הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פספוס אימון בגלל האוכל, הגיוני?

Milemoon

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
לפעמים יש ימים שלא הצלחתי לאכול כמו שצריך באותו יום ואני צריך להשלים את האוכל, אז בימים כאלה אני לא הולך למכון כי המכון מבזבז לי שעה בערך מהיום ואני צריך לישון מוקדם.
האם זה בסדר מה שאני עושה?

לא מפספסים אימונים, נקודה.
יש 3 סיבות לפספס אימון, תוציא פנקס, תרשום לך פתק ושים על המקרר:
1. אם אתה מת.
2. אם אתה חולה וכתוצאה מכך, אתה מת.
3. אם נהרגת/נרצחת.

אני לא רואה כאן אוכל וחוסר בשעת שינה, ידידי.
בהצלחה.

לא יכול, מה גם שאין לי בבית יותר מדי מזונות עתירים בקלוריות
אפשר לקנות/לבקש מההורים לקנות מזונות נוספים, אפשר לתכנן את היום מראש שלא יהיה מצב שלא הספקת לאכול, אפשר להגיע למצב שאכלת פחות מהמתוכנן ביום מסויים

• פותח/ת השרשור
זה באמת נורא לפספס אימונים? אני עדיין אלך 3 פעמים בשבוע פשוט אני אלך למכון אחרי 3 ימים שלא הייתי משהו כזה

אם אתה עושה את כמות האימונים השבועים שתככננת, תעשה מה שאתה רוצה.
כמובן שזה תלוי בתוכנית וברוב המקרים לא מומלץ לדחוף את כל האימונים לחצי השבוע השני ואז לבצע אותם יום אחרי יום.
אם זה מסתדר לך, סלאמתק.

אם זה נגיד ראשון-שלישי-שישי במקום ראשון-שלישי-חמישי אז לא נראה לי שיש איזו שהיא בעיה

אם זה נגיד ראשון-שלישי-שישי במקום ראשון-שלישי-חמישי אז לא נראה לי שיש איזו שהיא בעיה
זה לא יכול להיות זה, כי הוא הסביר שהוא יכול להגיע למכון אחרי 3 ימים שהוא לא ביקר שם.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שנגיד הייתי במכון ביום שישי, ואני מגיע ביום שני או שלישי.. ואחרי זה אולי מגיע אחרי יומיים בחמישי ושבת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית