עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי בעבר מחקר על קולה זירו שהשאיר אותי עדיין בסימן שאלה לגביי הרס החלבון שאנחנו אוכלים. במיוחד אחרי אימון
מישהו שמע ?
או יכול לתת מאמר?
שינקה חלודה מהעורקים גם נשמע דיל לא רע בכללעזוב הרס החלבון.. לשתות כל כך הרבה קולה זה פשוט רע.
רק בחיטוב אני יכול להבין..
תראו את הסרטון של זה שמשתמש בקולה רגילה כדי לנקות חלודה מסורגים ושותה את זה כדי להוכיח שהוא באמת משתמש
בקולה ולא בחומר דמוי קולה.
נורא
כנראה אתה לא בחיטוב אם אתה שותה מיץ תפוזים...אני עברתי לסודה ומיץ תפוזים שאני סוחט בעצמי
כנראה אתה לא בחיטוב אם אתה שותה מיץ תפוזים...
לא. אבל הוא בטח שלא כולל סוכר טהור.כנראה אתה חושב שחיטוב טוב מורכב רק מחלבון נטו
לא. אבל הוא בטח שלא כולל סוכר טהור.
זה היה בתפוז. אחרי שסחטת אותו, נשארו רק הפחמימות.
אתה קצת מדבר שטויות... יודע מה בוא נצא מנקודת הנחה שאנחנו אידיוטים גמורים ואתה צודק בעניין הויטמינים מה שלא הגיוני משום בחינה, עדיין בשביל שתוכל להכין כוס מיץ תפוזים תצטרך משהו כמו ארבעה תפוזים כל תפוז באזור ה100 קלוריות ככה שזה 400 קלוריות ולא ממש בא לי לזרוק ככה 400 קלוריות מתוך תפריט של 1700-1900 קלוריות שזה הטווח שלי בחיטוב ואני אסתפק במולטי ויטמין ככה שלמרות שמיץ תפוזים זה טעים ונחמד אני מעדיף לשתות קולה זירו או מים. ותפסיק לדבר שטויות בגלל שאתה מנסה להכניס לעצמך לראש שמיץ תפוזים בריא לך בחיטוב. אם אתה רוצה אז תשתה אבל אל תטעה אחרים או שלפחות תביא הסבר נורמלי לשלל חוסר ההגיון בכל שורה שאתה כותב.חחחחח על סמך מה אתה אומר את זה? על המיתוסים של הסבתות?
תכנס תקרא קצת מאמרים של תזונאים ותראה שההיפך הוא הנכון, ע"י סחיטת התפוז אתה מקבל את כל הויטמנים.
קיצר, עזבו, צודקים - תשתו קולה זירו זה טוב לחיטובבבבבבבבבבבבבבב