עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודהטכניקה מעולה כל מי שאומר לך אחרת לא יודע לבצע סקאווט
הברכיים לא גולשות, אם זאת, בסרטון הראשון קשה לראות אם אתה שובר מקביל+ עוד כל מיני דברים שצריך להקפיד עליהם בסקווט..
אבל הברכיים לא גולשות
את האמת אני לא חושב שאפשר להגיד משהו על הברכיים בסקוואט כי לא רואים ,
לגבי השאר אני חושב שאתה לא גמיש מספיק באמסטרינג וזה מפריע לך להשאר עם גב ישר ,
אתה מרגיש שבשלב מסוים בסקוואט אתה מגיע למצב שאתה מצליח לרדת עמוק יותר רק אם הגב מתעגל ?
לא אמרתי שאתה לא שובר מקביל (רואים בברור שאתה כן )לפי מה שאומרים לי אנשים במכון אז לפחות הגב שלי בסדר ואני כן שובר מקביל
לא אמרתי שאתה לא שובר מקביל (רואים בברור שאתה כן )
אוקי אז כנראה טעיתי אם ככה אז אתה מבצע את הסקוואט טוב רק חסר לי הזווית ראיה על הברכיים בשביל לתת חוות דעת אמתית .
משהו כזה https://www.google.co.il/search?q=ס...598-%25D7%259E%25D7%259C%25D7%2590%2F;572;680זווית ראיה מאיפה בדיוק צריך ? יש לי בערך יכולת לצלם מהזוית הזאת או מאחורה
הסקוואט לא רע, אבל אתה מנסה להוביל את התנועה מהחזה וחסר היפ דרייב.
ואתה רזה מדי.
ראיתי סרטונים המון וכנראה לא מצליח להבין מה לא עושה כל כך נכון, האם יש מדריך טוב לסקוואט כמו שפרסמו פה לדדליפט ?
כשהתגייסתי הייתי 59-60 קילו על 1.85 עכשיו אני 80 (הגעתי ל 90 פעם אחרונה שעשיתי SS אבל פשוט נהייתי שמן אם בנץ 100)
אז המצב שלי משתפר
עד עכשיו הייתי עושה תוכניות ללא מטרה כל כך. הפסקתי SS פעם אחרונה בגלל פציעה
מקווה עכשיו להמשיך בתוכנית הזאת עד סקוואט מכובד
בדיוק אתה צריך ללמוד על עצמך , ככה אתה תלמד הכי טוב .סה"כ הכל בסדר. בעלייה תחשוב על להרים את התחת, לא את החזה, ותמשיך להתקדם. יש דברים שלומדים רק כשהמשקל נהיה כבד.
סה"כ הכל בסדר. בעלייה תחשוב על להרים את התחת, לא את החזה, ותמשיך להתקדם. יש דברים שלומדים רק כשהמשקל נהיה כבד.
פעם אחרונה שעשית מה?