עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ממש קריטי, גם אם אתה עושה כפיפות בטן עם גב יחסית ישר (כי קשה לך להוציא אוויר בזמן העליה ואתה אוטומטית רגיל להחזיק את האוויר בפנים), עדיין הבטן עובדת פשוט בצורה סטטית יותר...
השורה התחתונה שבכלליות בתרגילי כוח צריך להחזיק אוויר בפנים חוץ מתרגילי בטן שיש כפיפה מכוונת בעמוד השדרה וצריך לשחרר את האוויר..
מה השלב הבא? נדבר על ביצוע נכון של פשיטות ברכיים?
סבבה, תודה.
אני דווקא הבנתי שכפיפות בטן גם הם חשובות, אמנם לא כמו התרגילי בסיס, אבל גם שם חשוב להתעסק ולעבוד נכון.
משום מה אני מאוד מתקשה עם התרגיל מבחינת העבודה עצמה של הבטן.
אין מספיק משקל במכשיר 😭מה השלב הבא? נדבר על ביצוע נכון של פשיטות ברכיים?
אין מספיק משקל במכשיר 😭
מה חשוב בהן? אם תרגילי הבסיס לא מספיקים לך אני יכול לחשוב על כמה דרכים הרבה יותר מוצלחות לעבוד על שרירי הבטן.
אני אשמח מאוד לשמוע על 2-3 תרגילים טובים להוסיף נפח לעבודה על שרירי הבטן.
מרגיש לי שהבטן לא מספיק מקבלת מתרגילי הבסיס.
תודה
ab wheelאני אשמח מאוד לשמוע על 2-3 תרגילים טובים להוסיף נפח לעבודה על שרירי הבטן.
מרגיש לי שהבטן לא מספיק מקבלת מתרגילי הבסיס.
תודה
לא עדיף שמתחילים יתרכזו בלעשות פרס ולא יגעו בתרגיל הזה לפחות עד שהם לא יהיו מתחילים?אני דווקא מבין את הפואנטה שלו..
זהו סרטון למתחילים שמתלמד הרחקת כתפיים וראיתי לא מעט "מתחילים" לוקחים את ה10 ופשוט מעיפים את המשקל "דרך הידיים" במקום להרים דרך המרפק וככה מאבדים את הבידוד של הכתף האמצעית..
כמובן מי שיכול יותר לבריאות..
toes to bar, והאהוב עליי - L-pull ups.
בתרגיל השני העבודה היא בעיקר איזומטרית ולכן אני מעדיף אותו. אבל באמת שאני לא מבין למה חסרה לאנשים עבודת בטן בנפרד.
לא ממש קריטי, גם אם אתה עושה כפיפות בטן עם גב יחסית ישר (כי קשה לך להוציא אוויר בזמן העליה ואתה אוטומטית רגיל להחזיק את האוויר בפנים), עדיין הבטן עובדת פשוט בצורה סטטית יותר...
השורה התחתונה שבכלליות בתרגילי כוח צריך להחזיק אוויר בפנים חוץ מתרגילי בטן שיש כפיפה מכוונת בעמוד השדרה וצריך לשחרר את האוויר..
הבעייה היא שאנשים עם יכולות מוטוריות טיפה יותר גבוהות, עם גב תחתון טיפה פחות רגיש לאובר אקסטנשן, יעבדו מעט, אם בכלל - עם הבטן. העבודה שלה בתרגילים הללו באה בעקיפין - כפיפת האגן מבצעת אובר אקסטנשן, והבטן צריכה לאזן את המצב. בגלל זה אתה יכול לראות הרבה אנשים שכופפי האגן מתעייפים אצלם משמעותית הרבה יותר מהבטן בתרגילים הללו.toes to bar, והאהוב עליי - L-pull ups.
לא עדיף שמתחילים יתרכזו בלעשות פרס ולא יגעו בתרגיל הזה לפחות עד שהם לא יהיו מתחילים?
למה לא? היה לך כבר ויכוח על קרלז! 😛מה השלב הבא? נדבר על ביצוע נכון של פשיטות ברכיים?
לפי דעתי לא, מי שמתחיל מתחיל שרק הגיע לחד"כ עדיף שיתחיל עם תרגיל פשוט כמו הרחקת כתפיים ואח"כ יעבור לפרס..
גם לדעתי. חיזוק מינימלי של הגוף דרוש לפני הגעה לתרגילים מורכבים.לפי דעתי לא, מי שמתחיל מתחיל שרק הגיע לחד"כ עדיף שיתחיל עם תרגיל פשוט כמו הרחקת כתפיים ואח"כ יעבור לפרס..
חיזוק מינימלי לפני הגעה לתרגילים מורכבים, עם איזה משקל?גם לדעתי. חיזוק מינימלי של הגוף דרוש לפני הגעה לתרגילים מורכבים.
לפי דעתי זאת אחת השטויות הכי גדולות שנכתבו פה.לפי דעתי לא, מי שמתחיל מתחיל שרק הגיע לחד"כ עדיף שיתחיל עם תרגיל פשוט כמו הרחקת כתפיים ואח"כ יעבור לפרס..