הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסתבר שכושר ישראל קוראים LBS

יפים רובין לא קשור לכושר ישראל, הוא כותב להם כדי לקבל פרסום בלבד.

• פותח/ת השרשור
מומחה לכוח וחיטוב. אהבתי.

אני רוצה לראות את תעודת ההתמחות שלו.

לא יודע למה הוא כותב את זה בדיוק ככה, אולי בגלל שהוא מנסה להיות יותר מושך למתאמן הפשוט, אבל בתור אחד שמכיר את אפי כבר לא שנה ולא שנתיים זה בן אדם חזק, עם הרבה מאד ידע בתחום שהביא את עצמו והרבה מאד מהמתאמנים שלו לתוצאות מאד יפות. הזלזול הזה ממש לא לעניין.

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה הוא כותב את זה בדיוק ככה, אולי בגלל שהוא מנסה להיות יותר מושך למתאמן הפשוט, אבל בתור אחד שמכיר את אפי כבר לא שנה ולא שנתיים זה בן אדם חזק, עם הרבה מאד ידע בתחום שהביא את עצמו והרבה מאד מהמתאמנים שלו לתוצאות מאד יפות. הזלזול הזה ממש לא לעניין
אין כאן שום זלזול ואין לי מושג מי כתב את זה,
פשוט הדמיון בדרך הכתיבה ובמשפטים היה נראה לי לא מקרי.
אבל העובדות אותן עובדות והן נכונות, וכפי שכתבתי אני בטח שלא המצאתי את הגלגל..

אין כאן שום זלזול ואין לי מושג מי כתב את זה,
פשוט הדמיון בדרך הכתיבה ובמשפטים היה נראה לי לא מקרי.
אבל העובדות אותן עובדות והן נכונות, וכפי שכתבתי אני בטח שלא המצאתי את הגלגל..
בזלזול יותר דיברתי על אש קרה ועל שי מאשר על העניין שאת טוענת שהוא לקח את זה אולי מLBS.

בזלזול יותר דיברתי על אש קרה ועל שי מאשר על העניין שאת טוענת שהוא לקח את זה אולי מLBS.

לא זלזלתי במה שהוא רשם, זלזלתי רק בהגדרה שלו כ"מומחה לכוח וחיטוב", לא מכיר את האיש, ויכול להיות שאתה צודק, אבל ההגדרה עדין ליצנית.

לא זלזלתי במה שהוא רשם, זלזלתי רק בהגדרה שלו כ"מומחה לכוח וחיטוב", לא מכיר את האיש, ויכול להיות שאתה צודק, אבל ההגדרה עדין ליצנית.
ההגדרה הזאת לא אמורה לפנות לאנשים שמבינים אלא לאנשים של עחי ואפקות ניפוח. אז בשביל שהם יבינו הוא מומחה לכח וחיטוב

לא יודע למה הוא כותב את זה בדיוק ככה, אולי בגלל שהוא מנסה להיות יותר מושך למתאמן הפשוט, אבל בתור אחד שמכיר את אפי כבר לא שנה ולא שנתיים זה בן אדם חזק, עם הרבה מאד ידע בתחום שהביא את עצמו והרבה מאד מהמתאמנים שלו לתוצאות מאד יפות. הזלזול הזה ממש לא לעניין.

לא אכפת לי מה הוא מנסה להיות או מה הוא מנסה להציג. ה-title שהוא נותן לעצמו גורם לי להעריך אותו פחות.

לא אכפת לי מה הוא מנסה להיות או מה הוא מנסה להציג. ה-title שהוא נותן לעצמו גורם לי להעריך אותו פחות.
הוא לא מחפש הערכה מאנשים כמוך (כמונו). הוא פונה לקהל הרחב כי שם רוב הכסף וזה מה שהוא מחפש.

הוא לא מחפש הערכה מאנשים כמוך (כמונו). הוא פונה לקהל הרחב כי שם רוב הכסף וזה מה שהוא מחפש.

אני יודע. אם אתה מזלזל באינטגלנציה של הלקוחות שלך, אלה בדיוק הלקוחות שתקבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית