הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה בפיגור

Barak1423

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
18
27
2
ספארטה
שלום לכולם , החזה שלי בפיגור ואני כבר לא יודע מה לעשות.. זאת התכנית:
בנץ: 5X5
בנץ בשיפוע חיובי בדאמבלים: 3X8
פרפר: 1X12

עובד AB
69 קילו על 1.74

מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים.

עובד AB
69 קילו על 1.74

מה המשקלים שהתחלתה בבנץ איתם ומה המשקלים שלך עכשיו בו ?
וכמה זמן אתה כבר מתאמן בתוכנית הזאת ?

עובד AB
69 קילו על 1.74

אתה עושה פרס?
תחליף את השיפוע החיובי למקבילים עם משקל יעזור לך יותר בבנצ'.

מה משקלי העבודה?

• פותח/ת השרשור
מה המשקלים שהתחלתה בבנץ איתם ומה המשקלים שלך עכשיו בו ?
וכמה זמן אתה כבר מתאמן בתוכנית הזאת ?
אני מתאמן שנה ושלושה חודשים , התחלתי עם בנץ 10 קילו , עכשיו אני על 82.5 לחמישייה. בתכנית הזאת אני מתאמן כבר חודש וחצי לדעתי , בזכות ה 5X5 העלתי 12.5 קילו בלחיצה.
אתה עושה פרס?
תחליף את השיפוע החיובי למקבילים עם משקל יעזור לך יותר בבנצ'.

מה משקלי העבודה?
כן, אני עושה פרס. אני עושה מקבילים צר עם משקל , אני לא חושב שיש צורך להחליף למקבילים.
משקלי עבודה:
בנץ : 82.5 לחמישייה
פרס: 45 לחמישייה
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים: 24/26 לשמינייה (לא סגור על המשקל)
מקבילים אני עושה עם 20 קילו עליי לשמיניה גם.
אם צריך עוד משהו תשאל.

זמני מנוחה.... אל תתעסק עם הנייד באמצע האימון מה שרובנו עושים תן דקה מנוחה דקה וחצי
זה מבאס שהחזה קטן אבל כל שאר הגוף יחסית גדול.. אין איזה אפשרות לתת דגש על החזה שיגרום לו לגדול יותר ?
1.דרופ סט 2.תרגיל פשוט ומורכב... לדוגמא..
פלייס עם משקוליות יד ומיד לאחר מכן באנצ׳

• פותח/ת השרשור
זמני מנוחה.... אל תתעסק עם הנייד באמצע האימון מה שרובנו עושים תן דקה מנוחה דקה וחצי

1.דרופ סט 2.תרגיל פשוט ומורכב... לדוגמא..
פלייס עם משקוליות יד ומיד לאחר מכן באנצ׳
דרופ סט בבנץ ? לפי מה שאני יודע הכתפיים יפרשו קודם אז זה לא הכי אפקטיבי..מה זה פלייס עם משקולות יד ?
ואם שמת לב , אני עובד 5X5. זה מאוד בעייתי לעבוד 5X5 עם זמני מנוחה כאלה קצרים.

תעלה במשקל ותעלה את הבנץ'.
לגוון מדי פעם בתרגילי העזר ולהוסיף דרופ סטים\סופר סטים יכול לעזור אם נפח עובד טוב על הגוף שלך.

זמני המנוחה של 3-5 דקות ארוכים מדי...
בעיקר שיטת הדרופ סט תעזור לך. ותעלה את מספר החזרות
בהצלחה...

זמני המנוחה של 3-5 דקות ארוכים מדי...
בעיקר שיטת הדרופ סט תעזור לך. ותעלה את מספר החזרות
בהצלחה...
זמני מנוחה של 3-5 דקות כשעובדים מתחת ל 6 חזרות הם ממש לא ארוכים מידיי.
אלא אם יש לך מחקר שמוכיח אחרת, אחרת אל תטעה.

אין אחד שעובד ב SS ונח דקה וחצי בן סט לסט.

חסר ווליום , תוסיף תרגילים , תעלה \ תוריד חזרות , תגוון בכל דבר אפשרי - מספר תרגילים , מספר חזרות , זמני מנוחה ועוד

חזה קטן/גדול קשור לרוב במבנה וגנטיקה. ראשית יש להקפיד על תזונה בפלוס קלורי ועלייה במשקל. הבנץ' והפרס הם התרגילים המושפעים ביותר ממשקל גוף ובכל מקרה, לא ניתן לגדול ובפרט לפתח פלג גוף עליון מאסיבי ללא עליית משקל גוף.
מבחינת תרגילים, חשוב מאוד להתקדם גם בפרס ולא להזניחו. תרגילי חתירה חשובים מאוד גם הם על מנת לאזן. 5x5 שיטה מעולה, שים לב שהנפח (הגבוה) מתאים לך. חשוב מאוד להתאושש ככל שניתן בין אימון לאימון.
השורה התחתונה היא שמעבר למעט מיקוד בבנץ' ופרס, התזונה והעלייה במשקל הגוף הם אלה שיבנו פלג גוף עליון מאסיבי.

• פותח/ת השרשור
חזה קטן/גדול קשור לרוב במבנה וגנטיקה. ראשית יש להקפיד על תזונה בפלוס קלורי ועלייה במשקל. הבנץ' והפרס הם התרגילים המושפעים ביותר ממשקל גוף ובכל מקרה, לא ניתן לגדול ובפרט לפתח פלג גוף עליון מאסיבי ללא עליית משקל גוף.
מבחינת תרגילים, חשוב מאוד להתקדם גם בפרס ולא להזניחו. תרגילי חתירה חשובים מאוד גם הם על מנת לאזן. 5x5 שיטה מעולה, שים לב שהנפח (הגבוה) מתאים לך. חשוב מאוד להתאושש ככל שניתן בין אימון לאימון.
השורה התחתונה היא שמעבר למעט מיקוד בבנץ' ופרס, התזונה והעלייה במשקל הגוף הם אלה שיבנו פלג גוף עליון מאסיבי.
החלטתי להוסיף עוד 2 סטים של פרפר , כך שיוצא 11 סטים לחזה. לגבי המיליטרי פרס , אתה מציע לעבוד 3X6 או 4X8 ?
תודה רבה על התגובה 😃

החלטתי להוסיף עוד 2 סטים של פרפר , כך שיוצא 11 סטים לחזה. לגבי המיליטרי פרס , אתה מציע לעבוד 3X6 או 4X8 ?
תודה רבה על התגובה 😃
אין צורך להוסיף/להוריד נפח. נפח הוא אינדיבידואלי. ב-5x5 הוא גבוה. העניין המהותי ביותר הוא התזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית