ייעוץ כיווץ בשכמות בורח בבנץ

ohad12

משתמש משקיע
2,336
1,054
נק' מוניטין:
1,911
2,336
1,054
שלום, אני כבר אובד עצות לגבי בריחת השכמות בלחיצת החזה שלי, אני מכווץ אותן לפני ההרמה מישהו מוציא לי ואני פשוט לא מצליח להשאיר אותן מכווצות יש איזה שהן עצות או טיפים או מתיחות/תרגילים שיעזרו להשאיר אותן מכווצות? קורה במשקלים כבדים רק לא קלים..

שלום, אני כבר אובד עצות לגבי בריחת השכמות בלחיצת החזה שלי, אני מכווץ אותן לפני ההרמה מישהו מוציא לי ואני פשוט לא מצליח להשאיר אותן מכווצות יש איזה שהן עצות או טיפים או מתיחות/תרגילים שיעזרו להשאיר אותן מכווצות? קורה במשקלים כבדים רק לא קלים..
מחזיק אויר?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
יש סרטון? שנראה איך זה קורה?
אין סרטון אבל אני יכול לתאר לך, אני מכווץ שכמות והכל בסט אפ מוציאים לי וכבר אחרי החזרה הראשונה התנועה של הפשיטה פשוט משחררת לי את הכתף ובמשקלים כבדים אני לא יכול להתרכז בגם לכווץ שכמות וגם להעלות את המוט כאילו אני יותר חזק שהשכמות לא מכווצות
כן, אני מרגיש יותר חזק שהשכמות לא מכווצות זה דבר אחד

אז זה עניין של תרגולת. תעשה את התנועה בלי מוט, תתרכז בכיווץ. אולי גם השכמות לא חזקות מספיק, כמה אתה עובד על הגב והכתף האחורית? אתה עושה תרגילים כמו facepulls?

• פותח/ת השרשור
אז זה עניין של תרגולת. תעשה את התנועה בלי מוט, תתרכז בכיווץ. אולי גם השכמות לא חזקות מספיק, כמה אתה עובד על הגב והכתף האחורית? אתה עושה תרגילים כמו facepulls?
אז פשוט חיזוק הגב העליון יעזור לי? עברתי לסס לא מזמן אז אני בקושי עושה תרגילי גב וכתף אחורית רק מתח פעם/פעמיים בשבוע

הבנתי. אז תוסיף facepulls בסוף אחד האימונים, לא כשיש מתח. משקל נמוך, דגש על טכניקה, ולהרגיש טוב טוב את השכמות והטרפזים. תתמקד בהרגשה של התנועה, ותנסה לשחזר אותה בבנץ'.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה, אני אוסיף פיספולס כי ראיתי סרטון של זה ואני גם אחליף את המתח בחתירה לפי עצתו של דר

הפתרון שאני מצאתי לבעיה הזו הוא לשמור על הרגליים לחוצות חזק לרצפה תמיד. כשאתה לוחץ חזק את הרגליים נכון, המשקל עובר לשכמות שלך.

אני מאמינה שיותר קל לשמור על כיווץ בשכמות אם אתה שם דגש על העניין של קירוב המרפקים לגוף זאת אומרת ''שובר את המוט'', תשים לב לעניין בריחת המרפקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית