עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😆... כבר מספר שבועות שאני משחק משחקים כאלה... מעביר את הזמן לקראת הבלאסט אנד קרוז...😉100X22...😱
חשבתי שאתה טבעי אחי...😆... כבר מספר שבועות שאני משחק משחקים כאלה... מעביר את הזמן לקראת הבלאסט אנד קרוז...😉
כנראה שלא... 👶חשבתי שאתה טבעי אחי...
האם נזכה לראות סרטון של 180 ק''ג לחיצה בבלאסט?
קיצור של cabergolineמזה caber?
קבותרים ?
קיצור של cabergoline
קבותרים זה אחד מהשמות המסחריים לקברגולין[/QUOTE
הבנתי, תודה
אותי זה הורג הקבותרים, מביא לי לפעמים נפילות כאלה של עייפות וריחוף כאילו עישנתי ג'וינט חזק ביותר
לכן לוקחים לפני השינה.
אגב, אם אין התחלת בעיות הקשורות בפרולקטין, לא כדאי לקחת סתם.
אכן תוריד 0.25mg e3d ותעקוב אחר התפתחויותאמנם לא עשיתי בדיקות, אבל במהלך הסייקל הרגשתי רגישות בפיטמה. אז לקחתי טמוקסי וזה לא עזר ואף התחילה לי נפיחות קלה
אז שיערתי שזה בעיה שקשורה לפרולקטין גבוה (אני לוקח דקה בסייקל)
התחלתי לקחת לפני 10 ימים ומאז הרגישות נעצרה (טפו טפו טפו)
מה שכן, אני שוקל להוריד את המינון לחצי כדור כל 3 ימים
קורונה... גיל 41... גירושין... 5 שנים ללא חומרים... לא כל-כך זוכר איך נראה המכון מבפנים... נמשיך את הלוג
משקל: 86.5Kg
צפה בקובץ המצורף 61275
אימון:
8x10 מתח (ללא משקל נוסף)
10x10 מקבילים (ללא משקל נוסף)
(סט מתח - סט מקבילים - 45s מנוחה, 2 אחרונים מקבילים בלבד).
5x15x12.5Kg - ארנולד קרלז
מוטיב מרכזי בתזונה להיום :
750g סלמון טרי - נטרף נא (ייאמי )
צפה בקובץ המצורף 61276
בגיל 41.5, זה כבר תקופה ארוכה שאני מתאמן בעיקר עבור הנפש...
ללא חומרים ההתאוששות הרבה יותר איטית. למרות שאני מאוד מאומן, הדלקות והמתיחות צצות גם הן לעיתים קרובות הרבה יותר...
מהשייפ/מראה לעומת זאת, אני מרוצה יותר מבתקופת השימוש: חטוב הרבה יותר ומאוזן הרבה יותר.
תזונה סופר-מודעת, דלת פחמימה באופן מובהק, חלבון ככל שניתן ללא תיסוף, שומנים ממקורות בריאים.
לכל הפחות, לאחר גירושין (כואבים ), ובדירה חדשה, הרשיתי לעצמי לרהט ב-״מיני חדר כושר״, כך שבעיקרון כמעט ולא חסר לי כלום בהיבט האימונים.
תמונות גוף יועלו בהמשך
אוהבברוך שובך ידידי
עוקב2
לא רואה את עצמי... מתאמן עבור הנפש בלבדברוך שובך, מבין תליבך, עבורי ספורט/חדר כושר/פיתוח גוף, תמיד היה מקום מפלט וזה מה שהציל אותי.
אני סקרן לדעת, אתה רואה את עצמך חוזר לחומרים לאחר שתכנס לעניינים?
לגמרי ❤️אהלן! במקרה נכנסתי וראיתי עדכון.. בהצלחה עם החזרה לשגרת האימונים. לא קל.
כמה שנים עברו אה? 😃