עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העיקר שהוא מוציא אוויר בזמן החזרות
ליצן
למה ליצן אחי זה לא יפה
יופי, עכשיו אני חושב שיש לי דלקתבכללי כדאי להיזהר מהתרגיל הזה כי טכניקה לא טובה וקצת עודף משקל במשקולות ויש דלקת כתפיים בשנייה, מנסיון מר:confused001:
אני לא עושה את התרגיל הזה, אבל רק מסקרנות, למה זה לא טוב שהוא מוציא אוויר? צריכים להשאיר את האוויר בפנים כמו בסקוואט?העיקר שהוא מוציא אוויר בזמן החזרות
ליצן
בכל תרגיל צריך להחזיק אוויר. (חוץ מתרגילי בטן מן הסתם)אני לא עושה את התרגיל הזה, אבל רק מסקרנות, למה זה לא טוב שהוא מוציא אוויר? צריכים להשאיר את האוויר בפנים כמו בסקוואט?
בכל תרגיל צריך להחזיק אוויר. (חוץ מתרגילי בטן מן הסתם)
כל הרעיון בלהחזיק אוויר זה כדי לייצר לחץ תוך בטני שייצב את עמוד השדרה, בכפיפות בטן אתה רוצה לכפוף את עמוד השדרה - לא לשמור עליו ישראתה סגור על זה שבבטן, כשעולים למעלה (בכפיפות בטן) הבטן לא מכווצת?
כל הרעיון בלהחזיק אוויר זה כדי לייצר לחץ תוך בטני שייצב את עמוד השדרה, בכפיפות בטן אתה רוצה לכפוף את עמוד השדרה - לא לשמור עליו ישר
לא ממש קריטי, גם אם אתה עושה כפיפות בטן עם גב יחסית ישר (כי קשה לך להוציא אוויר בזמן העליה ואתה אוטומטית רגיל להחזיק את האוויר בפנים), עדיין הבטן עובדת פשוט בצורה סטטית יותר...הבנתי, אז מתי מוציאים אוויר ומתי מכניסים?