הנדסת כימיה

YoTal2

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
ספייס באר שבע
מישהו פה יודע איזה אונברסיטאות הם הטובות ביותר ללמוד בהם הנדסת כימיה ושהתואר יהיה בין-לאומי?
חג שמח לכולם 😃

@Vosegus צודק. אם אתה רוצה להמשיך ללמוד בחו"ל לתארים מתקדמים, אין ממש הבדל משמעותי בין הטכניון, לאוניברסיטת ת"א או ב"ש מבחינת ההשפעה על הקבלה.
אם אתה מתכוון לעבוד בחו"ל עם תואר ראשון ישראלי, זאת כנראה תהיה משימה די קשה וגם פה לא יהיה הבדל משמעותי איפה למדת.
אז אומנם הפקולטה בטכניון קצת יותר נחשבת אבל לא הייתי עושה מאמצים מיוחדים כדי ללמוד שם.

אינג' @Tom , מה דעתך?

@Vosegus צודק. אם אתה רוצה להמשיך ללמוד בחו"ל לתארים מתקדמים, אין ממש הבדל משמעותי בין הטכניון, לאוניברסיטת ת"א או ב"ש מבחינת ההשפעה על הקבלה.
אם אתה מתכוון לעבוד בחו"ל עם תואר ראשון ישראלי, זאת כנראה תהיה משימה די קשה וגם פה לא יהיה הבדל משמעותי איפה למדת.
אז אומנם הפקולטה בטכניון קצת יותר נחשבת אבל לא הייתי עושה מאמצים מיוחדים כדי ללמוד שם.

אינג' @Tom , מה דעתך?
הטכניון הרבה יותר רחב ומושקע, בעוד באוניברסיטת ת"א מדובר בחוגים. מעבר לכך, לא ניתן ללמוד לתואר בהנדסה בכימיה באוניברסיטת ת"א, אלא לתלת שנתי ולהמשיך לתואר מתקדם (שיכול לשלב הנדסה, חומרים למשל).
עדיין, ההצלחה של רובנו תלויה בפוטנציאל ובהשקעה האישית הרבה יותר מאשר במוסד.

אני רואה שאתה גר בבאר שבע (במידה וסטטוס חדר כושר שלך עדכני). אני מתחיל בעוד שבוע וחצי הנדסת חשמל ומחשבים בבן גוריון והבנתי שהנדסה כימית זה תואר לא פשוט בכלל שם.

• פותח/ת השרשור

אינג' @Tom , מה דעתך?

הטכניון הרבה יותר רחב ומושקע, בעוד באוניברסיטת ת"א מדובר בחוגים. מעבר לכך, לא ניתן ללמוד לתואר בהנדסה בכימיה באוניברסיטת ת"א, אלא לתלת שנתי ולהמשיך לתואר מתקדם (שיכול לשלב הנדסה, חומרים למשל).
עדיין, ההצלחה של רובנו תלויה בפוטנציאל ובהשקעה האישית הרבה יותר מאשר במוסד.

אני רואה שאתה גר בבאר שבע (במידה וסטטוס חדר כושר שלך עדכני). אני מתחיל בעוד שבוע וחצי הנדסת חשמל ומחשבים בבן גוריון והבנתי שהנדסה כימית זה תואר לא פשוט בכלל שם.
כן אני עדיין גר בבאר שבע. והנדסת כימיה לא פשוט בכלל.
@Tom צודק, אין הנדסת כימיה בפקולטה להנדסה בת'א

אם אני אעשה תואר בהנדסת כימיה אבא שלי כנראה יוכל לסדר לי לעבוד במכתשים אז עבודה בחו"ל לא כרגע בראש שלי אלא אם כן אני ארצה להתקדם לחברות אחרות בחו"ל.
וכרגע אני בן 18 בזמן צבא(עושה יומיות יכול להשלים בגרויות וללמוד לפסיכומטרי) אז אני רק בודק לאיזה אונברסיטה אני יכול ללכת ואיזה בגרויות לשפר.
תודה על העזרה.

הנדסה לומדים רק בטכניון.
( בעבודה אני מתנשא על המהנדסים של ב"ש ות"א 👎)
וכל סטודנט בסמסטר ראשון יודע שכל הכוסיות בטכניון נמצאות בארכיטקטורה והנדסה כימית. כך שזה אחלה ✌️

איך ההנדסת חשמל?
מה הדרישות מבחינת בגרויות וכו׳ ? לפי מה שהבנתי צריך להיות ממש טובים במתמטיקה (הקיצר הרוב רוסים חחח)

איך ההנדסת חשמל?
מה הדרישות מבחינת בגרויות וכו׳ ? לפי מה שהבנתי צריך להיות ממש טובים במתמטיקה (הקיצר הרוב רוסים חחח)
אם יש לך מתמטיקה ופיזיקה 5 יח״ל ציון גבוה 90+ אז הפסיכומטרי לא יהיה החלק הקשה.
תצטרך להוציא 550 לפחות ציון כללי וכמותי 135+. ציון בהחלט אפשרי.
בלי פיזיקה, כדאי לך לנסות בטכניון או בתל אביב.

אני לא לומד פיזיקה אני בביולוגיה /:
ב-5 יחידות לפי מה שהבנתי צריך להוציא 60+ כדי לקבל 90+ (בונוס של 30) והכוונה כן הייתה לטכניון 😃

בשביל ללמוד הנדסת חשמל בטכניון אתה צריך פסיכו' של לפחות 700.

לפי מה שאני זוכר, נכון לתנאי הקבלה של לפני שנתיים, היה צריך סכם של 89 בשביל להתקבל לחשמל, מה שאומר שאם יש לך ממוצע בגרויות סביר (105-110) צריך בסביבות ה-700.
הסכם משתנה משנה לשנה. השנה זה היה 88.5, חבר שלי התקבל עם 692 דרך ועדת חריגים בסבבים המאוחרים יותר.

הסכם משתנה משנה לשנה. השנה זה היה 88.5, חבר שלי התקבל עם 692 דרך ועדת חריגים בסבבים המאוחרים יותר.
לפי מה שאני יודע הסכם עולה בשנים האחרונות, ו-692 נחשב "סביבות 700".
מה היה ממוצע הבגרויות שלו?

שיהיה לו בהצלחה ושיכין המון וזלין.

לפי מה שאני יודע הסכם עולה בשנים האחרונות, ו-692 נחשב "סביבות 700".
מה היה ממוצע הבגרויות שלו?

שיהיה לו בהצלחה ושיכין המון וזלין.
הממוצע שלו היה ממש גבוה.
קיבל גם מלגה הזין..חח באמת שיהיה לו בהצלחה, לא קל החרא הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית