עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה שלא כולם אוהבים את הסרקזם שלך, ידידי.יש ימים שאני לא הולך למכון כי זה דורש מאמץ, ואני לא רוצה להתאמץ. אז אני פשוט לא מרים, רק כותב בלוג שהרמתי.
כנראה שלא כולם אוהבים את הסרקזם שלך, ידידי.
ידעתי שיש משהו לא הגיוני ב 90X7...יש ימים שאני לא הולך למכון כי זה דורש מאמץ, ואני לא רוצה להתאמץ. אז אני פשוט לא מרים, רק כותב בלוג שהרמתי.
אז תאכל ארוחות יותר גדולות ועתירות קלוריות בזמן שכן יש לך לאכולאבל עדיין אני צריך לישון מוקדם כי אני מתעורר מוקדם מאוד אז אני צריך לאכול כמו שצריך
אז תפספס אימונים, מה אני אגיד לך.לא יכול, מה גם שאין לי בבית יותר מדי מזונות עתירים בקלוריות
אפשר לקנות/לבקש מההורים לקנות מזונות נוספים, אפשר לתכנן את היום מראש שלא יהיה מצב שלא הספקת לאכול, אפשר להגיע למצב שאכלת פחות מהמתוכנן ביום מסוייםלא יכול, מה גם שאין לי בבית יותר מדי מזונות עתירים בקלוריות
אז איך אתה מפספס 3 ימי אימון ועדיין מצליח לעשות 3 אימונים בשבוע לא ברצף?אני לא עושה אימונים ברצף
זה לא יכול להיות זה, כי הוא הסביר שהוא יכול להגיע למכון אחרי 3 ימים שהוא לא ביקר שם.אם זה נגיד ראשון-שלישי-שישי במקום ראשון-שלישי-חמישי אז לא נראה לי שיש איזו שהיא בעיה
אה נכון, פספסתי את זה, אז אני מצטרף לשאלה:זה לא יכול להיות זה, כי הוא הסביר שהוא יכול להגיע למכון אחרי 3 ימים שהוא לא ביקר שם.
תראה לי רגע את לוח השנה שלך.