הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו לריכוז

Shawn1OC

משתמש מתחיל
255
67
נק' מוניטין:
183
255
67
אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום כללי , התחלתי ללמוד לא מזמן ואני ממש לא בראש של לימודים , יושב חצי שעה על הכסא והתחת שלי עולה באש , לא נמצא בריכוז בשיט . אין לי כח ללכת לבדיקה של הפרעות קשב , רציתי לדעת אם יש משהו מומלץ להעלאת הריכוז ? אני מאמין שזה נטו כי אני עצלן ולא רגיל ללמוד , לכן לא נראה לי צריך משהו 'כבד' עם מרשם וכו' . תודה מראש

שמעתי המלצה על רסקיו , יש עוד דברים ששווים בדיקה ?

יכול לספר לך ניסיון אישי שלי ואתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה.
אחרי תקופה עם ריטלין ,קונצרטה וכו' עם הרבה תופעות לוואי לא נעימות, קראתי קצת באינטרנט והיה רשום באתר כלשהוא על פעילות גופנית לפני למידה מעלה את רמות הדופמין למוח ועוזרת בריכוז.
ניסיתי חצי שעה לפני הלימודים לעשות חצי שעה ( במקרה שלי עשיתי קפיצה בחבל כי זה היה לי נוח ) ולי זה עזר.

נסה להתחיל לקרוא ספר, זה תורם לרכישת יכולות למידה כמו סבלנות, קריאה, דמיון ועוד.
אני גם שם לב שאני מאוד מאוד לא מרוכז בשעות אחרי שאני צורץ מוצרי חלב למרות שאין לי רגישות מסויימת. זה יכול להיות כל דבר, אני רק מציין.

• פותח/ת השרשור
קוקסינול. 2 ביום.
בנוסף לויטמין ההומור שאתה לוקח ? ו10 מ"ג והורמון הגבריות שאתה מזריק ?
יכול לספר לך ניסיון אישי שלי ואתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה.
אחרי תקופה עם ריטלין ,קונצרטה וכו' עם הרבה תופעות לוואי לא נעימות, קראתי קצת באינטרנט והיה רשום באתר כלשהוא על פעילות גופנית לפני למידה מעלה את רמות הדופמין למוח ועוזרת בריכוז.
ניסיתי חצי שעה לפני הלימודים לעשות חצי שעה ( במקרה שלי עשיתי קפיצה בחבל כי זה היה לי נוח ) ולי זה עזר.
אני גם ניסיתי פעם אחת וזה עזר , הבעיה שהייתי יותר מדי ערני , אני אנסה שוב, תודה.
נסה להתחיל לקרוא ספר, זה תורם לרכישת יכולות למידה כמו סבלנות, קריאה, דמיון ועוד.
אני גם שם לב שאני מאוד מאוד לא מרוכז בשעות אחרי שאני צורץ מוצרי חלב למרות שאין לי רגישות מסויימת. זה יכול להיות כל דבר, אני רק מציין.
הבעיה שלי היא שאני נגיד יכול להיות מאוד מרוכז בתרגלי חישוב ואלגברה , ואז שאני מגיע לקטע מילולי אני מאבד את זה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית