אז ככה , אני ממש רוצה להשמין כבר הרבה זמן , החלטתי עכשיו לבנות תפריט שאני רוצה לעקוב אחריו ולבנות באמת דברים שאני יודע שאני יצליח לאכול ולהכין .
נכנסתי למאמרים באתר והינה התפריט ואני ירשום בתוכו את העזרה שאני צריך ממכם
ארוחת בוקר
2 פרוסות לחם (אני יוסיף על זה משו אם זה גבינה לבנה או צהובה וכדו' )
רשום 3 כפות חמאת בוטנים , אני לא כל כך אוהב את זה , לא עם לחם ולא בלי כלום , יש לכם משו להציע לי להחליף את ה3 כפות חמאת בוטנים שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ?
באותו בוקר אני גם ישתה כוס שוקו גדולה או חלב .
ארוחה 2
3 חתיכות פסטרמה
כף טחינה ( אפשר להחליף בכף חומוס ?)
3 ירקות
עכשיו רשום שם 3 קופסלות אומגה 3 (אופציונלי) במה אפשר להחליף את זה שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ?
ארוחה 3
1 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסומת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחממה בסיגנון - אני יאכל כל יום משו אחר מאחד הדברים האלה .
5-6 פרוסות פסטרמה \ 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו במה אפשר להחליף את זה ? נגיד בסטייק או קבב או שניצלים וכאלה זה בסדר ? (את ה5-6 פרוסות פסטרמה אני יאכל אני פשוט בשביל הגיוון רוצה לדעת מה אפשר במקום ה100 גרם חזה עוף\ הודו)
חצי אבוקדו שלם - במה אפשר להחליף את זה שיהיה את אותם ערכים של הקלוריות ?
3 ירקות
ארוחה 4
2 פירות
ארוחה 5
סקופ חלבון
300 מ"ל חלב
במה אפשר להחליף את ה2 תמרים ?
ארוחה 6
4 פרוסות לחם
5-6 פרוסות פסטרמה
ירקות
2 כפיות שמן זית .
זה תפריט שיש בו 155 גרם חלבון ו2400 קלוריות בהחלט דבר שמספיק לי ואני מאוד מעוניין לעמוד בו , אם הדברים שרשמתי זה גם נראלי אפשרי , אני רק צריך שתעזרו לי אם אפשר לקבל מימכם את העזרה ותחליפו לי את הדברים שביקשתי .
תודה לעוזרים , ולמאמרים שיש באתר שעזרו לי לבנות את התפריט .
נכנסתי למאמרים באתר והינה התפריט ואני ירשום בתוכו את העזרה שאני צריך ממכם
ארוחת בוקר
2 פרוסות לחם (אני יוסיף על זה משו אם זה גבינה לבנה או צהובה וכדו' )
רשום 3 כפות חמאת בוטנים , אני לא כל כך אוהב את זה , לא עם לחם ולא בלי כלום , יש לכם משו להציע לי להחליף את ה3 כפות חמאת בוטנים שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ?
באותו בוקר אני גם ישתה כוס שוקו גדולה או חלב .
ארוחה 2
3 חתיכות פסטרמה
כף טחינה ( אפשר להחליף בכף חומוס ?)
3 ירקות
עכשיו רשום שם 3 קופסלות אומגה 3 (אופציונלי) במה אפשר להחליף את זה שיהיה לזה את אותם ערכי קלוריות ?
ארוחה 3
1 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסומת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחממה בסיגנון - אני יאכל כל יום משו אחר מאחד הדברים האלה .
5-6 פרוסות פסטרמה \ 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו במה אפשר להחליף את זה ? נגיד בסטייק או קבב או שניצלים וכאלה זה בסדר ? (את ה5-6 פרוסות פסטרמה אני יאכל אני פשוט בשביל הגיוון רוצה לדעת מה אפשר במקום ה100 גרם חזה עוף\ הודו)
חצי אבוקדו שלם - במה אפשר להחליף את זה שיהיה את אותם ערכים של הקלוריות ?
3 ירקות
ארוחה 4
2 פירות
ארוחה 5
סקופ חלבון
300 מ"ל חלב
במה אפשר להחליף את ה2 תמרים ?
ארוחה 6
4 פרוסות לחם
5-6 פרוסות פסטרמה
ירקות
2 כפיות שמן זית .
זה תפריט שיש בו 155 גרם חלבון ו2400 קלוריות בהחלט דבר שמספיק לי ואני מאוד מעוניין לעמוד בו , אם הדברים שרשמתי זה גם נראלי אפשרי , אני רק צריך שתעזרו לי אם אפשר לקבל מימכם את העזרה ותחליפו לי את הדברים שביקשתי .
תודה לעוזרים , ולמאמרים שיש באתר שעזרו לי לבנות את התפריט .