הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יותר מדי אבץ מפריע לשינה רציפה?

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
התחלתי לתסף ביום ראשון אבץ עם מגנזיום לפני השינה ומאז כל לילה אני מתעורר כמה פעמים למספר שניות ונירדם עוד פעם, זה יכול להגרם בגלל האבץ?

מגנזיום אני מתסף כבר תקופה (500 מ"ג לפני השינה) וזה לא גרם לזה.
אבץ 50 מ"ג לפני השינה.
מתסף בנפרד ולא כZMA.

• פותח/ת השרשור
אם זה של סולגאר ולא התעקשת על פיקולינט, זה כנראה גלוקונט. נסה עם החבילה הזו לוודא שבאמת יש נדודי שינה רק כשאתה לוקח כדור שלם (50 מ"ג) ושלול כל דבר אחר שעלול לשנות את המשוואה (קפאין, אדרנלין מאימון שנעשה זמן קצר לפני השינה, סקס ותזונה).
אם באמת האבץ הוא הגורם, נסה צורה ביוכימית שונה להבא, כמו פיקולינט. פיקולינט גם נחשב לצורה הטובה ביותר לאבץ מבחינת ספיגה.
כן זה גלוקונט, נדודי השינה קורים רק כשאני לקח כדור מלא.

בהנחה ואין קשר לאבץ, יכול להיות שבימים האחרונים הפחתת בפעילות גופנית X/Y שגורמת לך להיות פחות עייף?

• פותח/ת השרשור
בהנחה ואין קשר לאבץ, יכול להיות שבימים האחרונים הפחתת בפעילות גופנית X/Y שגורמת לך להיות פחות עייף?
לא, כשזה שרה וכשזה היה הכי חמור זה קרה ביוםשל אימון הנפח הכי מעייף שהיה לי אי פעם.

אז בהחלט מוזר..
אחרי ששללת המון אופציות, ייתכן והיה קצת רעש מבחוץ? בהנחה ולא, יכול להיות שזו רק "תעלומה" חולפת. בעיני אין סיבה להיות מוטרד יותר מידי, אני בספק אם זה יתמשך(אם בכלל).

• פותח/ת השרשור
אז בהחלט מוזר..
אחרי ששללת המון אופציות, ייתכן והיה קצת רעש מבחוץ? בהנחה ולא, יכול להיות שזו רק "תעלומה" חולפת. בעיני אין סיבה להיות מוטרד יותר מידי, אני בספק אם זה יתמשך(אם בכלל).
אולי טיפה, לא משהו שמפריע לי ואני לא רגיל אליו.
אחלה. תראה אם זה ממשיך להיות ככה. תעדכן

אז בהחלט מוזר..
ישנתי כבר הרבה הרבה יותר טוב והייתה בסך הכל פעם אחת שהתעוררתי וגם זה בקושי.

אולי טיפה, לא משהו שמפריע לי ואני לא רגיל אליו.

ישנתי כבר הרבה הרבה יותר טוב והייתה בסך הכל פעם אחת שהתעוררתי וגם זה בקושי.
מצוין, כנראה זו הייתה בעיה חולפת כמו שאמרתי לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית