הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג קרנף טבעוני...

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/12/15
תבדוק את המנשמע שלך...
ואני הזקן מביננו....
הסמים מחקו אותך יא יצחק!!!

תכף תחשוב שקוראים לך ניר

קראתי קצת אחורה (לא את כל 29 העמודים 😉) והאמת מסקרן אותי לדעת איך התפריט היומי הטיפוסי שלך נראה.
אם יש מצב שענית כבר על זה, מצטער מראש.
מה המקורות העיקריים לחלבון? האם הרוב מבוסס על חלבון סויה או יש עוד מקורות בתפריט?

נ.ב
אני מתעניין כי יש לי אחות טבעונית ולרוב המנות העיקריות שלה הן ירקות, קטניות וכדומה.
אני אוהב לבשל אז פעם ב... אני מכין לה מנות טבעוניות.
בעבר הבאתי לה מחו"ל את המוצר הבא, אבל אי אפשר להשיג אותו בארץ וגם יש כמות מוגבלת של דברים קפואים שישרדו טיסה בצידנית מארה"ב. ההבדל בינו (ושאר הטעמים של החברה) הוא הבדל של שמיים וארץ לעומת תחליפי הטופו שיש בארץ.
beyond-chicken.jpg

הקרנף הלבן עדכן/ה את הלוג ״לוג קרנף טבעוני...״:

עדכון לוג: 27/08/15

קרא את שאר עדכון הלוג...
קראתי קצת אחורה (לא את כל 29 העמודים 😉) והאמת מסקרן אותי לדעת איך התפריט היומי הטיפוסי שלך נראה.
אם יש מצב שענית כבר על זה, מצטער מראש.
מה המקורות העיקריים לחלבון? האם הרוב מבוסס על חלבון סויה או יש עוד מקורות בתפריט?

נ.ב
אני מתעניין כי יש לי אחות טבעונית ולרוב המנות העיקריות שלה הן ירקות, קטניות וכדומה.
אני אוהב לבשל אז פעם ב... אני מכין לה מנות טבעוניות.
בעבר הבאתי לה מחו"ל את המוצר הבא, אבל אי אפשר להשיג אותו בארץ וגם יש כמות מוגבלת של דברים קפואים שישרדו טיסה בצידנית מארה"ב. ההבדל בינו (ושאר הטעמים של החברה) הוא הבדל של שמיים וארץ לעומת תחליפי הטופו שיש בארץ.
beyond-chicken.jpg

אני מבשל הרבה, יש חלבון מסוייה, אבל אני אוכל גם הרבה קטניות אחרות שמכילות חלבון, כמו חומוס, עדשים, שעועיות, פול וכו...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית