עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יגרם נזק כל עוד אין לך כבר עכשיו בעיות שעדיין התגלו ועכשיו אתה מחמיר את זהשלום, אני שוקל 76 ובמהלך היום אני מגיע ל225 גרם חלבון(שמתוכם 140-150 מלא), כל השאר מגיע מפחמימות וכו׳, השאלה שלי אני אם יכול להגרם נזק לטווח הרחוק לכליות/חלק אחר בגוף בעקבות כמות חלבון גבוה יחסית למשקל הגוף?
לדעתך.למרות שאין סיבה אמיתית לצרוך מעל 2-2.5 גרם חלבון לכל קילו מ.ג.
אני צורך כחלבון מלא 1.8 או פי 2 ממשקל הגוף. מה שנוסף זה ממאכלים כמו אורז, טחינה וכו׳.לא יגרם נזק כל עוד אין לך כבר עכשיו בעיות שעדיין התגלו ועכשיו אתה מחמיר את זה
אם הכליות בריאות אין שום בעיה, למרות שאין סיבה אמיתית לצרוך מעל 2-2.5 גרם חלבון לכל קילו מ.ג.
זה לא משנה אם זה מלא או לא. כל החלבון נכלל בסיכום היומי, רק שעדיף שכמה שיותר חלבון יהיה מלא (70%-80% לפחות)אני צורך כחלבון מלא 1.8 או פי 2 ממשקל הגוף. מה שנוסף זה ממאכלים כמו אורז, טחינה וכו׳.
זאת אומרת שחלבון שהוא מאורז יהיה שווה ערך לחלבון של חזה עוף?(סתם דוגמה), או פשוט התכוונת לקחת אותו בחשבון בקלוריות.זה לא משנה אם זה מלא או לא. כל החלבון נכלל בסיכום היומי, רק שעדיף שכמה שיותר חלבון יהיה מלא (70%-80% לפחות)
תתייחס אליו כמו לחלבון מחזה עוף. אתה רק צריך לדאוג כמו שאמרתי שהרוב המוחלט של החלבון יהיה ממקורות מהחי ולא מאורזזאת אומרת שחלבון שהוא מאורז יהיה שווה ערך לחלבון של חזה עוף?(סתם דוגמה), או פשוט התכוונת לקחת אותו בחשבון בקלוריות.
תודה רבה! 😃תתייחס אליו כמו לחלבון מחזה עוף. אתה רק צריך לדאוג כמו שאמרתי שהרוב המוחלט של החלבון יהיה ממקורות מהחי ולא מאורז