שלום, אני כבר אובד עצות לגבי בריחת השכמות בלחיצת החזה שלי, אני מכווץ אותן לפני ההרמה מישהו מוציא לי ואני פשוט לא מצליח להשאיר אותן מכווצות יש איזה שהן עצות או טיפים או מתיחות/תרגילים שיעזרו להשאיר אותן מכווצות? קורה במשקלים כבדים רק לא קלים..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחזיק אויר?שלום, אני כבר אובד עצות לגבי בריחת השכמות בלחיצת החזה שלי, אני מכווץ אותן לפני ההרמה מישהו מוציא לי ואני פשוט לא מצליח להשאיר אותן מכווצות יש איזה שהן עצות או טיפים או מתיחות/תרגילים שיעזרו להשאיר אותן מכווצות? קורה במשקלים כבדים רק לא קלים..
כןמחזיק אויר?
קורה בסטים של נפח ועצימות אין צורך לפרט את משקלי הנוצה שלי 🤡זה אמור לבוא עם האימונים וההקפדה על הטכניקה. באיזה משקל זה קורה?
אין סרטון אבל אני יכול לתאר לך, אני מכווץ שכמות והכל בסט אפ מוציאים לי וכבר אחרי החזרה הראשונה התנועה של הפשיטה פשוט משחררת לי את הכתף ובמשקלים כבדים אני לא יכול להתרכז בגם לכווץ שכמות וגם להעלות את המוט כאילו אני יותר חזק שהשכמות לא מכווצותיש סרטון? שנראה איך זה קורה?
אז פשוט חיזוק הגב העליון יעזור לי? עברתי לסס לא מזמן אז אני בקושי עושה תרגילי גב וכתף אחורית רק מתח פעם/פעמיים בשבועאז זה עניין של תרגולת. תעשה את התנועה בלי מוט, תתרכז בכיווץ. אולי גם השכמות לא חזקות מספיק, כמה אתה עובד על הגב והכתף האחורית? אתה עושה תרגילים כמו facepulls?
אני מאמין שאני יודע, פשוט בורחות לי השכמות תוך כדי תנועת הפשיטה של לחיצת החזהאולי אתה לא יודע ללחוץ. תעלה סרטון.