עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואני לא טועה לגבי ABC, זה שאתה מסוגל להתאמן כך, לא אומר שילד בן 15 מסוגל
אם כבר, אז בן 15 מסוגל להתאמן יותר. לוקח לגוף כמה זמן עד שהוא מגלה שלא אימנו אותו 'נכון' (מבחינת טכניקה/עומס)
ודווקא בגילאים מאוחרים יותר אתה נפצע יותר מהר יחסית.
טוב... גם אם אתם לא מסכימים איתי לגבי בני 15, לפחות אחד מכם מסכים לגבי דלקות בכתפיים.כמה שזה נכון..
הייתי קורע את עצמי בי"א וי"ב בחדר כושר..
היום אחרי אימון אחד הייתי חוזר עם דלקות בכתפיים ושבוע לא יכול מתאמן.
אולי. את מה?
אתה באמת אומר שמתאמן טבעי (ובטח שילד בן 15) לא נמצא בסכנת פציעה גבוהה יותר (או אפילו הרבה יותר) עם אימון דבילי כמו ABCABC? שזה לא מיותר לגמרי ומסוכן להוסיף 3 תרגילים של בייספס/טרייספס בסיום כל אימון, אחרי שהם כבר נקרעו עם לחיצות ומשיכות?
תסביר.
הנפח. יש גבול כמה פעמים הגידים והרצועות המסכנים בכתף ובמרפק יכולים לעשות את אותה התנועה כנגד התנגדות, קטנה ככל שתהיה. שחיקה, דלקות, כאב, אני לא רואה איך זה נמנע.
אלכס, לא רק אתה התנסית באותיות מגוחכות. גם אני הגעתי כבר לאות הרביעית בזמנו. המאמן הדגול בחדר כושר כבר ייעץ לי לעבור ל-ABCDE. שנינו לא מדברים על היעילות האפסית, זה ברור. אני כן מדבר על התשה, על כאבים, על טניס אלבו שהציק לי שנים.
הנפח. יש גבול כמה פעמים הגידים והרצועות המסכנים בכתף ובמרפק יכולים לעשות את אותה התנועה כנגד התנגדות, קטנה ככל שתהיה. שחיקה, דלקות, כאב, אני לא רואה איך זה נמנע.
אלכס, לא רק אתה התנסית באותיות מגוחכות. גם אני הגעתי כבר לאות הרביעית בזמנו. המאמן הדגול בחדר כושר כבר ייעץ לי לעבור ל-ABCDE. שנינו לא מדברים על היעילות האפסית, זה ברור. אני כן מדבר על התשה, על כאבים, על טניס אלבו שהציק לי שנים.
כמו בכל דבר, זה לא גבול ברור של שחור ולבן. תוריד את כמות הסטים, תרד הסכנה לפציעה.אין בעייה זה תלו כהמות הסטיםפ השבועית שאתה עושה
תעשה לשרירים קטנים אם זה פעמיים בשבוע ב abc
6 סטים באימון
😁 אתה מתווכח לשם ויכוח? אין הבדל בין סקוואט 3 פעמים בשבוע לבין 20 סטים של גב-בייספס פעמיים בשבוע?מה ההבדל בין זה לבין לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע? גם גידים ורצועות עוברים אדפטציה.
כמו בכל דבר, זה לא גבול ברור של שחור ולבן. תוריד את כמות הסטים, תרד הסכנה לפציעה.
😁 אתה מתווכח לשם ויכוח? אין הבדל בין סקוואט 3 פעמים בשבוע לבין 20 סטים של גב-בייספס פעמיים בשבוע?
יאללה, בשביל לגוון, בוא נחליף עמדות. אני רוצה להיות קצת בעד פיצולים.
בסקוואט העומס מתחלק על 70 אחוז מהגוף, כולל קבוצות שרירים הרבה יותר חזקות מהבייספס.להזכירך סקוואט זה קצת יותר כבד משטויות של גב ובייספס. לא מבין למה אתה חושב שהכמות זה מה שקובע.
בסקוואט העומס מתחלק על 70 אחוז מהגוף, כולל קבוצות שרירים הרבה יותר חזקות מהבייספס.
אני לא מסכים איתך בכלל. קודם כל, אם עושים את כל התרגילים עם מספיק מנוחה בין הסטים, משקל שתוכל לגמור איתו את הסט, טכניקה טובה, תזונה מתאימה, שינה מספקת ותקופות הפסקה של כמה ימים, הכל אמור להיות בסדר.הנפח. יש גבול כמה פעמים הגידים והרצועות המסכנים בכתף ובמרפק יכולים לעשות את אותה התנועה כנגד התנגדות, קטנה ככל שתהיה. שחיקה, דלקות, כאב, אני לא רואה איך זה נמנע.
זה רלוונטי להכל, בוודאי שגם לגידים ורצועות. ברור שהעומס של המורכבים הרבה יותר גדול, אבל הוא מתחלק הרבה יותר "נכון".אני לא מבין, אנחנו מדברים על שרירים, גידים או רצועות? אתה באמת חושב שסקוואט ובנץ׳ מפעילים פחות עומס מכמה תרגילים מבודדים? אתה מודע לכך שרוב האנשים במכון מתאמנים ככה והם בסדר?
1. "הכל אמור להיות בסדר" זה לא טיעון. גם בסקוואט של טון וחצי הכל אמור להיות בסדר.אני לא מסכים איתך בכלל. קודם כל, אם עושים את כל התרגילים עם מספיק מנוחה בין הסטים, משקל שתוכל לגמור איתו את הסט, טכניקה טובה, תזונה מתאימה, שינה מספקת ותקופות הפסקה של כמה ימים, הכל אמור להיות בסדר.
דבר שני, השחיקה של הגידים והרצועות זה דבר בלתי נמנע. גם בתוכניות כוח אתה שוחק את הגידים והרצועות וגם בזמן ריצה. אין מה לעשות, עם השנים הגוף נשחק.
דבר שלישי, התירוץ של ״ילדים הם רכים, רגישים ומסכנים והם צריכים להזהר״ הוא לא נכון לפי דעתי. בגיל ההתבגרות אנחנו בשיא שלנו מבחינת התאוששות ובניית מסת שריר. האימונים אם כבר מחזקים את הגידים והעצמות ולא הורסים אותן..
זה רלוונטי להכל, בוודאי שגם לגידים ורצועות. ברור שהעומס של המורכבים הרבה יותר גדול, אבל הוא מתחלק הרבה יותר "נכון".
1. "הכל אמור להיות בסדר" זה לא טיעון. גם בסקוואט של טון וחצי הכל אמור להיות בסדר.
2. הגוף נשחק גם מנשימה. השאלה היא המינון.
3. אימונים נכונים מחזקים הכל. אימונים דפוקים יכולים לדפוק הכל.
לא הזכרתי הגיוניים (או יעילים, לצורך הענין) בכל השרשור. ולגבי האנשים שמתאמנים כך, אני רואה מספיק שנפצעים כך. לא בדקתי סטטיסטיקות לראות מי יותר.זה כבר סתם דיבורים באוויר. אתה מגדיר אימונים שנראים לך יותר הגיוניים כנכונים, וכאלה שלא כדפוקים. שוב, יש הרבה יותר אנשים שמתאמנים בצורה שאתה חושב שהיא המסוכנת יותר, והם בסדר.
1- אמרתי שהכל אמור להיות בסדר בתנאי ש- א׳ ב׳ ג׳ קיימים, זה לא נכון הטיעון הזה? זה מאוד נכון.זה רלוונטי להכל, בוודאי שגם לגידים ורצועות. ברור שהעומס של המורכבים הרבה יותר גדול, אבל הוא מתחלק הרבה יותר "נכון".
1. "הכל אמור להיות בסדר" זה לא טיעון. גם בסקוואט של טון וחצי הכל אמור להיות בסדר.
2. הגוף נשחק גם מנשימה. השאלה היא המינון.
3. אימונים נכונים מחזקים הכל. אימונים דפוקים יכולים לדפוק הכל.