נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הייתי יכול ללחוץ ככה לא הייתי מפסיק בחיים.כן, היא עומדת בחוקי התחרות אבל.. בחיאת.
אם הייתי יכול ללחוץ ככה לא הייתי מפסיק בחיים.
זו הקרבה שעושים בשביל טוטאל גדולואז בטוח לא היו רואים שאתה מרים.
זו הקרבה שעושים בשביל טוטאל גדול
הלחיצה הכי מגעילה שראיתי בחיים שלי, בחיים לא הייתי לוחץ ככה גם אם הייתי יכול.אד קואן לא היה מאשר.
הלחיצה הכי מגעילה שראיתי בחיים שלי, בחיים לא הייתי לוחץ ככה גם אם הייתי יכול.
ואז יעשו בנץ בעמידה כמו שהיה באולימפיאדהזה מצחיק שבבנץ יש כל כך הרבה אופציות לקצר את הטווח תנועה ותחת חוקים מסויימים האופציות האלה "תקינות".
שיחליפו את הבנץ בסטריקט פרס/ פוש פרס
ואז יעשו בנץ בעמידה כמו שהיה באולימפיאדה
ואז יעשו בנץ בעמידה כמו שהיה באולימפיאדה
שזה מכניס למשוואה אלמנטים של גמישות בגב ואז יהיו לך ילדות סיניות שעושות סלטה אחורה עם חולצת בנץ' וישברו שיאי עולםמה הבעיה עם זה?
שזה מכניס למשוואה אלמנטים של גמישות בגב ואז יהיו לך ילדות סיניות שעושות סלטה אחורה עם חולצת בנץ' וישברו שיאי עולם
שזה מכניס למשוואה אלמנטים של גמישות בגב ואז יהיו לך ילדות סיניות שעושות סלטה אחורה עם חולצת בנץ' וישברו שיאי עולם
אז מה רע בלחיצה עם קשת גדולה אם כך ? זה לא קל, מערב הרבה כוח של שרירי הבטן והזוקפים ולא כל אחד יכול להיות גמיש שכזה.קודם כל לא בעיה לפסול את זה. אבל זה לא רק אלמנטים של גמישות בגב. צריך הרבה כוח בשרירי הבטן כדי לעשות את זה. תנסה...
אבל אתה בודק כח בכתפיים ורוצה לבודד את המשתנה הזה בהרמה, ולא שרירי בטןקודם כל לא בעיה לפסול את זה. אבל זה לא רק אלמנטים של גמישות בגב. צריך הרבה כוח בשרירי הבטן כדי לעשות את זה. תנסה...
אז מה רע בלחיצה עם קשת גדולה אם כך ? זה לא קל, מערב הרבה כוח של שרירי הבטן והזוקפים ולא כל אחד יכול להיות גמיש שכזה.
אבל אתה בודק כח בכתפיים ורוצה לבודד את המשתנה הזה בהרמה, ולא שרירי בטן
זאת אומרת שמי שחזק 97% מהבן אדם הכי חזק בהרמה הזאת אבל השרירי בטן שלו עדיפים על הבן אדם הזה ינצח אותו בתחרות שאמורה לבדוק כמה כח אפשר לייצר מהכתפיים
אבל אתה בודק כח בכתפיים ורוצה לבודד את המשתנה הזה בהרמה, ולא שרירי בטן
זאת אומרת שמי שחזק 97% מהבן אדם הכי חזק בהרמה הזאת אבל השרירי בטן שלו עדיפים על הבן אדם הזה ינצח אותו בתחרות שאמורה לבדוק כמה כח אפשר לייצר מהכתפיים
זה הופך למשחק מי יכול לקצר את הטווח יותר. לא שאכפת לי יותר מדי מתחרויות פאוורליפטינג, אבל זה די מצחיק לראות תחרות שמתבצעת בשכיבה על ספסל.
לבדוק כוח בכתפיים זה לבילדרים. אני בודק מי יכול ללחוץ יותר.