הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בונה לתפריט להשמנה צריך עזרה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אז ככה , אני ממש רוצה להשמין כבר הרבה זמן , החלטתי עכשיו לבנות תפריט שאני רוצה לעקוב אחריו ולבנות באמת דברים שאני יודע שאני יצליח לאכול ולהכין .

נכנסתי למאמרים באתר והינה התפריט ואני ירשום בתוכו את העזרה שאני צריך ממכם

ארוחת בוקר
2 פרוסות לחם (אני יוסיף על זה משו אם זה גבינה לבנה או צהובה וכדו' )
רשום 3 כפות חמאת בוטנים , אני לא כל כך אוהב את זה , לא עם לחם ולא בלי כלום , יש לכם משו להציע לי להחליף את ה3 כפות חמאת בוטנים שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ?
באותו בוקר אני גם ישתה כוס שוקו גדולה או חלב .

ארוחה 2
3 חתיכות פסטרמה
כף טחינה ( אפשר להחליף בכף חומוס ?)
3 ירקות
עכשיו רשום שם 3 קופסלות אומגה 3 (אופציונלי) במה אפשר להחליף את זה שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ?

ארוחה 3
1 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסומת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחממה בסיגנון - אני יאכל כל יום משו אחר מאחד הדברים האלה .
5-6 פרוסות פסטרמה \ 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו במה אפשר להחליף את זה ? נגיד בסטייק או קבב או שניצלים וכאלה זה בסדר ? (את ה5-6 פרוסות פסטרמה אני יאכל אני פשוט בשביל הגיוון רוצה לדעת מה אפשר במקום ה100 גרם חזה עוף\ הודו)
חצי אבוקדו שלם - במה אפשר להחליף את זה שיהיה את אותם ערכים של הקלוריות ?
3 ירקות

ארוחה 4
2 פירות

ארוחה 5
סקופ חלבון
300 מ"ל חלב
במה אפשר להחליף את ה2 תמרים ?

ארוחה 6
4 פרוסות לחם
5-6 פרוסות פסטרמה
ירקות
2 כפיות שמן זית .

זה תפריט שיש בו 155 גרם חלבון ו2400 קלוריות בהחלט דבר שמספיק לי ואני מאוד מעוניין לעמוד בו , אם הדברים שרשמתי זה גם נראלי אפשרי , אני רק צריך שתעזרו לי אם אפשר לקבל מימכם את העזרה ותחליפו לי את הדברים שביקשתי .

תודה לעוזרים , ולמאמרים שיש באתר שעזרו לי לבנות את התפריט .

מה הנתונים ?
כמה פחמימה ושומן יש ?
2400 קלוריות זה כמות שאם אתה שוקל 50 אתה תשמין ממנה

אז ככה , אני ממש רוצה להשמין כבר הרבה זמן , החלטתי עכשיו לבנות תפריט שאני רוצה לעקוב אחריו ולבנות באמת דברים שאני יודע שאני יצליח לאכול ולהכין .

ארוחת בוקר
רשום 3 כפות חמאת בוטנים , אני לא כל כך אוהב את זה , לא עם לחם ולא בלי כלום , יש לכם משו להציע לי להחליף את ה3 כפות חמאת בוטנים שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ? 3 כפות טחינה גולמית\ 10-8 אגוזי מלך\40-50 גרם חלבה\35 שקדים (50 גרם)

ארוחה 2
3 חתיכות פסטרמה
כף טחינה ( אפשר להחליף בכף חומוס ?) כן, בשתיים
3 ירקות
עכשיו רשום שם 3 קופסלות אומגה 3 (אופציונלי) במה אפשר להחליף את זה שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ? מבחינת הקלוריות זה זניח

ארוחה 3
1 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסומת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחממה בסיגנון - אני יאכל כל יום משו אחר מאחד הדברים האלה .
5-6 פרוסות פסטרמה \ 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו במה אפשר להחליף את זה ? נגיד בסטייק או קבב או שניצלים וכאלה זה בסדר ? כן(את ה5-6 פרוסות פסטרמה אני יאכל אני פשוט בשביל הגיוון רוצה לדעת מה אפשר במקום ה100 גרם חזה עוף\ הודו)
חצי אבוקדו שלם - במה אפשר להחליף את זה שיהיה את אותם ערכים של הקלוריות ?4 כפות חומוס\ 2-3 כפות טחינה\ 2 כפות שמן זית
3 ירקות

ארוחה 4
2 פירות

ארוחה 5
סקופ חלבון
300 מ"ל חלב
במה אפשר להחליף את ה2 תמרים ? 30 גרם ש"ש\ קורנפלקס\ 1-2פירות

ארוחה 6
4 פרוסות לחם
5-6 פרוסות פסטרמה
ירקות
2 כפיות שמן זית .

זה תפריט שיש בו 155 גרם חלבון ו2400 קלוריות בהחלט דבר שמספיק לי ואני מאוד מעוניין לעמוד בו , אם הדברים שרשמתי זה גם נראלי אפשרי , אני רק צריך שתעזרו לי אם אפשר לקבל מימכם את העזרה ותחליפו לי את הדברים שביקשתי .

כמה אתה שוקל?

אתה רוצה להשמין (או לעלות במשקל) וסופר פירות וירקות וגרמים של כל דבר ?

פשוט תגרוס מזון ואל תרד מכמות מסויימת שתגדיר מראש

דבר הכי חשוב לא עשית.

לא הצבת לעצמך מטרה,כמה משקל אתה רוצה לעלות?מה המטרה שלך?להשמין להיות שמן?
לעלות במשקל גוף ויחד עם זאת לעלות במשקלים ובנפח?

תציב מטרות וככה יהיה לך יותר קל להגיע .

ארוחת בוקר
רשום 3 כפות חמאת בוטנים , אני לא כל כך אוהב את זה , לא עם לחם ולא בלי כלום , יש לכם משו להציע לי להחליף את ה3 כפות חמאת בוטנים שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ? שמן זית/טחינה/חומוס/אבוקדו/גבינה צהובה/חמאה

ארוחה 2
3 חתיכות פסטרמה
כף טחינה ( אפשר להחליף בכף חומוס ?)
3 ירקות
עכשיו רשום שם 3 קופסלות אומגה 3 (אופציונלי) במה אפשר להחליף את זה שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ?

ארוחה 3
2 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסומת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחממה בסיגנון - אני יאכל כל יום משו אחר מאחד הדברים האלה .
5-6 פרוסות פסטרמה \ 200 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו במה אפשר להחליף את זה ? נגיד בסטייק או קבב או שניצלים וכאלה זה בסדר ?סבבה ואפילו עדיף בהרבה(את ה5-6 פרוסות פסטרמה אני יאכל אני פשוט בשביל הגיוון רוצה לדעת מה אפשר במקום ה100 גרם חזה עוף\ הודו)
חצי אבוקדו שלם - במה אפשר להחליף את זה שיהיה את אותם ערכים של הקלוריות ?שמן זית,גבינה צהובה,גבינת שמנת,חומוס,טחינה
3 ירקות

ארוחה 4
2 פירות ויוגורט

ארוחה 5
סקופ חלבון
300 מ"ל חלב
במה אפשר להחליף את ה2 תמרים ? כל פרי לסוגו, בננה,ענבים וכו'

ארוחה 6
4 פרוסות לחם
5-6 פרוסות פסטרמה
ירקות
2 כפיות שמן זית .

אחי הדבר הכי קל להכניס קלוריות זה טוסטים ! אם יש לך טוסטר בבית תוסיף כמה בין הארוחות אם כמות נכבדת של גבינה צהובה 👏
בכללי התפריט נראה סבבה בהצלחה לך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם , אני שוקל 52 , הייתי רוצה לגדול לעלות מסה , לכמה הייתי רוצה להגיע ? לומר את האמת לכמה שיותר , אין לי במטרה במספר , השאלה איך אני יראה על אותו משקל , אם אני יהיה מרוצה מהמראה שלי ב60 קילו אז אני יעצר ב60 , אם אני יהיה מרוצה ב70 אז אני יעצר ב70 .

טל יש לי מסנג'ר חדש , תוסיף אותי אחי

[email protected]

• פותח/ת השרשור
ארוחת בוקר
רשום 3 כפות חמאת בוטנים , אני לא כל כך אוהב את זה , לא עם לחם ולא בלי כלום , יש לכם משו להציע לי להחליף את ה3 כפות חמאת בוטנים שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ? 3 כפות טחינה גולמית\ 10-8 אגוזי מלך\40-50 גרם חלבה\35 שקדים (50 גרם)

ארוחה 2
3 חתיכות פסטרמה
2 כפות חומוס
3 ירקות

ארוחה 3
2 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסומת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחממה בסיגנון - אני יאכל כל יום משו אחר מאחד הדברים האלה .
5-6 פרוסות פסטרמה \ סטייק \ קבב \ שניצלים
4 כפות חומוס\ 2-3 כפות טחינה\ 2 כפות שמן זית
3 ירקות

ארוחה 4
2 פירות ויוגורט \ יופלה

ארוחה 5
סקופ חלבון
300 מ"ל חלב
קורנפלקס\ 1-2פירות

ארוחה 6
4 פרוסות לחם
5-6 פרוסות פסטרמה
ירקות
2 כפיות שמן זית .

איך זה עכשיו ? זה בסדר ? האמת נראלי שאני יצליח לאכול פה הכל .
2 בעיות יש בתפריט אחד זה בארוחת בוקר החמאת בוטנים או התחליפים שלה זה לא דברים שאני אוהב לאכול אבל ננסה .
הבעיה 2 זה שהארוחת צוהריים נראיית לי ענקית (ארוחה 3) .

• פותח/ת השרשור
מה הערך הקלורי של ה3 כפות חמאת בוטנים ? אני פשוט לא יצליח לאכול אתזה וגם לא את התחליפים שהבאתם לי ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית