הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Doron Mtfcking Milner 142.5Kg BP PR

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
אני תמיד לא הסכמתי עם הקטע הזה של לא להשוות לתחרות וכל הזעם מסביב.
לשמחתי, תחרות אחת מאחוריי ולכן "מותר לי" להביע דעה :

אני חושב שהרייג' בתחרות הוסיף לי עשרה ק"ג לכל הרמה אפילו שאני אדם שמתאמן עם רייג' גם במכון-
זאת אומרת שאפשר גם "להרוויח" משקל נוסף בתחרות בגלל האנדרנלין ושות'.

מעבר לזה, יש את הנקודה הכי משמעותית בקשר לדיון הזה, והיא- שאם הצלחת לעשות דדליפט X זה מדד מוחלט לכוח שלך בדדליפט.
יכול להיות שבתחרות תרים פחות, אבל זה לא ממש מעניין. התחרות לא צריכה להיות אבן הבוחן היחיד לכוח, ואפילו- היא לא אבן הבוחן האידיאלית בשביל למדוד כוח.

אני חושב שהרייג' בתחרות הוסיף לי עשרה ק"ג לכל הרמה אפילו שאני אדם שמתאמן עם רייג' גם במכון-
זאת אומרת שאפשר גם "להרוויח" משקל נוסף בתחרות בגלל האנדרנלין ושות'.
בלי שהתחריתי בחיים, אני בטוח שאתה צודק.

פשש שאפו, עלה הרבה יותר מהר מה-142.5 האחרון. איזה תוכנית אתה עושה?

טקסס + תוספת נפח קל ביום העצימות.
למשל, היום, לאחר הסט הנ"ל, עשיתי עוד 8×5×100,אחיזה צרה, עם עצירה.

אפשרי שהיה לך את השנית,אני לא בטוח והאמת אני נוטה להאמין שלא אבל בכל מקרה אני חושב שהיה צריך לתת לך עוד מקום להלחם קצת.

אפשרי שהיה לך את השנית,אני לא בטוח והאמת אני נוטה להאמין שלא אבל בכל מקרה אני חושב שהיה צריך לתת לך עוד מקום להלחם קצת.

הספוטר מעולה. אני זה שאמרתי לו לקחת. איבדתי את הטונוס בגב.

אה אז מצטער. לא אמרתי שהספוטר לא טוב הוא מעולה אבל אם אתה ביקשת אז זה כבר משהו שונה
כי נגיד לי אישית כבר קרה שנאבקתי עם מוט איזה 5 שניות+ ולפעמים גם באמת הצלחתי לסיים את החזרה בסוף.
מה זה טונוס?

אה אז מצטער. לא אמרתי שהספוטר לא טוב הוא מעולה אבל אם אתה ביקשת אז זה כבר משהו שונה
כי נגיד לי אישית כבר קרה שנאבקתי עם מוט איזה 5 שניות+ ולפעמים גם באמת הצלחתי לסיים את החזרה בסוף.
מה זה טונוס?

כיווץ. בשרירי הגב

• פותח/ת השרשור
לא היה לו את זה. רואים שהוא נתקע.
הוא איבד את הטונוס...
היתה לי הרגשה שליחששת לספוטר:
"...תעזור לי... ששש... אבד לי הטונוס"

(נ.ב.
אני חושב שראיתי את הטונוס שלך ליד מישחת האסטרוגן שאתה מורח)

חבל שאתה עקשן ולא מקשיב לי. אסור לעבוד עם פלטות אדומות, יש להן קארמה רעה. אם היית שם כחולות היית עושה שלשה.

חבל שאתה עקשן ולא מקשיב לי. אסור לעבוד עם פלטות אדומות, יש להן קארמה רעה. אם היית שם כחולות היית עושה שלשה.
רגע רגע, לפלטות האדומות בכל מכון יש קארמה רעה או רק במכון שלכם? שאני אדע מה להאשים בעתיד...

רגע רגע, לפלטות האדומות בכל מכון יש קארמה רעה או רק במכון שלכם? שאני אדע מה להאשים בעתיד...

רק אצלנו, כי אלה הפלטות האהובות על המשקולנים.

אם אתה מתחרה רק נגד עצמך, למה לשלם על זה כסף ולשרוף יום עבודה?
לא מסכים איתך בזה, אחי.
התחרתי כבר ב-5 תחרויות, ואני בא קודם כל בישביל לשפר את הטוטאל וההישגים האישיים שלי.
לא מאמין בגישה הזאת של "לבוא להתחרות רק בישביל לקחת ראשון", כי אם הייתי הולך לפי הגישה הזאת, לא הייתי מעיז להתחרות בכלל.
אני לא בא בישביל לתת למישהו בראש, זה רק בונוס בישבילי.
תחרויות הן חוויה והרגשה אחרת, שאי אפשר לדעתי להבין מבלי להתנסות בזה לבד.
רק אצלנו, כי אלה הפלטות האהובות על המשקולנים.
כן, הם גם אוהבים לבלגן את הפלאטות על המוט!
נגיד בכל צד: אדום, צהוב, כחול(?!), שוב צהוב(?!), אדום(?!).
לבן אדם ממוצע לוקח כמה דקות לחשב כמה בתאכלס יש על המוט.

לא מסכים איתך בזה, אחי.
התחרתי כבר ב-5 תחרויות, ואני בא קודם כל בישביל לשפר את הטוטאל וההישגים האישיים שלי.
לא מאמין בגישה הזאת של "לבוא להתחרות רק בישביל לקחת ראשון", כי אם הייתי הולך לפי הגישה הזאת, לא הייתי מעיז להתחרות בכלל.
אני לא בא בישביל לתת למישהו בראש, זה רק בונוס בישבילי.
תחרויות הן חוויה והרגשה אחרת, שאי אפשר לדעתי להבין מבלי להתנסות בזה לבד.

כן, הם גם אוהבים לבלגן את הפלאטות על המוט!
נגיד בכל צד: אדום, צהוב, כחול(?!), שוב צהוב(?!), אדום(?!).
לבן אדם ממוצע לוקח כמה דקות לחשב כמה בתאכלס יש על המוט.

גבר לא היית יותר מדי זמן אצלנו. הפעם האחרונה שמוט של משקולן ראה שלוש פלטות הייתה לפני עונת החוגים.

מה זה קארמה?

karma.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית