TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח

TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-23/10/15
Tom עדכן/ה את הלוג ״TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח״:

עדכון לוג: 25/07/15

בהמשך להתחייבות בלוג של עדי, אמרתי שאנסה היום לבצע מאסלאפ (יום מנוחה) ושאם אצליח אעלה סירטון... 😃
מדובר בניסיון ראשון של מאסלאפ לאחר 15 שנה בערך בהן אינספור פציעות נתנו הרגשה שפשוט אי-אפשר...🫤
אז כמו שתראו בסירטון, צד ימין באמת לא מסוגל לתרום שום דבר והעלייה התחילה משמאל.
בקיצור, ניסיון ראשון, בהמשך נלטש ונוסיף עליות. בינתיים, זה המאסלאפ (המכוער) שיצא 🤣:

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזה פציעות היו לך? וממה?
בעיקר דלקות ומתיחות. כתף שמאל למשל כואבת בבנץ' כבר מעבר לחצי שנה. טרייספס ימין כמעט לא מאפשר לי לבודד... מתאמן הרבה זמן נפצע יותר. חוק המספרים הגדולים... 😆

בא לך להסביר למה אתה מתכוון?...
long story short ילד בן 13 התלהב עלינו שהוא יכול לעשות מאסלאפ והוא לא מתאמן בחדר כושר ואנחנו כן מתאמנים במכון ואנחנו לא מצליחים.
מסקנה:סטריט וורקאוט זה הדבר הכי טוב בעולם ואנחנו מבזבזים את הזמן בחדר כושר.

long story short ילד בן 13 התלהב עלינו שהוא יכול לעשות מאסלאפ והוא לא מתאמן בחדר כושר ואנחנו כן מתאמנים במכון ואנחנו לא מצליחים.
מסקנה:סטריט וורקאוט זה הדבר הכי טוב בעולם ואנחנו מבזבזים את הזמן בחדר כושר.
השאלה כמה הוא שוקל. אני שוקל 92.5kg. ז"א שאם הבחור כ-65kg הוא יצטרך לשים עליו את משקל הגוף שלו ואז נבצע ביחד נניח שבעה סטים לשש חזרות... שוב, המאסלאפ הוא לא עניין של כח עבורי.

השאלה כמה הוא שוקל. אני שוקל 92.5kg. ז"א שאם הבחור כ-65kg הוא יצטרך לשים עליו את משקל הגוף שלו ואז נבצע ביחד נניח שבעה סטים לשש חזרות... שוב, המאסלאפ הוא לא עניין של כח עבורי.
אתה יכול לתאר לעצמך כמה ילד בן 13 שמתאמן בסטרייט ישקול.
ואני מאמין שהוא יכול לעשות גג 1-2.

אתה יכול לתאר לעצמך כמה ילד בן 13 שמתאמן בסטרייט ישקול.
ואני מאמין שהוא יכול לעשות גג 1-2.
אפשר להגיע רחוק מאוד תוך שילוב סטריט וורקאוט. אם דיפדפת בלוג בוודאי ראית שאימון שבועי אחד לפחות אצלי הוא מתח/מקבילים/קטלבל. זה פשוט לא יארוז מספיק מסת שריר...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית