עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי שבאימון הקודם עשית בבנץ׳ 100 ל5-7 חזרות והפעם ל6-8, ובפלייס עשית 12-15 והפעם 15. אבל אני מבין שאין ממש תכנון מאחורי מה שאתה עושה..😁לא רציתי שיקח יותר מדי זמן אז ויתרתי על מקבילים ותרגיל בייספס, פשוט השלמתי באחרים סט נוסף בערך... 😳
36x100kg רעיון מעולה, רק שאני לא אצליח...😆
לא ממש שאין. אני מרוכז הרבה יותר בהגברת הנפח על חשבון העצימות. אם לפני כן הייתי משאיר אימון שבועי לשלשות ואחת לשלושה שבועות לסינגלים, כרגע גם אימון שלשות אקרוס יהיה חייב להיות למספר סטים גבוה יותר וזה בא על חשבון המשקל על המוט.התכוונתי שבאימון הקודם עשית בבנץ׳ 100 ל5-7 חזרות והפעם ל6-8, ובפלייס עשית 12-15 והפעם 15. אבל אני מבין שאין ממש תכנון מאחורי מה שאתה עושה..😁
אימון צהריים. לא היה לי ממש חשק לאימון, לא בעיית מוטיבציה, פשוט הייתי קצר בזמן ואני שונא להתאמן עם אקדח לרכה... 🚴
החלטתי לנצל את מעט הזמן לבדוק סינגלים בבנץ'. מזמן לא ניסיתי סינגל, לא רגיל להתאמן בצהריים, אני לא "על..." ואתמול עשיתי נפח (אז זה לא מטומטם?... כן. מטומטם קצת) כך שמסודר בגיזרת התירוצים... 🤣
עליתי בקפיצות סבירות כדי לא להתעייף:
2x120kg
1x130kg
1x140kg
1x150kg
1x157.5kg
1x162.5kg... (PR) Fail
הספוטר היה מצויין בהוצאה, הורדתי טוב ומהר, לא נתקעתי בתחתית אלא בשליש....
לא אוכל סושי?...למה נא 🤢
רק עם טונהלא אוכל סושי?...
וטונה לא נא?...רק עם טונה
כי ככה זה טעים.למה נא 🤢
סלמון מטוגן עם טריאקי זה מושלםכי ככה זה טעים.
סלמון זה בין הדגים היחידים שהם נהדרים בצורה נאה.
כי ככה זה טעים.
סלמון זה בין הדגים היחידים שהם נהדרים בצורה נאה.
סלמון מטוגן עם טריאקי זה מושלם
אני מנסה PR ואתם מתדיינים על הסלמון... 😆סלמון ברוטב רסק עגבניות עם פלפלים גמבות שום וכוסברה, אם כבר..😋🍴
too complicatedסלמון ברוטב רסק עגבניות עם פלפלים גמבות שום וכוסברה, אם כבר..😋🍴
אופייני...אני מנסה PR ואתם מתדיינים על הסלמון... 😆
ריפרוף קצר מדי כנראה... שופף גם שופף 😃אופייני...
תגיד תום, אחרי ריפרוף קצר בלוג שלך, למה אתה לא שופף?
עכשיו ראיתיריפרוף קצר מדי כנראה... שופף גם שופף 😃
שטויות, אני מעריך אותך בכל עדכון עוד לפני שאני קורא אותו:s28:אני מנסה PR ואתם מתדיינים על הסלמון... 😆
אימון צהריים, הגעתי קצת עייף, הפרה-וורקאוט נגמר... 😭
דדליפט:
2x5x140kg
3x5x150kg
(היה סביר)
פרס:
5x5x80kg
(הבייספס מותש מהאימון הקודם... רעידות)
אפרייט רוו:
4x12-15x40kg
הרחקות לצדדים:
4x15x12.5kg