ייעוץ להעמיס ואז נייטרלי?

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
מסיים חיטוב דל פחמימה ממושך,הגעתי כבר לאזור ה8% וכעת מעונין להמשיך למסה.כנראה שאתחיל בנייטרלי לתקופה מסוימת.
בד"כ מעמיס כל 10ימים .
השאלה שלי היא האם לעשות העמסה?עצם המחשבה על פחמימה-סוכר גורמת לריר שלי לרייר..כלכך צריך את זה,או פשוט להתחיל לעלות לנייטרלי בהדרגה ולהוסיף עוד קצת פחמימה בכל יום ובעצם אין צורך בהעמסה?

תעלה בהדרגה לנייטראלי.
אם אתה צריך העמסה אז תעשה, זה יותר קשור למילוי מאגרי הגליקוגן מאשר כפרוטוקול לסיום חיטוב.
תעלה ל 70 גרם פחמימה ובעוד איזה 250 קלוריות לשבוע ככה ואח"כ תיכנס לנייטראלי של שבוע או שבועיים תלוי בסוג החיטוב שעשית.

לי זה עבד מעולה, מנע ריבאונד של שומן.

• פותח/ת השרשור
תעלה בהדרגה לנייטראלי.
אם אתה צריך העמסה אז תעשה, זה יותר קשור למילוי מאגרי הגליקוגן מאשר כפרוטוקול לסיום חיטוב.
תעלה ל 70 גרם פחמימה ובעוד איזה 250 קלוריות לשבוע ככה ואח"כ תיכנס לנייטראלי של שבוע או שבועיים תלוי בסוג החיטוב שעשית.

לי זה עבד מעולה, מנע ריבאונד של שומן.
אז בלי איזוה העמסה ממותקת...?🤦‍♂️

אז בלי איזוה העמסה ממותקת...?🤦‍♂️

עשית את ההעמסה כבר אחרי ה 10 ימים האחרונים שלך בדל-פחמימה?
אם עשית ואתה רוצה לעבור לניטראלי אז לא. אלא אם ממש בא לך אז תעשה..לא תמות מזה 😉
תראה בגדול אם אתה מרגיש שאתה חייב להתפרק אחרי החיטוב אז זה לא יהרוס לך כלום יום אחד של התפרקות..ואתה גם על פאקינג 8 אחוז שומן לא?!?
אז תתפרק!

בגדול הייתי ממליץ לך אם כבר אכלת חרא כל החיטוב (אני יודע שאני כן אכלתי) אז תמשיך כמו שצריך עד שתיכנס למסה נורמלית ואז תרשה לעצמך קצת יותר.

• פותח/ת השרשור
עשית את ההעמסה כבר אחרי ה 10 ימים האחרונים שלך בדל-פחמימה?
אם עשית ואתה רוצה לעבור לניטראלי אז לא. אלא אם ממש בא לך אז תעשה..לא תמות מזה 😉
תראה בגדול אם אתה מרגיש שאתה חייב להתפרק אחרי החיטוב אז זה לא יהרוס לך כלום יום אחד של התפרקות..ואתה גם על פאקינג 8 אחוז שומן לא?!?
אז תתפרק!

בגדול הייתי ממליץ לך אם כבר אכלת חרא כל החיטוב (אני יודע שאני כן אכלתי) אז תמשיך כמו שצריך עד שתיכנס למסה נורמלית ואז תרשה לעצמך קצת יותר.
אנסה להתחיל בנתיים עם הקו שהצעת של להכניס פחמימות לאטלאט לתפריט ולהתקדם עם הקלוריות בצורה מבוקרת..אולי ככה ייצא לי החשק לסוכר ומתוק,אעלה לעד 100ג' פחמימה ביום.
אגב,מה דעתך/כם על תפריט למאסה שבו כמות השומן היא נמוכה,נניח עד 30%מהתפריט או 1ג' לק"ג משקל גוף,150-200ג' פחמימה וחלבון פי 2.5?

התפריט שלי הוא כמו התמהיל שהצעת אפילו לקראת ה 3גרם חלבון למשקל גוף.
לי זה עובד מצויין, עולה המסת שריר ללא שומן מיותר+-, פשוט תהיה קשוב לגוף שלך ותעלה בהדרגה מהחיטוב למאסה.

התפריט שלי הוא כמו התמהיל שהצעת אפילו לקראת ה 3גרם חלבון למשקל גוף.
לי זה עובד מצויין, עולה המסת שריר ללא שומן מיותר+-, פשוט תהיה קשוב לגוף שלך ותעלה בהדרגה מהחיטוב למאסה.

אתה מתכוון במסה, כן?

• פותח/ת השרשור
האם כאשר התפריט הוא עדין דל פחמימה יחסי(אזור ה-100ג)וכמות החלבון היא רק פי 2 ממשקל הגוף והשאר שומן,במקרה שלי מעל 100ג' מצב כזה הוא בעיתי משום שיש איזה 'ניגוד' בין כמות השומן הגבוהה לכמות הפחמימה?תפריט נייטרלי.

נערך לאחרונה:
100 גרם פחמימה זה לא מצב שהוא דל,
וזה תלוי מאוד בגוף שלך, אין נוסחא אחידה לכולם.
יש כאלה שיעדיפו אחוז גבוהה של פחמימה בתפריט, יש שיעדיפו שומן, תלוי בהרגשה שלך ובתגובות הגוף שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית