ייעוץ חלש יותר אחרי deload week 5/3/1

tartar

משתמש פעיל
472
80
נק' מוניטין:
106
472
80
כל פעם שאני מבצע deload אני חוזר חלש יותר לדוגמא הבנס שלי לפני הdeload היה 85 ל 5 חזרות עכשיו אני עושה 80 קילו ל 40 חזרות ,
אני מבצע deload כל 6 שבועות בתכנית jim wendler 5/3/1
אני מרגיש מוזר שזה קורה לי במקום שאני יתחזק אני נהיה חלש יותר ,
מישהו יכול להסביר לעזור לא יודע להאיר קצת את העניין הזה ?
אני אכלתי מאוד טוב כל השבוע של ה deload עליתי במשקל אפילו התאמנתי בדיוק לפי הספר .

אם אני זוכר נכון, אתה עושה המון תרגילי עזר. אולי פשוט הגזמת איתם?

אם לא, אז תתחיל לעשות דילואד לפי הספר, כל מסו-סייקל ולא כל שניים.

• פותח/ת השרשור
אם אני זוכר נכון, אתה עושה המון תרגילי עזר. אולי פשוט הגזמת איתם?

אם לא, אז תתחיל לעשות דילואד לפי הספר, כל מסו-סייקל ולא כל שניים.
איך זה בדיוק יעזור לי לעשות דילאווד כל 3 שבועות אם ברגע שאני עושה כל 6 שבועות אני נהיה חלש יותר ?
אתה מבצע דילואוד ?
אתה חוזר חזק יותר ?

זאת התוכנית. עושים דילואד כל שני מסו-סייקלים רק אם זה קל לך מדי, לפי התיאור שלך נראה שהעמסת יותר מדי, תחזור לתוכנית המקורית.

• פותח/ת השרשור
זאת התוכנית. עושים דילואד כל שני מסו-סייקלים רק אם זה קל לך מדי, לפי התיאור שלך נראה שהעמסת יותר מדי, תחזור לתוכנית המקורית.
אתה מבצע דילואודים ?
אתה חוזר חזק יותר ?
מעניין אותי לדעת איך אחרים

בכל התוכניות עשית דילואד כשנתקעת, פה זה חלק בילד אין בתוכנית. חוץ מזה, גם בתוכניות אחרות, אם זה עשה לך נזק, אז עשית משהו לא נכון.

• פותח/ת השרשור
נגיד ועשיתי משהו לא נכון אני לא א מור לחזור חזק יותר אחרי דילואוד ?
כי את הדילואוד אני עושה על ידי הורדת נפח ב 40-20 אחוז ותמיד אוכל מלא
איפה עוד אפשר לטעות ?

איזה דילואד? של 531? לא מורידים 20 אחוז. קראת את המאמרים על התוכנית?
אפשר לטעות בהמון מקומות. לא אכלת מספיק, לא נחת מספיק, לא הורדת מספיק משקל בדילואד, לא הקפדת על טכניקה, העמסת יותר מדי עבודת עזר. תבחר.

• פותח/ת השרשור
איזה דילואד? של 531? לא מורידים 20 אחוז. קראת את המאמרים על התוכנית?
אפשר לטעות בהמון מקומות. לא אכלת מספיק, לא נחת מספיק, לא הורדת מספיק משקל בדילואד, לא הקפדת על טכניקה, העמסת יותר מדי עבודת עזר. תבחר.
גם אם כל מה שאמרת נכון חוץ מאוכל כי אכלתי ממש טוב . עדיין הבאתי מנוחה לגוף לא העמסתי עליו יותר.אלא להפך אז איך זה אמור להוריד לי את המשקלים ככה ? אם מישהו מעוניין לעזור אני אשמח לעוד דעות ,
כאלה שעשו דילואוד אשמח לדעת אם יש עוד כמוני או שאני הייצור היחיד .

אני לא נמצא יחד איתך באימון, אני יכול רק לנחש. הדבר העיקרי שנראה לי רלוונטי זה עומס גדול מדי, כנראה בגלל הרבה תרגילי עזר. נדמה לי שגם שאלתי אותך בלוג שלך על זה, אם אני לא מתבלבל בבנאדם. גרמת למנוחה בדילואד - אבל עומס יתר זה דבר מצטבר, לא משהו שנעלם אחרי שבוע (במקרים מסוימים).

• פותח/ת השרשור
אני לא נמצא יחד איתך באימון, אני יכול רק לנחש. הדבר העיקרי שנראה לי רלוונטי זה עומס גדול מדי, כנראה בגלל הרבה תרגילי עזר. נדמה לי שגם שאלתי אותך בלוג שלך על זה, אם אני לא מתבלבל בבנאדם.
אז בגלל תרגילי עזר אני עשיתי דילואוד ונהייתי חלש יותר ?

אני מאוד מודה לך על העזרה אבל לא מבין את הקשר .

לא, הנקודה שלי היא שהיית נחלש אחרי שבוע-שבועיים גם בלי דילואד.

אגב, מה עשית מבחינת תרגילי עזר בשבוע הדילואד?

• פותח/ת השרשור
לא, הנקודה שלי היא שהיית נחלש אחרי שבוע-שבועיים גם בלי דילואד.

אגב, מה עשית מבחינת תרגילי עזר בשבוע הדילואד?
אז אני מנסה להסביר לך שזה קורה לי כל הזמן אחרי דילואוד ,
ככה שהמסקנה שנהיית חלש אחרי שבועיים בלי קשר לדילואוד היא לא נכונה ,
עשית תרגיל עזר bbb נגיד אחרי סקוואט דדליפט ואחרי לחיצת כתפיים לחיצת חזה 5x10 כמו שכתוב ,
ואחרי זה עשיתי face pull ובעיקר משיכות משקל מאוד נמוך

בדילואד אתה אמור לקצץ בתרגילי העזר, להוריד סטים ולהוריד משקלים. עשית את זה?

אגב, איך אתה מחליט שאתה נחלש? כשאתה חוזר מדילואד אתה הרי נכנס לשבוע של חמישיות, עם משקל מוגדר. אתה לא מצליח אותו?

• פותח/ת השרשור
כן ברור עשיתי בדיוק כמו שjim wendlerמציע
התרגילי משיכות בסוף עשיתי עם משקל ממש קל אפשר להגיד שזה הרגיש כמו מובילטי ,
לגבי התרגילים המראכזיים עשיתי לפי איך שjim כותב שצריך בדיוק לפי המשקלים שהוא מציע ,
אני מחליט שאני נחלשתי כי לפני הדילואוד עשיתי 82.5 קילו ל 6 חזרות ועכשיו בקושי 80 קילו ל 4 חזרות .

זה טבעי מה שאתה מספר, הוא כותב על זה בספר החדש שלו שיש כאלה שלא מגיבים טוב לדילאוד אז פשוט עושים דילאוד כבד יותר

זה מה שעשיתי וזה עבד לי טוב

• פותח/ת השרשור
זה טבעי מה שאתה מספר, הוא כותב על זה בספר החדש שלו שיש כאלה שלא מגיבים טוב לדילאוד אז פשוט עושים דילאוד כבד יותר

זה מה שעשיתי וזה עבד לי טוב
😃 מעולה !!!
יש אחוזים מסויימים שאתה יכול להמליץ לי עליהם או קישור שאפשר לקרוא איזה משקלים אני צריך להשתמש ?

קיימת אופציה של לבצע מעין דילואוד עצימות, כלומר להתקדם בטריפלים, דאבלים וסינגלים (כיצד שנוח לך) בקפיצות של 10% עד למשקל TM ואז לבצע סינגל אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית