הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות במשקלים כשהחזרות גבוהות?

Ziv Aricha

משתמש מתחיל
140
23
נק' מוניטין:
398
140
23
אהלן,

כחלק מהחיפושים אחר חדר כושר נורמלי בנתניה שיש בו מדריכים שידעו ללמד אותי תרגילי בסיס (ניסיתי בעבר ללמוד עם היעוץ אישי פה אבללא צלח במיוחד) - עברתי לחדר כושר אחר. לפני שנרשמתי בדקתי עם המדריך שהיה שם אם הם "מעודדים" עשיית תרגילים מורכבים
והוא אמר לי מבחינתי תעשה רק סקוואט דדלפיט ובנץ. נשמע מעולה אז נרשמתי.

ואז במעמד ההרשמה היה שם מדריך אחר שכמובן - רוצה שאעשה תוכנית התחלתית לפני שאתחיל עם המורכבים
את התוכנית הוא רוצה שאעשה למשך 3 שבועות כדי "לחזק את המפרקים".
הוא גם מצפה שאעלה במשקלים מאימון לאימון (אולי לאו דווקא מאימון לאימון אבל שתהיה התקדמות כלשהי)- מה שלא נראה לי ראלי.
כל התוכנית זה עם מכונות():

תרגיל - סטים - חזרות

גב:
פולי עליון קדימה - 4 - 12
פולי עליון אחורה(מאחורי הגב) - 3 - 12

חזה:
לחיצת חזה מכונה - 3 - 12
פרפר מכונה - 3 - 12

כתפיים:

לחיצת כתפיים מכונה - 4 - 12

יד אחורית:

פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון עם מוט -4 - 12

יד קדמית:
פשיטת מרפקים מכונה - 4 - 12

רגליים:
פשיטת ברכיים - 4- 12
כפיפת ברכיים - 4 - 12

גב תחתון + בטן:
פשיטת גו 4 - 12
בטן 4 - 25

השאלה שלי היא כזאת: התקדמות במשקלים (באימון לאימון או אפילו יותר) עם תוכנית כזאת היא אפשרית בכלל?
זה לא יותר מידי נפח בשביל זה?😲

כמו שאמרתה זות תוכנית כדי "לחזק את המפרקים", ז"א אתה מתחיל במשקל שהוא סביר, לא מעמיס הרבה, שבוע הבא אתה מוסיף עוד קצת , שבוע שלישי אתה שם משקל מקסימלי של תווח החזרות

אין מה לחזק מפרקים שכל מה שאתה עושה זה מכונות.. כי בו זמנית אפשר להתחיל סקוואט בנץ' ודדליפט עם מוט ריק כדי לעבוד על הטכניקה
קח את הFBW מקילוגרם או שתעשה SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית