עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שכבר נאמר במיליון דיונים בפורום, בתור מתחיל כל דבר יביא לשיפור, גם עבודה עם קופסאות שימורים. הבעיה עם ה"מולטי טריינר" שהוא בעיקר ביזבוז כסף, הוא מאוד מוגבל ומשעמם. הוא לא נועד לאנשים שבאמת רוצים להתאמן, רק לאנשים שרוצים להשקיט את המצפון, או שיש להם מקום פנוי בבית ואין להם מה שים שם. לרוב האנשים גם אין מספיק משמעת להתאמן בבית, ומהר מאוד הוא נזנח.
מה בעצם אתה רוצה להפיק מהאימון, יותר נכון מהי המטרה?תראו אני מתאמן בבית ואני לא רוצה לעשות סקואט כי אני מפחד שאני לא יעשה אותו נכון
אני יודע שסקואט זה תרגיל טוב אבל אני מעדיף שלא לעשות אז מה אתם אומרים?...
מה בעצם אתה רוצה להפיק מהאימון, יותר נכון מהי המטרה?
כמו שכבר כתבו פה, הסקוואט נראה מאיים אבל הוא לא כזה. אם אתה מתאמן בקארטה, יצא לך כבר להיות בתנוחה הזו ואני מנחש שלא הרגשת בעיות לאחר מכן.
לגבי המולטי טריינר, אם זה מה יש אז זה מה יש כרגע. אתה יכול לעבוד איתו, אולי תוכל לתת לינק לתמונה של הדגם שלך כדי שאולי יהיה אפשר לחשוב על אילתור. אישית אני לא סובל את הדבר הזה ובאמת אין לו ערך, אבל בוא נראה מה ניתן להפיק עם מה שאתה בא. בנוסף בשביל ההתחלה, יש לך מכון כושר כבר וזה הגוף שלך יש הרבה תרגילים שאתה יכול לבצע.
לגבי קרוספיט, אין כל כך מה לפחד. החומר והסרטונים שמופצים מבוצעים ע"י אתלטיים שעושים את זה כבר לאורך זמן רב ובעלי רמה גבוהה. כולם בסופו של דבר התחילו כמוך ואת האימון ניתן להתאים לכל רמה.
אז כמו שאמרתי בוא תסביר מה המטרה העיקרית שלך ואז אולי החברה פה יוכלו לתת לך יותר טיפים והכוונה.