הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Idan's Log

• פותח/ת השרשור Idan-
  • פורסם בתאריך
2 חוקי הבסיס של פורום LBS:
1. מדברים על בחורה - מביאים תמונה. הפרת חוק זה תגרור באן ללא סיבה מאוד מוצדקת.
2. מדברים על משקל, מראים סרט.

• פותח/ת השרשור
מכיר מכיר תחוקים האלה
אז leftyland אמור לקבל באן ?🚬🤪🚬

וווואי וואי וואי וואי וואי אחים שלי שמעו סיפור אתמול נתתי באיזו אחת, בלונדינית מדהימה, ממש כל הלילה, וזה היה אחרי הסקוואטים שעשיתי עם 300 קילו Widowmaker איזה יום נהדר זה היההההה

וווואי וואי וואי וואי וואי אחים שלי שמעו סיפור אתמול נתתי באיזו אחת, בלונדינית מדהימה, ממש כל הלילה, וזה היה אחרי הסקוואטים שעשיתי עם 300 קילו Widowmaker איזה יום נהדר זה היההההה
סרטון או שזה לא קרה 😈

סתם, מזל טוב אחי =)

הנה עודד קיבל באן , ראו הוזהרתם כל היעבור על החוק הראשון ביודעין יקבל השעייה .

הנה עודד קיבל באן , ראו הוזהרתם כל היעבור על החוק הראשון ביודעין יקבל השעייה .
אנשים חושבים שחוקי הפורום הם בדיחה. אף אחד לא חסין, או תשתמרו את סיפורי הלילות שלכם לעצמכם, או שתשימו תמונה.
כנ"ל לגבי המשקלים שלכם.

חחחחחחחחחחחח
עודד לא חשבת לצלם אותה לפני שאתה מזיין ?

תמונה עם בגדים תספיק , למרות שככל שכמות הבגדים יורדת מקבלים יותר נקודות זכות .

• פותח/ת השרשור
שבוע 6 אימון 2
סקוואט (קל) 85x2x5
פרס 55x3
דדליפט 125x4

חרא אימון בגלל העבודה נאלצתי לישון 6 שעות ולהתאמן מוקדם בבוקר
נכשלתי בדדליפט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה אתה הולך לטייל בין חזרות? יש מצב שזה גרם לך להכשל. בכל אופן, אל תטייל בין חזרות כי זה גם סוף הסט. מותר לנשום בין חזרות, אסור ללכת לטייל. אל תשאל למה, ככה ריפ אמר.

מה אתה הולך לטייל בין חזרות? יש מצב שזה גרם לך להכשל. בכל אופן, אל תטייל בין חזרות כי זה גם סוף הסט. מותר לנשום בין חזרות, אסור ללכת לטייל. אל תשאל למה, ככה ריפ אמר.

ריפ אמר זה לא תשובה ,זה מתחיל לעצבן אפילו אותי .
יש לצאת מן ההרמה חוץ מהחסרונות (אתה יוצא מהכיווץ ,ריכוז וכו...) יש גם יתרונות שאתה מתרגל את הט אפ שלך וההרמה הראשונה כמה פעמים שהיא הכי חשובה .

ריפ אמר זה לא תשובה ,זה מתחיל לעצבן אפילו אותי .
יש לצאת מן ההרמה חוץ מהחסרונות (אתה יוצא מהכיווץ ,ריכוז וכו...) יש גם יתרונות שאתה מתרגל את הט אפ שלך וההרמה הראשונה כמה פעמים שהיא הכי חשובה .
אבל בדדליפט כל החזרות זה ההרמה הראשונה 😣

אבל בדדליפט כל החזרות זה ההרמה הראשונה 😣

לא בדיוק .
אתה יודע שיש הבדל בין ההרמה הראשונה שכוללת את הסט-אפ והכל , לבין הבאות אחריהן שאתה רק מקרב את השוקיים למוט .

אגב בעניין הזה שמעתי שדייב אומר שהרבה יותר קל לשמור על טכניקה טובה מההרמה השנייה ואילך בגלל זה (כמובן שאנחנו לא מדברים פה על אימונים הקרובים למקסימלים ) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית