הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קולה זירו. חשוב

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
קראתי בעבר מחקר על קולה זירו שהשאיר אותי עדיין בסימן שאלה לגביי הרס החלבון שאנחנו אוכלים. במיוחד אחרי אימון
מישהו שמע ?
או יכול לתת מאמר?

קראתי בעבר מחקר על קולה זירו שהשאיר אותי עדיין בסימן שאלה לגביי הרס החלבון שאנחנו אוכלים. במיוחד אחרי אימון
מישהו שמע ?
או יכול לתת מאמר?

מעולם לא שמעתי על זה, ואני משתדל לשמוע דברים כאלו.

שלח לינק למאמר/מחקר אם תמצא, אם זה פורסם ב-YNET ודומיו הם נוטים לפרסם גיבובי שטויות וחצאי אמיתות.

ראיתי משהו במאקו היה נשמע לי די שטותי וגם דובר שם על כמויות עצומות של 4-10 ליטר ליום אם אני לא טועה וגם דובר שם על קולה וקולה זירו לא הוזכרה... בכל מקרה תמיד עדיף מים אבל מליטר של קולה זירו ביום לא יהיה נזק משמעותי

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך לגביי ynet וכל חבריו.
מנסה להשיג את זה.
היה גם פעם סרטון מה עושה לחלבון בגוף שלנו. ורצוי לשתות את זה לא בזמן צריכת החלבון. הלוואי ואמצא

עזוב הרס החלבון.. לשתות כל כך הרבה קולה זה פשוט רע.
רק בחיטוב אני יכול להבין..

תראו את הסרטון של זה שמשתמש בקולה רגילה כדי לנקות חלודה מסורגים ושותה את זה כדי להוכיח שהוא באמת משתמש
בקולה ולא בחומר דמוי קולה.

נורא

עזוב הרס החלבון.. לשתות כל כך הרבה קולה זה פשוט רע.
רק בחיטוב אני יכול להבין..

תראו את הסרטון של זה שמשתמש בקולה רגילה כדי לנקות חלודה מסורגים ושותה את זה כדי להוכיח שהוא באמת משתמש
בקולה ולא בחומר דמוי קולה.

נורא
שינקה חלודה מהעורקים גם נשמע דיל לא רע בכלל

אף אחד לא מכריח אתכם לשתות מי שחושב שזה חרא שלא ישתה אבל אם זה נותן לך לשרוד תחיטוב לפחות אל תתלונן על זה

לא. אבל הוא בטח שלא כולל סוכר טהור.

פריט מזון מידה כמות קלוריות פחמימות חלבונים הסר
0 61119010 6914 תפוז, חי יחידה גדולה 1 101 20 2 הסר
סיכוםאנרגייה פחמימות חלבונים שומן כולל סידן
101 קלוריות 20 גרם 2 גרם 0 גרם 86 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית ברזל פולאט (B9) ויטמין A ויטמין C
0.0 גרם 0.2 מ"ג 65 מק"ג 132 מק"ג 114 מ"ג
ויטמין E תיאמין (B1) ריבופלבין (B2) ויטמין B6 מגנזיום
0 מ"ג 0.2 מ"ג 0.1 מ"ג 0.1 מ"ג 22 מ"ג
זרחן אבץ נתרן אשלגן חומצה לינולאית
30 מ"ג 0 מ"ג 0 מ"ג 389 מ"ג 0.0 גרם
סך סיבים תזונתיים שומן רווי כולסטרול . .
5.2 גרם 0 גרם 0 מ"ג

זה היה בתפוז. אחרי שסחטת אותו, נשארו רק הפחמימות.

חחחחח על סמך מה אתה אומר את זה? על המיתוסים של הסבתות?

תכנס תקרא קצת מאמרים של תזונאים ותראה שההיפך הוא הנכון, ע"י סחיטת התפוז אתה מקבל את כל הויטמנים.

קיצר, עזבו, צודקים - תשתו קולה זירו זה טוב לחיטובבבבבבבבבבבבבבב

די עם השטויות, אני צריך מאמר כדי להבין שהבשר של הפרי מכיל את הסיבים ולא המיץ? או שויטמין נהרס במגע עם אויר ומתכת?

חחחחח על סמך מה אתה אומר את זה? על המיתוסים של הסבתות?

תכנס תקרא קצת מאמרים של תזונאים ותראה שההיפך הוא הנכון, ע"י סחיטת התפוז אתה מקבל את כל הויטמנים.

קיצר, עזבו, צודקים - תשתו קולה זירו זה טוב לחיטובבבבבבבבבבבבבבב
אתה קצת מדבר שטויות... יודע מה בוא נצא מנקודת הנחה שאנחנו אידיוטים גמורים ואתה צודק בעניין הויטמינים מה שלא הגיוני משום בחינה, עדיין בשביל שתוכל להכין כוס מיץ תפוזים תצטרך משהו כמו ארבעה תפוזים כל תפוז באזור ה100 קלוריות ככה שזה 400 קלוריות ולא ממש בא לי לזרוק ככה 400 קלוריות מתוך תפריט של 1700-1900 קלוריות שזה הטווח שלי בחיטוב ואני אסתפק במולטי ויטמין ככה שלמרות שמיץ תפוזים זה טעים ונחמד אני מעדיף לשתות קולה זירו או מים. ותפסיק לדבר שטויות בגלל שאתה מנסה להכניס לעצמך לראש שמיץ תפוזים בריא לך בחיטוב. אם אתה רוצה אז תשתה אבל אל תטעה אחרים או שלפחות תביא הסבר נורמלי לשלל חוסר ההגיון בכל שורה שאתה כותב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית