הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפיפות מרפקים בעמידה (יד קדמית)

David999

משתמש מתחיל
258
25
נק' מוניטין:
103
258
25
ככה

או ככה:

בכל אחד מהתרגילים הוא מחזיק את היד הפוך.. האם זה בגלל המוט? או שפשוט עושים איך שנוח?

בדיוק. זו הייתה הנקודה מלכתחילה. מי שמתאמן לספורט מסוים צריך להתמקד במה שהוא מבצע באותו ספורט. מי שמתאמן בשביל להיות הכי חזק שהוא יכול להיות צריך לכסות את כל השרירים בגוף (לאו דווקא בצורה מבודדת, אבל כן צריך לאמן אותם).

אין לי בעיה עם זה, יש לי בעיה עם לקרוא לקרלז מדד לכוח.

כל מי שעושה מתח או חתירה מאמן את הבייספס, אין דרך להתחמק מזה.

בסדר גמור. יש הרבה שגם לא עושים מתח או חתירה. יש גם כאלה ש-👉👌 את השכל שפאוורקלין תרגיל יותר טוב מחתירה ולא עושים שום תרגיל שמאמן את הלטיסימוס והבייספס בצורה מספקת.

אין לי בעיה עם זה, יש לי בעיה עם לקרוא לקרלז מדד לכוח.

מדד לכוח הוא תרגיל שאפשר למדוד בו את ההתקדמות עם כל מיני קריטריונים שהופכים אותו למדיד (עצירה בבנץ', קביעת טווח תנועה וכו'). קרלז כנשענים על קיר מספקים את הסחורה הזאת.

מדד לכוח הוא תרגיל שאפשר למדוד בו את ההתקדמות עם כל מיני קריטריונים שהופכים אותו למדיד (עצירה בבנץ', קביעת טווח תנועה וכו'). קרלז כנשענים על קיר מספקים את הסחורה הזאת.

לא, זה מדד לכוח בבייספס. אתה לא מסתכל על בן אדם שעושה קרלז עם 60 קילו ואומר ״זה בן אדם חזק״.

לא, זה מדד לכוח בבייספס. אתה לא מסתכל על בן אדם שעושה קרלז עם 60 קילו ואומר ״זה בן אדם חזק״.

זה נותן אולי אספקט מאוד מצומצם של הכוח שלו, בשרירים מאוד ספציפיים, אבל זה בהחלט מעיד על כוח.
שום תרגיל לא נותן תמונה מלאה. מה עם אנשים שיש להם 4 פלטות סקוואט ודדליפט אבל פרס בקושי פלטה?
או אנשים אפילו עם מספרים מכובדים בכל הרביעייה, אבל מתקשים לפמפם בייספס עם 40?

בסדר גמור. יש הרבה שגם לא עושים מתח או חתירה. יש גם כאלה ש-👉👌 את השכל שפאוורקלין תרגיל יותר טוב מחתירה ולא עושים שום תרגיל שמאמן את הלטיסימוס והבייספס בצורה מספקת.
לשכוח לגמרי ממשיכות של הרחב גבי זה דבר דפוק לחלוטין. אמוטיקון מקסים, אגב.
או אנשים אפילו עם מספרים מכובדים בכל הרביעייה, אבל מתקשים לפמפם בייספס עם 40?
איפה ראית אחד כזה? אתה מדבר על לשים 10 קילו בשני צדי המוט ולהרים, יש כאלה עם הרמות נורמליות שמתקשים בזה?

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שפספסתי דיון שלם על כפיפות מרפקים, שחצי ממנו גם נמחק. 😭
@Tom @coldfire איך יכולתם לא לשלוח לי איזה קישורון בפרטי, בישביל הצחוקים?

בגדול שאלתי שאלה, 99% מהדיון לא עסק בכלל בשאלה ששאלתי.

איפה ראית אחד כזה? אתה מדבר על לשים 10 קילו בשני צדי המוט ולהרים, יש כאלה עם הרמות נורמליות שמתקשים בזה?

ראיתי הרבה כאלה. 😃

פלטה=20kg (בכל צד)
אני.
בדרך כלל מתח עם משקל מספיק בשביל להגיע לזה
לא נכון. מכיר כמה שסוגרים את האימון במתח עם עם משקל כתרגיל עזר תקופה ארוכה ועדיין כשהתחילו לבצע כפיפות מרפקים בקושי הרימו משקל סביר.
אני לא חושב שיש כאלה.
אין מה לחשוב. אני מכיר ולכן יש.

פלטה=20kg (בכל צד)
תראה מה @StarDust רשם:
מתקשים לפמפם בייספס עם 40
ראיתי הרבה כאלה. 😃
לא מבין איך.
לא נכון. מכיר כמה שסוגרים את האימון במתח עם עם משקל כתרגיל עזר תקופה ארוכה ועדיין כשהתחילו לבצע כפיפות מרפקים בקושי הרימו משקל סביר.
עוד יותר לא מבין איך. לא למדו לרמות כמו שצריך בקרלז??

פלטה=20kg (בכל צד)

אין מה לחשוב. אני מכיר ולכן יש.

השאלה כמה הם טובים במתח עם משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית