הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בליניארית

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום(אנסה לתמצת ולא לחפור).לאחר חיטוב ממושך בו עבדתי בליניארית סיימתי עם ירידה חדה מאד במשקלי העבודה,מעריך עד 20% אפילו במורכבים כמובן.כעת רוצה לחזור למסה.פרטים: 1.73 שוקל 81ק"ג. התחלתי חיטוב 91ק"ג-->77.5ק"ג,כעת כבר 81ק"ג עם הרבה נוזלים אחרי שבוע אל מלא מלא שטויות...
תפריט:מנסה להישאר באזור הנייטרלי (2500קל' כאשר האימונים כוללים הליכה בסוף האימון)חלבון-180ג', פחמימה עד 220יוצא ושומן באזור ה100ג'.
משקלי עבודה ל-5חזרות:סקואט 150ק"ג(באחרון טכניקה לא יפה..)דדליפט 175ק"ג ובנץ 110ק"ג כאשר אם בסקואט אני מגרד עליה של 2.5 ק"ג כל שבוע בבנץ אני תקוע חזק...וכל זאת כמובן לאחר שעשיתי ריסט של שבועיים לפני התחלת התוכנית.
כעת שהתמונה ברורה(פחות או יותר)אשמח לשמוע המלצות מה הלאה,כי התוכנית הליניארית תמיד עבדה מצוין עבורי ואני שואף להגיע חזרה למשקלים המקורים מבלי לעלות בהפרזה ב%השומן..
מה דעתכם?מה ממליצים?האם לאכול יותר,להריד/להעלות נפח,מניפולציות....?
רעיונות?.

טקסס מתוד לבנץ/פרס ברוטציה שבוע שבוע או שבועיים בנץ שבוע פרס, לינארית לסקוואט/דדליפט ופלוס קלורי קטן (300-500)

• פותח/ת השרשור
הוספת תרגילי עזר בליניארית, בעיקר ללחיצות?
ניסיתי תקופה..לא עזר.
הענין הוא שבעבר כאשר שקלתי 91ק"ג הגעתי בלחיצות כבר ל130ק"ג ל-3חזרות..היתי רוצה להגיע לשם הרבה לפני שאני שוקל 91ק"ג(כרגע 82).

• פותח/ת השרשור
איזה הוספת?
מקבילים עם משקל ל3-5 סטים *5 חזרות.
מניח שאני צריך להעלות את הקלוריות ולהיות בחיובי של 500קל'.
חשבתי דוקא להוריד את הנפח בתוכנית ובימי הנפח בסט האחד לפני אחרון לעבוד לפחות חזרות,נניח 3

B
נשמע מענין,מה עומד מאחורי זה?
שטקסס עובדת גם עם פלוס קטן יותר כי אין לך 2 אימונים כבדים בהפרש יום כמו בSS ובעוד תכניות ואתה רוצה להישאר קרוב לניטרלי

והנפח של טקסס טוב ללחיצות לרב האנשים, אחרי תקופה של לינארית אני מאמין שזה יעשה טוב

מקבילים עם משקל ל3-5 סטים *5 חזרות.
מניח שאני צריך להעלות את הקלוריות ולהיות בחיובי של 500קל'.
חשבתי דוקא להוריד את הנפח בתוכנית ובימי הנפח בסט האחד לפני אחרון לעבוד לפחות חזרות,נניח 3
הייתי מנסה דווקא לחזרות גבוהות, ומוסיף עוד לחיצה (לא מיד אחרי הקודמת), למשל אחיזה צמודה.

• פותח/ת השרשור
אז בגדול אתם ממליצים לעוד נפח בלחיצות...?
אחרי האימון עצימות היום זה שבוע 3 שבו אני נתקע באותו משקל,בעיקר בבנץ'-2 חזרות על 122ק"ג.משקל גוף 82-83 גובה 1.73,מכניס בערך 2500-2700קל' ביום.גם בסקוואט ההתקדמות היא בעצלתים אבל שם לפחות מסיים לחמש/שלוש חזרות.
כמה נק':בסוף אימון ובימי מנוחה מהצע אירובי,שאריות מהחיטוב בגלל שלאחרונה נוטל לאכילה לילית בעיקר של פחמימות...
אולי כמות הקל' לא מספיקה.
בימי העצימות בסט אחד לפני האחרון אני עובד בד"כ ל-3 חזרות כדי שישאר כוח לסט MAX.
מה דעתכם על הנ"ל..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית