הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חלבון לא מלא

tal113

משתמש מתחיל
143
16
נק' מוניטין:
55
143
16
שלום, אני שוקל 76 ובמהלך היום אני מגיע ל225 גרם חלבון(שמתוכם 140-150 מלא), כל השאר מגיע מפחמימות וכו׳, השאלה שלי אני אם יכול להגרם נזק לטווח הרחוק לכליות/חלק אחר בגוף בעקבות כמות חלבון גבוה יחסית למשקל הגוף?

שלום, אני שוקל 76 ובמהלך היום אני מגיע ל225 גרם חלבון(שמתוכם 140-150 מלא), כל השאר מגיע מפחמימות וכו׳, השאלה שלי אני אם יכול להגרם נזק לטווח הרחוק לכליות/חלק אחר בגוף בעקבות כמות חלבון גבוה יחסית למשקל הגוף?
לא יגרם נזק כל עוד אין לך כבר עכשיו בעיות שעדיין התגלו ועכשיו אתה מחמיר את זה
אם הכליות בריאות אין שום בעיה, למרות שאין סיבה אמיתית לצרוך מעל 2-2.5 גרם חלבון לכל קילו מ.ג.

• פותח/ת השרשור
לא יגרם נזק כל עוד אין לך כבר עכשיו בעיות שעדיין התגלו ועכשיו אתה מחמיר את זה
אם הכליות בריאות אין שום בעיה, למרות שאין סיבה אמיתית לצרוך מעל 2-2.5 גרם חלבון לכל קילו מ.ג.
אני צורך כחלבון מלא 1.8 או פי 2 ממשקל הגוף. מה שנוסף זה ממאכלים כמו אורז, טחינה וכו׳.

אני צורך כחלבון מלא 1.8 או פי 2 ממשקל הגוף. מה שנוסף זה ממאכלים כמו אורז, טחינה וכו׳.
זה לא משנה אם זה מלא או לא. כל החלבון נכלל בסיכום היומי, רק שעדיף שכמה שיותר חלבון יהיה מלא (70%-80% לפחות)

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה אם זה מלא או לא. כל החלבון נכלל בסיכום היומי, רק שעדיף שכמה שיותר חלבון יהיה מלא (70%-80% לפחות)
זאת אומרת שחלבון שהוא מאורז יהיה שווה ערך לחלבון של חזה עוף?(סתם דוגמה), או פשוט התכוונת לקחת אותו בחשבון בקלוריות.

זאת אומרת שחלבון שהוא מאורז יהיה שווה ערך לחלבון של חזה עוף?(סתם דוגמה), או פשוט התכוונת לקחת אותו בחשבון בקלוריות.
תתייחס אליו כמו לחלבון מחזה עוף. אתה רק צריך לדאוג כמו שאמרתי שהרוב המוחלט של החלבון יהיה ממקורות מהחי ולא מאורז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית