הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע משקלי עבודה ממוצעים/מקובלים

אילן כושר

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן חברים.
רציתי לשאול מהם משקלי העבודה הממוצעים/שכיחים של מתאמן שמסיים את השלב שבו הוא יכול להעלות משקל משבוע לשבוע (מתאמן ברמה בינונית) לחמש חזרות.
ברור לי בזה מאוד משנה אבל אני מניח שיש טווח מסויים שאתם נתקלים בו או שיש נתונים על זה.
בנוסף, האם המשקלים כוללים את משקל המוט. אם כן, כמה שוקל מוט אולימפי ומוט לא אולימפי?

תודה 😃

מוט אולימפי-17 22 קג. לא אולימפי כלומר מוט ישר אבל קצר 12 קג. מוט W שוקל בין 8-12
המשקלים כוללים את משקל המוט למרות שבדיבורים בין מתאמנים נהוג לדבר כמה "פלטות" יש בצד אחד. נגיד מישהו שמתאמן חודשיים שלוש ברצינות לוחץ פלטה מכל צד לחזרות. מישהו שמתאמן כמה שנים כבר ילחץ 2 פלטות לחזרות. החברה המאוד חזקים(גבול טבעיים)- לוחצים 3 פלטות לחזרות. מעל זה כבר חברה שחיים את הספורט(פוארליפטינג) ומטרתם לדחוף כמה שיותר משקל עם פחות דגש על "בריאות".
בצורה טבעית הייתי אומר אפשר להגיע ל-140 קג חזה. 200 קג סקוואט ו220 קג דדליפט. שוב אצל כל בן אדם "השיא" שונה. מישהו שמתאמן 20 שנה "טבעי" סביר להניח שיהיה יותר חזק ממישהו שמתאמן שנתיים.
מתאמן מתחיל כמו שכתבת: ראיתי חברה שעלו הרבה בקצת ואחרים שבקושי התחזקו במשך שנים. קשה ממש להשוות אנשים כשאתה לא יודע מה הסגנון חיים או המטרה שלהם. אם אתה מדבר ספציפית על תוכניות כח- הייתי אומר שאחרי חצי שנה של SS, רוב האנשים ממצים את העליה השבועית במשקלים.

• פותח/ת השרשור
Leon תודה רבה על התשובה המפורטת.
בכל זאת הייתי מעוניין לדעת מה בערך הטווח של המשקל שבד"כ מרימים בסוף המיצוי של עלייה שבועית במשקלים.
אוליי דוגמאות של חברים פה באתר?

לפי רוב הלוגים העצירה המשמעותית קורית באזור המשקלים הבאים:
סקווט באזור ה 100
דדליפט 110
בנץ' 80
פרס 45

סקווט באזור ה 100
דדליפט 110
בנץ' 80
פרס 45

ציינת משקלים קצת נמוכים , לא?

בנוסף איך אפשר לרשום משקלים אונברסליים - יש תלות במשקל של מתאמן , ותק, גיל וכו'.

ציינת משקלים קצת נמוכים , לא?

בנוסף איך אפשר לרשום משקלים אונברסליים - יש תלות במשקל של מתאמן , ותק, גיל וכו'.
מההתרשמות שלי, אלה המשקלים פלוס/מינוס שמתאמן מתחיל וממוצע בגודל מגיע אליהם אחרי כמה חודשים וזה גם השלב שבו מתחילות להופיע שאלות 'נתקעתי'.

נראה שהשלב הבא הוא:
סקווט 140, דדליפט 160, בנץ' 95 ופרס 60

מההתרשמות שלי, אלה המשקלים פלוס/מינוס שמתאמן מתחיל וממוצע בגודל מגיע אליהם אחרי כמה חודשים וזה גם השלב שבו מתחילות להופיע שאלות 'נתקעתי'.

נראה שהשלב הבא הוא:
סקווט 140, דדליפט 160, בנץ' 95 ופרס 60

אם אני במשקלים האלו בSS למעט הדדליפט...
זה אומר שיחסית למתאמן מתחיל אני סבבה?

אם אני במשקלים האלו בSS למעט הדדליפט...
זה אומר שיחסית למתאמן מתחיל אני סבבה?

אם אתה שוקל 65 ודוחק 95 ופרס של 60 אז אתה במצב מצויין!
אני במשקל של 70 דוחק 80 לחמישיות 🙁 ופרס של 50 😃

מישהו כאן פעם פירסם אתר שמראה על איזה רמת מתאמן אתה נמצא ביחס למשקל שלך ולכמה שאתה מרים בכל תרגיל בסיסי.

אם אני אמצא אני אשלח לך.

מישהו כאן פעם פירסם אתר שמראה על איזה רמת מתאמן אתה נמצא ביחס למשקל שלך ולכמה שאתה מרים בכל תרגיל בסיסי.

אם אני אמצא אני אשלח לך.
שוקל 73 , לוחץ 95 ופרס 67.5, לחמישיה

סקווט באזור ה 100
דדליפט 110
בנץ' 80
פרס 45
הוא שאל על מסיימים עלייה משבוע לשבוע שזה בעקרון מי שממצה טקסס.
אם אם התכוונת למי שממצה SS זה משקלים יחסית נמוכים, לרוב מסיימים SS על ככה
140 סקוואט
דד כנל
בנץ צודק. 80
פרס בדרך כלל ככה 50

אם אני אמצא אני אשלח לך.
אני פרסמתי
הנה :
http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית