עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מומחה לכוח וחיטוב. אהבתי.
לא הבנתי איך זה קשור ל LBS
מומחה לכוח וחיטוב. אהבתי.
אני רוצה לראות את תעודת ההתמחות שלו.
אין כאן שום זלזול ואין לי מושג מי כתב את זה,לא יודע למה הוא כותב את זה בדיוק ככה, אולי בגלל שהוא מנסה להיות יותר מושך למתאמן הפשוט, אבל בתור אחד שמכיר את אפי כבר לא שנה ולא שנתיים זה בן אדם חזק, עם הרבה מאד ידע בתחום שהביא את עצמו והרבה מאד מהמתאמנים שלו לתוצאות מאד יפות. הזלזול הזה ממש לא לעניין
בזלזול יותר דיברתי על אש קרה ועל שי מאשר על העניין שאת טוענת שהוא לקח את זה אולי מLBS.אין כאן שום זלזול ואין לי מושג מי כתב את זה,
פשוט הדמיון בדרך הכתיבה ובמשפטים היה נראה לי לא מקרי.
אבל העובדות אותן עובדות והן נכונות, וכפי שכתבתי אני בטח שלא המצאתי את הגלגל..
פלגיאט 👎לא שהמצאתי את הגלגל אבל כל כך ברור מהכתיבה שהוא קרא את הפוסטים שלי.
אותם משפטים, העקרונות הממוספרים לקוחים לפי הסדר מסעיף 4 ויש אפילו ציטוטים נבחרים.
https://www.lbs.co.il/threads/58605/
בזלזול יותר דיברתי על אש קרה ועל שי מאשר על העניין שאת טוענת שהוא לקח את זה אולי מLBS.
ההגדרה הזאת לא אמורה לפנות לאנשים שמבינים אלא לאנשים של עחי ואפקות ניפוח. אז בשביל שהם יבינו הוא מומחה לכח וחיטובלא זלזלתי במה שהוא רשם, זלזלתי רק בהגדרה שלו כ"מומחה לכוח וחיטוב", לא מכיר את האיש, ויכול להיות שאתה צודק, אבל ההגדרה עדין ליצנית.
לא יודע למה הוא כותב את זה בדיוק ככה, אולי בגלל שהוא מנסה להיות יותר מושך למתאמן הפשוט, אבל בתור אחד שמכיר את אפי כבר לא שנה ולא שנתיים זה בן אדם חזק, עם הרבה מאד ידע בתחום שהביא את עצמו והרבה מאד מהמתאמנים שלו לתוצאות מאד יפות. הזלזול הזה ממש לא לעניין.
כל אחד צריך מומחיות במשהו...לא אכפת לי מה הוא מנסה להיות או מה הוא מנסה להציג. ה-title שהוא נותן לעצמו גורם לי להעריך אותו פחות.
הוא לא מחפש הערכה מאנשים כמוך (כמונו). הוא פונה לקהל הרחב כי שם רוב הכסף וזה מה שהוא מחפש.לא אכפת לי מה הוא מנסה להיות או מה הוא מנסה להציג. ה-title שהוא נותן לעצמו גורם לי להעריך אותו פחות.
הוא לא מחפש הערכה מאנשים כמוך (כמונו). הוא פונה לקהל הרחב כי שם רוב הכסף וזה מה שהוא מחפש.
אתה לא יכול להוכיח שהטייטל שלו לא נכוןאני יודע. אם אתה מזלזל באינטגלנציה של הלקוחות שלך, אלה בדיוק הלקוחות שתקבל.
כסף הוא כסף.אני יודע. אם אתה מזלזל באינטגלנציה של הלקוחות שלך, אלה בדיוק הלקוחות שתקבל.
אתה לא יכול להוכיח שהטייטל שלו לא נכון
כסף הוא כסף.
מטעם מי הטייטל?אתה לא יכול להוכיח שהטייטל שלו לא נכון