איזה חמודים..אתם יושבים על קפה?LOL... הוא לא מתאמן במכון שלי 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה חמודים..אתם יושבים על קפה?LOL... הוא לא מתאמן במכון שלי 😃
אני אהיה אחרי אימון... כנראה על קילו עוף 😆איזה חמודים..אתם יושבים על קפה?
אימון בוקר 😴
מתח:
3x10-15xBW
7x6xBW+20kg
אפרייט רוו 🤯:
5x10-15x35kg
הרחקות לצדדים:
4x15x10kg
סקוואט:
5x5x135kg
פשיטת ברכיים במכונה:
5x15x??kg
איך אפשר להתאמן בבוקר אני הייתי נרדם במכון. 😲Tom עדכן/ה את הלוג ״TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח״:
עדכון לוג: 24/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
לא שברתי בכולם 🍦אחלה סקוואט!
ככה זה כשאין זמן 🫤איך אפשר להתאמן בבוקר אני הייתי נרדם במכון. 😲
בהמשך להתחייבות בלוג של עדי, אמרתי שאנסה היום לבצע מאסלאפ (יום מנוחה) ושאם אצליח אעלה סירטון... 😃
מדובר בניסיון ראשון של מאסלאפ לאחר 15 שנה בערך בהן אינספור פציעות נתנו הרגשה שפשוט אי-אפשר...🫤
אז כמו שתראו בסירטון, צד ימין באמת לא מסוגל לתרום שום דבר והעלייה התחילה משמאל.
בקיצור, ניסיון ראשון, בהמשך נלטש ונוסיף עליות. בינתיים, זה המאסלאפ (המכוער) שיצא 🤣:
😉
כבוד!Tom עדכן/ה את הלוג ״TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח״:
עדכון לוג: 25/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
וואו כל הכבוד תום רואים שאתה מתאמן טוב בחדר כושר. 🤣
האתגר הוא לא כח מבחינתי. עברתי ים של פציעות בפלג הגוף העליון, כך שבעצם להרים 92kg, בתנועה מלאה תמיד כאב מאוד (גם עכשיו... 😭)😉
כבוד!
נותן פייט לקאלי מאסל
איזה פציעות היו לך? וממה?האתגר הוא לא כח מבחינתי. עברתי ים של פציעות בפלג הגוף העליון, כך שבעצם להרים 92kg, בתנועה מלאה תמיד כאב מאוד (גם עכשיו... 😭)
בעיקר דלקות ומתיחות. כתף שמאל למשל כואבת בבנץ' כבר מעבר לחצי שנה. טרייספס ימין כמעט לא מאפשר לי לבודד... מתאמן הרבה זמן נפצע יותר. חוק המספרים הגדולים... 😆איזה פציעות היו לך? וממה?
בא לך להסביר למה אתה מתכוון?...
long story short ילד בן 13 התלהב עלינו שהוא יכול לעשות מאסלאפ והוא לא מתאמן בחדר כושר ואנחנו כן מתאמנים במכון ואנחנו לא מצליחים.בא לך להסביר למה אתה מתכוון?...
השאלה כמה הוא שוקל. אני שוקל 92.5kg. ז"א שאם הבחור כ-65kg הוא יצטרך לשים עליו את משקל הגוף שלו ואז נבצע ביחד נניח שבעה סטים לשש חזרות... שוב, המאסלאפ הוא לא עניין של כח עבורי.long story short ילד בן 13 התלהב עלינו שהוא יכול לעשות מאסלאפ והוא לא מתאמן בחדר כושר ואנחנו כן מתאמנים במכון ואנחנו לא מצליחים.
מסקנה:סטריט וורקאוט זה הדבר הכי טוב בעולם ואנחנו מבזבזים את הזמן בחדר כושר.
אתה יכול לתאר לעצמך כמה ילד בן 13 שמתאמן בסטרייט ישקול.השאלה כמה הוא שוקל. אני שוקל 92.5kg. ז"א שאם הבחור כ-65kg הוא יצטרך לשים עליו את משקל הגוף שלו ואז נבצע ביחד נניח שבעה סטים לשש חזרות... שוב, המאסלאפ הוא לא עניין של כח עבורי.
אפשר להגיע רחוק מאוד תוך שילוב סטריט וורקאוט. אם דיפדפת בלוג בוודאי ראית שאימון שבועי אחד לפחות אצלי הוא מתח/מקבילים/קטלבל. זה פשוט לא יארוז מספיק מסת שריר...אתה יכול לתאר לעצמך כמה ילד בן 13 שמתאמן בסטרייט ישקול.
ואני מאמין שהוא יכול לעשות גג 1-2.
שילוב≠בלבדשילוב סטריט וורקאוט