים בקושי הרימו משקל סביר.
אין מה לחשוב. אני מכיר ולכן יש.