הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פספוס אימון בגלל האוכל, הגיוני?

Milemoon

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
לפעמים יש ימים שלא הצלחתי לאכול כמו שצריך באותו יום ואני צריך להשלים את האוכל, אז בימים כאלה אני לא הולך למכון כי המכון מבזבז לי שעה בערך מהיום ואני צריך לישון מוקדם.
האם זה בסדר מה שאני עושה?

הכוונה שנגיד הייתי במכון ביום שישי, ואני מגיע ביום שני או שלישי.. ואחרי זה אולי מגיע אחרי יומיים בחמישי ושבת
זה נראה בסדר, רק ששבועות האימונים שלך ככה רצים קדימה וזה עושה סלט.
קח שבוע, שים לך ימים ותראה מתי אתה יכול לדחות גג אימון אחד ביום אחד, כי רק ככה זה עובד.

לפעמים יש ימים שלא הצלחתי לאכול כמו שצריך באותו יום ואני צריך להשלים את האוכל, אז בימים כאלה אני לא הולך למכון כי המכון מבזבז לי שעה בערך מהיום ואני צריך לישון מוקדם.
האם זה בסדר מה שאני עושה?
אני אסביר לך את זה בדרך הפוכה:
הצעד הראשון הוא האימון.
להקפיד על תזונה ושינה זה כבר לקחת את זה הלאה.
אם אתה מקפיד לאכול ולישון אבל מדלג על האימונים אתה בעצם מתאמן להיות בטטת כורסא.

אני אסביר לך את זה בדרך הפוכה:
הצעד הראשון הוא האימון.
להקפיד על תזונה ושינה זה כבר לקחת את זה הלאה.
אם אתה מקפיד לאכול ולישון אבל מדלג על האימונים אתה בעצם מתאמן להיות בטטת כורסא.
אבל אצלו יוצא שהוא לא ממש מדלג, כי הוא כן עושה את ה 3 אימונים שהוא אמור לעשות, פשוט הימים מבולגנים

אבל אצלו יוצא שהוא לא ממש מדלג, כי הוא כן עושה את ה 3 אימונים שהוא אמור לעשות, פשוט הימים מבולגנים
אם הוא היה עובד בתוכנית רצינית, הימים המבולגנים האלה היו הורגים אותו, גם פיזית וגם נפשית בגלל הבלאגן.
לפי השאלה, אני מניח שהוא לא בשלבים שזה אמור להטריד אותו.

אם הוא היה עובד בתוכנית רצינית, הימים המבולגנים האלה היו הורגים אותו, גם פיזית וגם נפשית בגלל הבלאגן.
נכון... אולי (כנראה) זה מעיד על כך שצריך תוכנית יותר רצינית

זו שאלה מוזרה אבל בוא נעשה את זה פשוט.
למה אתה אוכל הרבה? כי אתה בתקופת מסה.
למה אתה בתקופת מסה? כי אתה רוצה לגדול.
למה אתה מתאמן בחדר כושר? לגרות את השרירים ולגדול בזכות תקופת מסה.
אז..איפה ההיגיון להפסיד אימון בגלל אוכל? אני מקווה שהבנת.

אל תקשיב לכל "הבריונים" של הפורום שאומרים לך לא לפספס אימון.
אימון זה לא העדיפות הראשונה שלך, יש הרבה דברים חשובים שצריך לעשות לפני האימון כדי שיהיה בריא ואפקטיבי.

אם לא אכלת טוב, תשוש עקב מחסור של פחמימה - עדיף שלא תתאמן, כל טעות הכי קטנה יכולה להוביל לפציעה הכי קטלנית.
אם לא ישנת טוב, תוותר על האימון של אותו היום אלא אם כן אתה משלים שעות בשנת הצהריים.
אם אתה חולה, אל תלך להתאמן כי אתה תחליש עוד יותר את מערכת החיסונית וכתוצאה מכך, המחלה תעבור אחרי הרבה זמן מהרגיל.

אל תקשיב לכל המורעלים, לך בראש טוב ובריא להתאמן, האימון הוא לא העדיפות הראשונה, ובטח שלא בגנטיקה של בני אנוש.

אימון זה לא העדיפות הראשונה שלך, יש הרבה דברים חשובים שצריך לעשות לפני האימון כדי שיהיה בריא ואפקטיבי.

אם לא אכלת טוב, תשוש עקב מחסור של פחמימה - עדיף שלא תתאמן, כל טעות הכי קטנה יכולה להוביל לפציעה הכי קטלנית.
אם לא ישנת טוב, תוותר על האימון של אותו היום אלא אם כן אתה משלים שעות בשנת הצהריים.
אם אתה חולה, אל תלך להתאמן כי אתה תחליש עוד יותר את מערכת החיסונית וכתוצאה מכך, המחלה תעבור אחרי הרבה זמן מהרגיל.

אל תקשיב לכל המורעלים, לך בראש טוב ובריא להתאמן, האימון הוא לא העדיפות הראשונה, ובטח שלא בגנטיקה של בני אנוש.

כן, אל תקשיב לנו, תקשיב לו.
אדון @Vile , תוכל רק לעדכן אותנו בהצלחה האישית שלך בשיטה שאתה מציג כאן?
אני שואל ברצינות.

בחיי הבוגרים, ביום-יום, כמעט כל אימון שני שלי מתבצע תחת אילוצים: שינה, אוכל, לחץ מהעבודה שצריך להספיק ועוד.
צריך לדעת להתמודד בצורה מושכלת עם המגבלות והבעיות, ולא לוותר על כל דבר מראש.
כל עוד הבחור התקדם עוד לעבר המטרה שהציב, במינימום פגיעה (פיזית, מנטלית וכו'), אני לא מוצא סיבה להפסיד אימון.
אני גם לא בעד להתאבד על אימון, רק אם באמת זה יפגע בך באופן מורגש ומוכח אחר כך. אבל גם לא בעד לוותר בקלות, וההיפך - לתת מעצמך מה שלא האמנת שאתה יכול לעשות, כדי להשיג את המטרה.

נ.ב

קפאין

"פציעה הכי קטלנית" אם לא אכלת טוב באותו יום? טוב שלא הגזמת. פשוט מחר תאכל יותר וזהו, מיום אחד של אכילה לא טובה לא יקרה כלום
כנ"ל, מלילה אחד של חוסר שינה לא יקרה שום דבר רע, תישן יותר בלילה הבא פשוט.
עם זה אני מסכים, אבל תלוי כמה אתה חולה. למשל שבוע שעבר עם חום מעל 38 לא יכלתי להתאמן, אבל במצבים של רק טיפה כאב גרון ושום דבר מעבר דווקא אימון כמה פעמים עשה אותי בריא לגמרי

בין השאר... 😉

השאלה איך מגיעים למצב כזה. אם זה קורה בתדירות גבוהה, נורה אדומה צריכה להידלק. יש צורך בשינוי בסדרי העדיפויות ובשגרת החיים. אחת השלמת עם המצב, אתה בעצם משלים עם העובדה שאתה אדם חולני, מבולגן עם הפרעות שינה. נראה לך סביר?...

אני לא זוכר מתי פעם אחרונה עברתי את ה6 שעות שינה בלילה. רוב הימים אני לא עובר את החמש ועדיין בא להתאמן.
אין מה לעשות. תתאמן..לא בהכרח תבצע את האימון הכי טוב שלך, אבל זה עדיף על לא לבצע כלום.

לא אני לא גבר האימון שלי נראים זבל ואני קרוב לקריסת עצבים. כוס עמק.

תעבור בסופר לפני האימון ותקנה גלון חלב ונייר טואלט.
בין סטים בסקוואט תשתה חלב במקום מים.
ככה השלמת את הקלוריות והתאמנת. אל תשכח את הנייר טואלט!

כמו שאמרתי, גם אני תמיד מחכה עד שכל התנאים בעולם הם אופטימליים. לכן אני מתאמן פעמיים בשנה - בתקופה שמרקורי מבקר במזל גדי, בשני ימי שבת הראשונים (ימי שבת כי זה יוצא אחרי הרבה שעות שינה ואוכל). אלא אם כן אני משתעל באותו יום, אז עדיף לדלג למען הבריאות.

לא מפספסים אימונים, נקודה.
יש 3 סיבות לפספס אימון, תוציא פנקס, תרשום לך פתק ושים על המקרר:
1. אם אתה מת.
2. אם אתה חולה וכתוצאה מכך, אתה מת.
3. אם נהרגת/נרצחת.

אני לא רואה כאן אוכל וחוסר בשעת שינה, ידידי.
בהצלחה.
היה לי מאמן מטקסס שאמר לי פעם:
Youre allowed to miss practice either if you died or one of your parents died.

לאימון באים גם בקביים ומגף פלסטיק

כמו שאמרתי, גם אני תמיד מחכה עד שכל התנאים בעולם הם אופטימליים. לכן אני מתאמן פעמיים בשנה - בתקופה שמרקורי מבקר במזל גדי, בשני ימי שבת הראשונים (ימי שבת כי זה יוצא אחרי הרבה שעות שינה ואוכל). אלא אם כן אני משתעל באותו יום, אז עדיף לדלג למען הבריאות.
אמת.
כל פעם שהייתי פוגש את אלכס בכלוב באוניברסיטה, זאת הייתה בעצם דמות קרטון שלו ולא הוא.
עכשיו שאני חושב על זה, ראיתי אותו מתאמן רק פעם אחת בחיים, כשנפצעתי, וגם אז אני דיי בטוח שזה היה אחד הכפילים שלו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית